Ezek a legjobb nem édességes húsvéti kosárkitöltők kisgyerekeknek

Avatar admin | 2021.03.11. 11 Views 0 Likes 0 Ratings

11 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció: Ezek a legjobb édesség nélküli húsvéti kosárkitöltők kisgyerekeknek

Fénykép: Afrika Stúdió (Shutterstock)

Nem vagyok vallásos, de mindig is imádtam ünnepelni a húsvét világi változatát. Olyan érzés, mintha ez jelezné a miénk hivatalos megjelenés a télből, annak minden babacsibék, pasztell tojások, virágos szalvéták és vigyorgó nyuszik. Itt vagyok mindezért – és ebben az évben kosarak létrehozását jelenti a kisgyermekkorú unokahúgomnak és unokaöcsémnek.

Három és egy évesek, ami azt jelenti, hogy megpróbálok elűzni mindent, ami csokoládéval vagy zselés babgal kapcsolatos, és ehelyett a nem édességes vadászatokra vadászok. Inkább örülök a sikernek, és nem lenne helyes, ha ezeket az ötleteket magamban tartanám, ezért azért vagyok itt, hogy ma megosszam veletek ezeket.

Zsírkréták

Persze, ca műselyem egész évben nagyszerű, de nyuszi alakú zsírkréták rendkívül különlegesek ebben az évszakban. Először észrevettem ezeket, amitől kissé ziháltam (mondtam, szeretem az ünnepet), de nehezen tudtam igazolni a költekezést közel 20 dollár szállítással zsírkrétákhoz. Ehelyett a mellett döntöttem ez is imádnivaló és megfizethetőbb lehetőség, amely két darab csomagolásban érkezik, val vel „Kellemes Húsvéti Ünnepeket” csomagolás. De lehet is a „nyuszi ceruzák” között kereshet az Etsy-n rengeteg találatért. (Sok tojás alakú zsírkréta is van, ha inkább ezt az utat választja.)

Járda kréta

Annak a része, amit szeretek húsvétkor, az az, hogy ha szerencsénk van, elkölthetünk egylegalábbis annak egy része kívül. A hideg elhagyta a levegőt, és a gyerekek szabadon akarnak szaladni – aztán néhány járdát valamilyen krétával akarnak díszíteni. Néztem nagyon járda kréta, és Ezt a készletet ásom a legjobban funky mintái miatt. De ez a kevés kezdőkészlet Melissa & Doug-tól nagyszerű a legkisebb művészek számára.

Rendetlenség nélküli művészeti kellékek

Néha azt akarja, hogy a kisgyerekeket foglalkoztassa a művészet, anélkül, hogy rendetlenséget kellene takarítania, ha elkészültek, ezért mindig is rajongtam a rendetlenség nélküli művészeti termékekért. Az unokaöcsém szereti az állatokat, ezért megszerzi ezt az újrafelhasználható Melissa & DougotWater Wow! A farmon” könyv; számos más verziójuk is van, köztük a járművek, dinoszauruszok, szafari állatok és óceáni lények.

Napszemüveg

Sokkal több időt fognak kint tölteni, most, hogy melegednek a dolgok, így egy árnyalat jól fog jönni. Ezek virágos napszemüveg Carter’s-től Tökéletesek.

Könyvek

Legalább egy könyvet mindig beteszek a fiam kosarába; tökéletes kosárkitöltő, ha szüksége van egy kis extra dologra. Szerettem volna egy húsvéthoz kapcsolódó könyvet szerezni egyéves unokahúgomnak, ezért mentem vele A Itsy Bitsy Nyuszi deszkakönyv. (A fiam számára előrendeltem az új Kutyaember könyvet, Anyázási magasságok.)

Húsvéti fürdő bomba

Egy ilyen szórakoztató nap után egy kellemes, pihentető fürdővel akarnak kanyarogni – egy fürdővel Easter bath bomb that hides a squishy toy inside! Of course, there are a number of other bath-related items that would be great basket fillers, including bubble bath, a new rubber ducky, or a set of bath paints. (None of those have a squishy hidden inside, though.)

The basket itself

You may have a dedicated basket you use for your kids every year, as most of us do, and that’s normal and good. But if you’re looking to switch things up for a child age two and up (or, like me, this is for someone else’s kiddo), I have a suggestion. Ez a Bilibo ülés az egyik legcsodálatosabb dolog, amivel a fiam valaha rendelkezett, és ez egy szép kosár lenne, ahol minden csemegéjüket is el lehetne tartani.

Korábban írtam a Bilibóról mert ez nem csak egy funky külsejű szék – ez a valami, amit a gyerekek bármilyen ötletes forgatókönyvbe be tudnak építeni. Körülbelül 30 dollárért mindenképpen fröccs; de nagyszerű azoknak a fideszes gyerekeknek, akiknek ringatniuk és pörögniük kell, és ők is meglepnek, ha különféle rendhagyó módon játszanak vele.

Egyéb ötletek

énHa még mindig szüksége van néhány olcsó, könnyű ötletre, mindig vannak matricák, buborékok, Play-Doh vagy szezonális ablakok a hálószobájuk ablakaihoz.

Soha nem árt bedobni pár kedvenc nem édességet tartalmazó harapnivalót vagy csemegét, mint pl pasztell színű Goldfish keksz a kisgyermeknek vagy a baba kedvenc ízesített ételek.


Source link


11 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok