Egy új „Doctor Who” talált telefonos játék rettegni fog síró angyalokkal – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.03.18. 79 Views 0 Likes 0 Ratings

79 Views 0 Ratings Rate it

Labirintus-elmélet

A megtalált telefonos játékok egyre növekvő műfajú szöveges alapú választhatja ki saját kalandalkalmazásait. Kommunikálni fog az emberekkel, döntéseket hoz, és megpróbál nem meghalni. Most vegye mindezt, adjon hozzá egy kötőjelet Ki vagy doki, Osgood, síró angyalok, és megkapod A Magányos Orgyilkosok. Március 19-én érkezik iOS és Android.

Remélhetőleg a Ki vagy doki rajongó (és ha nem, miért kattintott erre a cikkre?), mert A Magányos Orgyilkosok a whoviai univerzumban zajlik. Ön rajong a „Blink” tizedik orvos részért? Akkor vad útra kelne.

Pislogás Steven Moffat volt a legkiválóbb, mielőtt átvette volna a csodálatos Sci-Fi sorozat vezető íróját. Ebben a Doktorot (David Tennant) és társát, Martha Jones-t (Freema Agyeman) a Síró Angyalok küldik vissza az időben, a „leghalálosabb, legerőteljesebb, legrosszabb életforma, amelyet valaha produkáltak”.

Az epizód Sally Sparrow-t (Carey Mulligan) és Larry Nightingale-t (Finlay Robertson) követi. Shenanigans fordul elő, főleg wibblyen ingatag, időszerű, szellemes dolgokkal, és mindenki jól érezte magát (kivéve talán a múltban örökre csapdába esetteket).

A Magányos Orgyilkosok epizód után kerül sor, és megtalálja Larry telefonját. Nem sokkal azután, hogy Petronella Osgood (Ingrid Oliver) üzenetet kezd a telefonon, feltételezve, hogy te Larry vagy. Amikor nyilvánvalóvá válik, hogy Larry (még mindig) hiányzik, feladata, hogy megtalálja őt.

Telefonhívásoknak és szöveges üzeneteknek tűnő képernyők a "A Magányos Orgyilkosok" játszma, meccs.
Labirintus-elmélet

Robertson és Oliver egyaránt szerepét tölti be Nightingale és Osgood szerepében, és ha elég messzire jut a játékban, még a Doktortól (Jodie Whittaker) is hallhat. Csak készen áll arra, hogy nyitva tartsa a szemét. Mert ha biztonságban akarsz maradni a síró szögektől, csak egyetlen szabályt kell betartanod. Ne pislogj. Ne is pislogj. Pislogj és meghaltál. Gyorsak. Gyorsabb, mint hinnéd. Ne fordíts hátat. Ne nézz félre. És főleg ne pislogj. Sok szerencsét.

A Magányos Orgyilkosok holnap érkezik iOS, Android, és Gőz. Az indulás napján 2,99 dollárba kerül, és utána 3,99 dollárt fog költeni.

Töltse le az Apple App Store-bólSzerezd meg a Google Play-en
Source link


79 Views 0 Ratings Rate it