Ez a Fisher-Price „játékvezérlő” ismeri a Konami-kódot – a Geek felülvizsgálata

Avatar admin | 2021.01.10. 32 Views 0 Likes 0 Ratings

32 Views 0 Ratings Rate it

Fisher-Price csecsemő "játékvezérlő" mellette a Konami-kóddal.
Fisher Price

Szinte minden játékos ismeri a „Konami-kódot”. Mi kezdődött a játékteszt csalás kulturális jelenséggé változott. Most, rengeteg játék segítségével csatlakoztathatja Fel, fel, lefelé, balra, jobbra, balra, jobbra B, A, Start a speciális teljesítmények vagy módok bekapcsolásához. De nem csak játékok, hanem a valós dolgok is bekapcsolódnak a szórakozásba – mint a Fisher-Price Laugh & Learn Game & Learn Controller. Lehet, hogy a gyerekeinek már van ilyen.

Helyénvaló a Konami kódot egy „játékvezérlőre” felvenni, még akkor is, ha ez gyermekjáték. A Fisher Price játék kettős célokat szolgál. Mint sok csecsemőtanulási játék, itt is bemutatja az alakzatokat, számokat, ábécét és színeket. De ez lehetővé teszi az apró kis tyke „játékot” közvetlenül melletted is. És végül nem kell aggódnia a drága PS5 vagy Xbox Series X kontroller miatt. Legalábbis a gyereked nyálas. Nem fogjuk megmondani, hogy a gyerekeit hibáztatja-e a saját szemét miatt.

De itt van a szórakoztató rész: Fisher-Price húsvéti tojást rakott minden játékban élő felnőtt számára. Csatlakoztassa a Konami-kódot (fel, fel, le, balra, jobbra, balra, jobbra, B, A), és ez egy sor hangot fog Mario játékok. Semmi nagy, de a Fisher-Price kiváló szereplése. A doboz még a Húsvéti tojásra is utal a következő szavakkal: „fel, fel, le, le, a csalási kódok meglepetéseket nyitnak, ha tudod, hogy megpróbálják őket”. Ez arra utal, hogy lehetnek más kódok is, amelyek működnek!

De ha ez nem elég, akkor mindig módosíthatja a játékot, hogy tényleges játékvezérlőként működjön. Ezt tette egy YouTube-játékos, és bemutatott néhány játékot Super Smash Bros. Melee.

Ha már Ön a Fisher-Price Laugh & Learn Game & Learn Controller tulajdonosa, ássa ki, és adjon neki egy lövést. És ha nem, akkor megteheti ragadjon egyet az Amazon-on pár kávé áráért csak azért, hogy nevessenek.
Source link


32 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok