Egyszerű barkácsoló kültéri növényi polc a csúnya használati dobozok leplezéséhez

Avatar Gadam | 2021.04.18. 14 Views 0 Likes 0 Ratings

14 Views 0 Ratings Rate it

Amikor megosztottuk képek a tornácunkról tavaly ősszel, azt mondtuk, hogy a díszítési stratégiánk itt alapvetően a „növények és még több növény” volt. Segít vizuálisan összekötni a tornácot a házunkat körülvevő összes növényzettel, és – amint azt ma megmutatjuk neked – segít abban is, hogy elrejtsük ennek a kültéri területnek a csinosabb részeit. Nevezzük őket fali szemölcsöknek. Három nagy téglalap alakú faliszem. De erről többet egy másodperc alatt.

Először térjünk vissza az időben arra, hogy nézett ki mindez tavaly februárban, amikor ajánlatot tettünk erre a házra (ez az ingatlanügynökünk az alábbi fotón)

Amint láthatja, már elég hosszú utat tettünk meg (többet tudhat meg a külső frissítésekről, amelyeket ezen a területen végeztünk itt & itt). És igen, ez a mi hatalmas egykori „medence szennyeződési halmunk” az alábbi háttérben. Azóta szintbe került (további pool frissítéseket láthat az Instagram történetein ahogy előfordulnak).


Teljes kilátás fedett verandán növényekkel mindenhol, és a kutya alszik a tojás szék

hasonló tojásszék | lógó kanapé oktatóanyag | fonott tároló doboz | fluted ültetvényes | nagy fehér ültetvényes | kültéri mennyezeti ventilátor

És valahogy még akkor, amikor ezt a házat építették, az elektromos mérődobozt a ház elejére tették – szó szerint csak néhány méterre a bejárati ajtótól (senki sem tudja biztosan, miért történt ez, mert nagyon nem ez a szabvány , vagy a szomszédaink házainak konfigurálása). Az emberek általában ezeket a házuk hátsó részén vagy legalább a házuk oldalán találják. De nem. Nem mi. A mieink nagyjából az utcáról köszöntötték. Üdvözöljük a Petersiksen! Szeretné tudni, hogy hány kilowattot használunk ??

Aztán a helyzetet tovább súlyosbítja, hogy amikor tavaly ősszel egy teljes ház generátort telepítettünk (hello hurrikánra való felkészülés!), Akkor arra volt szükség, hogy ne egy, hanem KÉT további elektromos paneldobozt tegyünk az OG közműszekrény mellé. Tehát most egy nagy dobozos haszonélvező hármasát ringattuk a tornácon. Nos, az a nagy cserepes páfrány alulról már nem vágta megfelelő „álcának”.


Nagy szőtt tárolóedény a tornácon, tetején a páfrány


Tehát mindet fehérre festettük, hogy beleolvadjanak az iparvágányba (az ellenőr szerint ez rendben volt, amikor felkereste őket jóváhagyásuk után jóváhagyni – mindig jó ötlet először ellenőrizni). Aztán felvertünk egy szuper egyszerű, barkácsolású kültéri növényi polcot, hogy segítsen elrejteni az őrületet (és növelni Sherry amúgy is lenyűgözően magas növényszámát). Jelenleg 4 nagyobb hátsó üzem található benne, és egy kisebbik ötödiket helyeztünk közvetlenül a szélső paneldoboz tetejére. Mindannyiuknak egyre nagyobb tennivalójuk van, mire az álcázás igazi mestereivé válnak, de még jelenlegi állapotukban is jelentősen javították ennek a falnak a vonzerejét, mert a középpontban a hátralévő zöld növény áll, szemben a nem egy, nem kettővel, hanem hárommal látványosan nagy fémdobozok néhány méterre a bejárati ajtótól.

Az elmúlt 11 hónapban itt nagyon elképesztő szerencsénk volt, ha olyan növényeket termesztettünk, mint a pothos szabadtéri zuhanyzónk (igen, még a télen is nagyszerűen teljesítettek odakint!). Tehát, ha ezek a felére is megfelelnek, jó formában leszünk (bővebben a kültéri zuhany átalakításunkról) itt).


Fa kültéri zuhany lépcsőzetes vetőgépekkel és paddal


Tehát kérjük, vegye figyelembe, hogy Sherry már izgatottan várja ezeknek a haszonládákat takaró növényeknek a növekedését, és biztos vagyok benne, hogy megosztja az Instagram-történetek előrehaladását, és azt várja, hogy sokkal nagyobb citromhozam lesz tőle két ponderosa citromfa ebben az évben. (Ha ez nem izgalmas, nem tudom, mi van).

A polc tényleges felépítése nagyon kezdetleges, amint az a szintén nagyon kezdetleges színkódolt grafikából is látható. Alapvetően 4 részből állt:


A kültéri növénypolc színkódolt ábrája, amely ferde támasztékot mutat a hátlap és az emelvénypolc ellen


  • Hátlap (zöld): Ez egy 1 × 8 ″ alapozott tábla amelyet közvetlenül a fa iparvágányunkba csavarnak. Ezt a méretet azért választottuk, mert két iparvágány deszka legmagasabb pontjain átnyúlik – sima felületet kapunk, amelyre építkezhetünk (nem pedig az iparvágány szögletes felülete). Megjegyzés: a bal oldalon hullámosan néz ki, mert egy zsinór kígyózik le az oldalán.
  • Támaszok (kék): Ezek darabjai 1 × 8 ″ -es tábla 45 ° -os szögben vágva háromszögtartók létrehozására a polc alatt. Ezeket fa ragasztóval és csavarokkal rögzítettük a hátlapra előtt rögzítve a hátlapot az iparvágányhoz.
  • Platform (rózsaszín): Ez kettőből áll 1 × 10 ″ alapozott táblák amelyek a hátlap tetején és az alátámasztásokon nyugszanak, létrehozva a növények polcfelületét. Felülről be vannak csavarva a tartókba és a hátlapba. Használtuk KÉT 1 × 10 ″ -es tábla van egymáshoz illesztve (ragasztóval és körmökkel), hogy a polc olyan vastag legyen, mint a…
  • Arclemez (lila): Ezek a 1 × 2 ″ alapozott táblák hogy végigszegeztük az emelvény szabadon álló széleit, hogy a polc kész megjelenést kapjon (elrejtik azt a tényt, hogy az emelvény két deszka van egymással).

Miután mindent összeállítottunk és a lyukakat kitömtük, mindent kifestettünk, hogy megfeleljen a háznak, mivel – céljaink érdekében – a cél az, hogy mindent belekeverjünk. Hacsak nem növény. Akkor az a feladata, hogy elterelje a figyelmét és felhívja magára a figyelmet. Nem a csúnya dolgok körülötted.

És ha már a festésről beszélünk, amikor engedélyt kértünk ezeknek a dobozoknak a festésére (azon túl, hogy megkérdeztük az ellenőrt, mikor volt itt, felhívtuk a közüzemi társaságot is – csak azért, hogy biztos legyünk benne), és valójában engedélyt adtak nekünk a tiszta kerek méteres rész festésére is ( mivel az összes mérőóra leolvasása most távolról történik). De azért hagytuk festetlenül, hogy biztonságban legyünk. Tudod, arra az esetre, ha tényleg meg akarod ellenőrizni a kilowattjaimat.

Ennek egy másik oka a korábbi stratégiánkkal szembeni javulás (amely egy nagy páfrány volt a tároló doboz), hogy ezek a növények nem lassítják a hozzáférést az alatta lévő tárolódobozhoz. Itt tartunk olyan dolgokat, mint a strandszékeink, napernyőink, kerékpáros sisakjaink stb. (Láthatja, mi van a dobozban a ez a poszt). A páfrány könnyű műanyag edényben volt a könnyű mozgatás érdekében – de a tároló dobozról való elmozdítása még mindig extra lépés volt, bármikor szükségünk volt valamire. Ráadásul olyan könnyű volt, hogy néha szeles napokon lefújta (ami nem kérdés, hogy ez a sokkal nehezebb pothos növény volt). Tehát nincs több „páfrány szabadon” kérdés sem. Ez win-win!

Bárki számára, aki más egyszerű és megfizethető szabadtéri barkácsprojekteket keres, íme néhány más bejegyzés a házunk kültéri evolúciójáról, amelyek segíthetnek (az első nem egyszerű és könnyű barkácsolás, de nagyjából az összes többi!):

Közel annyi szabadtéri projekt és frissítés van a ház archívumában, mint a beltéri, mert sok időt töltünk itt kint! Ha lecsökken azzal a céllal, hogy kevesebb négyzetmétert és több időt töltsön a szabadban (melegebb éghajlaton, amely elősegíti ezt – többet megtudhat arról, hogy ez a folyamat hogyan megy nekünk itt) Azt hiszem, óriási különbséget jelenthet, ha vannak szabadtéri tereid, amelyeket maximalizálhatsz is! Azok a területek, amelyekért nem kell fizetni a fűtésért és a hűtésért, de bónusz „szabadtéri helyiségekké” válhatnak, manapság valóban kedvezőek számunkra.

És mindenki számára, aki egy nagy blogbejegyzést kért arról, hogyan halad a medence tervezésünk és az előrehaladásunk, azt gondoljuk, hogy ez lesz a következő bejegyzésünk (remélhetőleg valamikor májusban, amikor valamivel előrébb vagyunk), szóval itt reménykedünk!

* Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz *
Forrás link


14 Views 0 Ratings Rate it