Ez a hős egy játszható „Pong” ikont készített a macOS Dock számára – Review Geek

Avatar admin | 2021.03.06. 8 Views 0 Likes 0 Ratings

8 Views 0 Ratings Rate it

Neil Sardesai

Miért érdemes teljes képernyős játékot játszani, amikor a macOS Docktól kezdve mindent megtehet? Neil Sardesai, az iOS mérnöke nemrég mutatta be a Pong ez teljesen lejátszható a saját Dock ikonján belül. Az egér felfelé vagy lefelé mozgatásával beállíthatja a Pong evez, és egy kis számláló tartja a pontszámot játék közben.

A Pong A macOS ikon port kihasználja a Big Sur előnyeit NSDockTile eszköz, amely funkcionalitást ad a Dock ikonokhoz, amikor az alkalmazásablak minimalizálva van. Neil Sardesai az NSDockTile eszközzel kísérletezett más projektek, beleértve az Egérkereső, egy animált helyettesítő a macOS smiley face Finder ikonra, amely szemével követi az egeret.

De miért álljon meg itt Pong? Neil Sardesai Twitter-bejegyzése egy másik fejlesztőt, Chris Jonest inspirálta a lejátszható verziója Végzet a macOS dokkolóban. Gondolom, ez válaszol a világ legnagyobb rejtélyére – futni fog a macOS Dock Végzet?

Neil Sardesai egyébként nem adta ki a Dock Pong alkalmazást, de az iOS-mérnökök néhány alkalmazását, köztük az Egérkeresőt, megtalálhatja GitHub és neilsardesai.com. Követheti Neil Sardesai-t is Twitteren hogy lépést tartson a fejlesztő bohóckodásaival.

Forrás: Neil Sardesai keresztül Gizmodo
Source link


8 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok