Eric Vanderburg, a TCDI munkatársa a változó kiberbiztonsági tájról

Avatar admin | 2021.03.13. 4 Views 0 Likes 0 Ratings

4 Views 0 Ratings Rate it

Eric Vanderburg

A TopRank Marketing csapatunk több mint egy évtizede a vezető befolyásolók erőteljes közösségét erősítette, szoros kapcsolatokat alakítva ki a legkülönfélébb iparágak szakértőivel.

Ami a B2B influencer marketinget illeti, természetes, hogy kíváncsi, hogy is néz ki egy iparági influencer valójában?

A harmadik évadban Break Free B2B marketing videointerjúk, folytatjuk a mélyreható beszélgetéseket a legfontosabb B2B befolyásolók széles választékával, és alaposan szemügyre vesszük azokat a kérdéseket, amelyekre minden szakértő hatással van az iparágban.

Minden sikeres B2B befolyásolónak ritka keveréke van az 5 Ps-ből – jártasság, személyiség, kiadói tevékenység, promóció és népszerűség – ezt Lee Odden vezérigazgatónk vázoltaA legjobb B2B befolyásolók 5 fő vonása. ”

Ezeknek a tulajdonságoknak a kombinálása és még sok minden más Eric Vanderburg, a TCDI kiberbiztonsági alelnöke, akit örömmel tölt el a mai profilalkotás.

A kiberbiztonság mindig is az intelligens B2B marketingszakemberek és az üzleti tulajdonosok prioritása volt, de ez soha nem okozott olyan aggodalmat, mint most. Valójában egy újabb KSH felmérés megállapította, hogy a kis- és középvállalkozások tulajdonosainak több mint 60% -a most jobban aggódik a távoli alkalmazottait érintő biztonsági kockázatok miatt, mint a világjárvány kezdetén.

Ez a félelem nincs ok nélkül. Az adathalász támadások befejeződtek. Az emberek minden eddiginél több időt töltenek online – nemcsak munka, hanem vásárlás, csevegés, böngészés és még sok más mellett. A kockázat lehetséges útjai mindenütt megtalálhatók, és ez felveti a kérdést: hogyan védi az alkalmazottait és az adatait?

Szerencsére, bár rengeteg kockázat áll fenn, iparági szakértők is vezetik a díjat, amikor ezek elkerülésére kerül sor. Olyan szakértők, mint Eric Vanderburg. Eric nevet szerzett magának, segítve a vállalkozásokat a megfelelő eszközökkel és ismeretekkel ahhoz, hogy a kiberbiztonsági gyakorlatok hatékonyak és naprakészek maradjanak. Ez az oka annak, hogy a mi Joshua Nite interjút készített vele a Break Free B2B Marketing Interjú sorozat mai új epizódja kapcsán.

Break Free B2B interjú Eric Vanderburggal

Ha érdekel a beszélgetés egy adott része, az alábbiakban talál egy rövid általános vázlatot, valamint néhány részletet, amelyek kiemelkedtek a számunkra.

 • 3:01 – A kiberbiztonság fejlődése elkülönül a pandémiától
 • 4:10 – Mit tehetnek otthon a távoli dolgozók, hogy támogassák szervezeteik jobb biztonságát?
 • 5:27 – A közelmúltbeli kiberbiztonsági változások itt vannak, hogy maradjanak, vagy vissza fogunk térni a középértékre?
 • 7:01 – Van olyan kiberbiztonsági hiba, amelyet orvosolni kell?
 • 8:10 – Milyen lesz a kiberbiztonsági táj, amikor a dolgok újra megnyílnak?
 • 9:20 – Mit tehetnek a vezetők vagy a B2B vezetők a jövő jobb megtervezése érdekében?
 • 11:34 – Hogyan válhat gondolatvezetővé a kiberbiztonsági térben, és hogyan építhet közönséget?
 • 15:03 – Van-e valaha nagyszámú követője annak, hogy elmondja, amit mondani akar?
 • 18:56 – Mi teszi Ericet valószínűbbé (vagy kevésbé), hogy részt akar venni egy projektben?
 • 21:07 – Hol találják meg az emberek Ericet, ha kapcsolatba akarnak lépni velük?

Megtréfál: Látott olyan embereket, akik valóban felkészültek arra, hogy ilyesmi megtörténjen, vagy általában emberek voltak egy kis tülekedésben?

Eric: Nem mondanám, hogy bárki is teljesen felkészült volna – minden társaságnak volt egy kis dolga. Néhány vállalat valamivel jobban felkészült. A technológiai oldalon megvoltak, amire szükségük volt ahhoz, hogy az alkalmazottak otthon dolgozhassanak és a biztonságuk megmaradjon, valamint megfelelő eljárásokkal és képzéssel rendelkeztek. De akkor, tudod, elmulasztanak néhány más elemet, és a kommunikáció megszakad. És most az üzleti e-mail kompromisszum volt a bukásuk, vagy megszerezték az összes többit, és nem végeztek képzést, vagy problémáik voltak a technológia megvalósításával, és sebezhetőségek vagy más problémák engedték be a támadókat. Tehát tudod, sok minden más létezik dolgokat kell tennie a biztonság érdekében. És ezzel a járvánnyal sok vállalatnak reagálnia kellett. Sajnos, ha úgy reagál, hogy nincs feltétlenül terve, akkor hibákat és hibákat mutat be.

Megtréfál: Sokat beszéltünk arról – amikor a pandémiáról beszélünk -, hogy az emberek ötéves tervéből hirtelen öt hét vagy öt napos terv lett. El tudom képzelni, hogy csak rengeteg mozgó darab van, amelyet az embereknek figyelembe kellett venniük az előrelépés során?

Eric: Igen, valóban teljes változások történtek az üzleti tevékenységünkben, és nem olyasmi, amelyet a vállalatok szükségszerűen terveznek valahol a vonal mentén – a munkaerő elosztására és több szerződéses munka hasznosítására, vagy a digitális átalakulás részeként felhasználva minket. De másokat csak elvakított az egész.

“Sajnos, ha úgy reagál, hogy nincs feltétlenül terve, akkor hibákat és hibákat mutat be.” – Eric Vanberburg @vtamethodman # BreakFreeB2B Kattintson a tweetelésre

Megtréfál: Látja, hogy miközben ezek a dolgok némelyike ​​elindul, vannak olyan dolgok, amelyeket az emberek figyelmen kívül hagynak, tévednek, vagy hibákat követnek el, amelyeket ki szeretne javítani?

Eric: Igen, nos, elég sok van. Amikor sok vállalat, amelynek alkalmazottai otthonról kezdik a munkát, sokan személyes felszereléseket használnak, lehet, hogy nem rendelkeztek vállalati eszközzel, vagy van módjuk ezek megfelelő kezelésére. Tehát hatalmas beáramlás volt a BYOD-ból – Hozd a saját eszközödet – és néhány vállalat nem volt erre kész. Nem volt olyan folyamatuk, amelyet mások megfelelő megközelítéssel tudtak volna megoldani, vagy rögzítették ezeket az eszközöket végpont-ügynökökkel, vagy csak a személyes eszközt vitték el, nem igazán a keverékből, hanem virtuális asztali számítógépekhez csatlakoztatták őket. és a helyi erőforrások megőrzése. Ez segített biztosítani, és ugyanazt az alkalmazást és minden mást ad nekik, mint amilyenek a munkahelyükön voltak.

Megtréfál: Azt hiszem, elég jól foglalkozik néhány olyan lépéssel, amelyet az emberek megtehetnek e biztonsági kérdések némelyikének megoldása érdekében. Szóval beszéljünk arról, mikor kezdenek újból megnyílni a dolgok. Mit gondolsz, hogy fog kinézni a kiberbiztonsági táj, amint ez megtörténik?

Eric: Úgy gondolom, hogy bizonyára jó néhány új játékosunk lesz. Úgy gondolom, hogy olyan cégeink is lesznek, akik sokkal mozgékonyabbak, vagy megszokták használni az általuk felhasznált erőforrások egy részét, ami kiegészülhet a rendszeres munkaerővel – sok más külső tanácsadóval vagy rugalmas erőforrásokkal. Kevesebb embert fogunk látni az irodában, és talán néhány irodát bezárnak és megnyitnak más regionális helyeket, mert könnyebb távolról dolgozni és koordinálni. Természetesen a technológiák sokkal nagyobb mértékű felhasználása a projektmenedzsment típusú eszközök és kommunikációs platformok és mindezek koordinálásához és megosztásához – ezek már most is nagy lendületet vettek. Azt hiszem, sokkal többet fogunk látni ott.

“Kevesebb embert fogunk látni az irodában, és talán néhány irodát bezárnak és megnyitnak más regionális helyeket, mert könnyebb távolról dolgozni és koordinálni.” – Eric Vanberburg @vtamethodman # BreakFreeB2B Kattintson a tweetelésre

Figyelje a TopRank marketing blogot, és iratkozzon fel a mi oldalunkra YouTube-csatorna további Break Free B2B interjúkért. Nézze meg a (z) epizódjait is 1. évad és 2. évad.

Vigye új magasságokba a B2B marketingjét, ha megnézi a Break Free B2B Marketing előző 3. évad epizódját:
Source link


4 Views 0 Ratings Rate it

 • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok