Az LG új 4k CineBeam projektora automatikusan beállítja a sötét és világos szobákat – Review Geek

Avatar admin | 2021.01.15. 22 Views 0 Likes 0 Ratings

22 Views 0 Ratings Rate it

4K kivetítő az íróasztalon.
LG

Mivel sok színház még mindig bezárt, és több tartalom kerül közvetlenül a streaming szolgáltatásokhoz, csábító egy hatalmas tévét vásárolni, hogy színházat utánozzon. De néha a projektor a jobb út. És mint Az LG legújabb 4K CineBeam bizonyítja, hogy a projektorok hosszú utat tettek meg. A 4K HDR támogatás mellett automatikusan beállíthatja a szoba fényerejét.

A projektoroknak és a tévéknek különböző előnyei és hátrányai vannak. A tévék tükrözik a környező fényforrások tükröződését, de ugyanaz a fényforrás képes kimosni a projektorból érkező képet.

Vetítő esetén két lehetőséged van: elzárni a környező fényt, vagy világosabbá tenni a kivetítőt. Ez utóbbi lehetőség nappal is jól működhet, de amikor a nap lemegy, és kikapcsolja a lámpákat, a kép túl világos lehet, és a színek megsérülnek.

De a fény elzárása nem mindig megvalósítható, és a projektor fényerejének gyakori beállítása gyorsan frusztrálóvá válhat. Itt jön be a legújabb CineBeam – ez olyan nehéz munkát fog elvégezni az Ön számára.

Egy szoba félig sötétségbe vetve, másik fele fényben, és ehhez a fényhez igazodó projektor.
LG

2700 ANSI lumen kiszivattyúzásának képességével a HU810P 4K UHD lézeres intelligens házimozi CineBeam projektor (a neve is jól ismert) rengeteg fényt kaphat. De képes érzékelni a helyiség környezeteit is, és adott esetben automatikusan növelheti vagy csökkentheti a fényerőt. Csak hátrál és néz.

Ahogy a túl hosszú név is sugallja, a CineBeam képes kezelni a 4K UHD (3840 x 2160) felbontást. Támogatja a HDR10 és HLG HDR módokat is. Sajnos nem kapja meg a Dolby Vision vagy a HDR10 + szoftvert, de ez a projektorokra jellemző.

Közeli kép az LG CineBeam projektorról
LG

Az LG webOS szoftverét futtatja, amely nemrégiben látott újítást, amely hozzáférést biztosít a Netflixhez és más streaming szolgáltatásokhoz anélkül, hogy streaming botot telepítene. Ha mégis csatlakoztatni szeretne egy eszközt, például egy Blu-Ray lejátszót vagy játékkonzolt, akkor az támogatja a HDMI 2.1-t.

Ha van elegendő hely, a projektor akár 300 hüvelykes “kijelzővel” is képes kezelni, így szinte színházi élményt nyújt. De ez nem egy ultra-rövid vagy rövid távolságú projektor, ezért helyre lesz szüksége. Az LG szerint a lézerfényforrás 20 000 óráig fog tartani, így nem kell aggódnia az izzók cseréje miatt.

A HU810P 4K UHD lézeres intelligens házimozi CineBeam projektor boltokba érkezik január 18-án 2999 dollárért.
Source link


22 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok