Ez a Pie Parfait egy tökéletes last-minute július 4-i desszert

Avatar admin | 2021.07.03. 14 Views 0 Likes 0 Ratings

14 Views 0 Ratings Rate it

Piros fehér és kék???

Piros fehér és kék???
Fénykép: Claire Lower

Nem éppen titok, hogy nem vagyok különösebben büszke arra, hogy amerikai vagyok, de igen am az Egyesült Államokban élő ételíró, ami azt jelenti bizonyos szerkesztőségi döntéseket bizonyos befolyásol Amerikai ünnepek. (Ez a kapitalizmus, kicsim.) Ez a vasárnap a függetlenség napja, egy nap gyakran fogyasztásával ünnepelték „Zászlós sütemények,” között egyéb vörös, fehér és kék desszertek.

Nem készülök bekapcsolni a sütőmet mert Július 4-én, de még a kommi edzett szívemet is elbűvöli egy tematikus desszert, és ez csak így történik két kedvenc gyümölcsöm – áfonya és meggy – illik az ünnephez színösszeállítás. Kerekítjük egy kis tejszínhabbal és van egy felépített zászlós desszerted, ha nem is egy teljes zászlós sütemény.

A csemege formátuma egyszerű: Cseresznyés lepénydarabokat tejszínhabbal és áfonyával szép pohárba rétegezünk, majd kanállal megegyük. Használhat áfonyás pitét és friss meggyet is ha szeretné kicsit váltani. Használjon bolti lepényt; egy házi pite túl értékes ahhoz, hogy összetörjön.

A tejszín lehet frissen felvert vagy kanna, vagy hajolhat az egész amerikai témára és megfoghat egy kád Cool Whip-et. Cseresznyés pite tölteléket és süteményeket szeretne használni a teljes pite helyett? Menj tovább! Állítólag ez a desszert felszabadító és könnyű – tökéletes azok számára, akik elfelejtették, hogy még hosszú hétvégénk is volt (én), vagy annak, aki utálja a sütést (én is). Nagyon jó íze is, mert pite, tejszínhab és áfonya, és az embereknek tetszeni fog, mert – megint – ez pite, tejszínhab, és Áfonya.

Extra hitelért: Állítson be egy tartályt vagy egy tálat vagy tejszínhabot, hogy vendégei tetszésük szerint adhassanak hozzá extra mennyiséget. A desszert minden alkotóeleme fontos, de a tejszínhab lehet a legtöbb fontos.


Forrás link


14 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok