Fedett veranda frissítése padlófestékkel és függő sátorral

Avatar Gadam | 2021.02.14. 101 Views 0 Likes 0 Ratings

101 Views 0 Ratings Rate it

Ha valamit megtudtunk az itt élésről, az az, hogy rengeteg kint élünk. Minden otthoni tanulási szünet között a gyerekek ott rohangálnak, kb. Hetente készítünk tüzelőhelyünkön, ülünk a tornácon és figyeljük a környező kutyák elhaladását, és gyakran eszünk vagy lógunk tovább a második emeleti fedélzet (még szép laptopokon dolgozunk odafent, különösen szép napokon – éppen ezt a bejegyzést írom éppen).

Igazán érezhetjük, hogy a ház rendkívül keményen dolgozik számunkra a fekvésnek / éghajlatnak köszönhetően (a jó idő határozottan arra ösztönöz minket, hogy sokat kint legyünk), de annak is köszönhető, hogy olyan sok nagyszerű szabadtéri terület áll rendelkezésünkre, hogy élvezhessük (fogalmunk sem volt, hogyan fantasztikus lenne egy emeleti fedélzet, de fiú értékeljük, hogy van!).

Egy másik nagyon szerencsés esemény, hogy sok ilyen szabadtéri területnek csak egy vagy két egyszerű frissítésre volt szüksége ahhoz, hogy a „dolgokról, amelyeken korábban sétáltunk”, a „mindennap megszokott helyekre” változzunk. Mint ez a fedett veranda…Külső fehér ház éjjel függő sátor hinta fedett oldalsó tornácon

Utoljára ebben a bejegyzésben látta házunk külső frissítései (van még ez az újabb külső poszt) – és nagyjából kihasználatlanul ült az elmúlt 8 hónapban, amíg rájöttünk, hogy ez a tökéletes akasztási hely egy nagy függő sátor amit a gyerekeknek kaptunk az ünnepekre.


Fedett fehér veranda a beköltözés napján, a gyerekek görnyedten ülnek


Mivel közvetlenül a hálószobánknál van, a tervünk az, hogy a fedett verandából egy részét végül saját fürdőszobává alakítsuk át – de mivel a fürdőszobával való közös használat a gyerekekkel sokkal kisebb dolog, mint amire számítottunk, valójában nincs bármilyen sürgősség, hogy ilyen nagy renót kezdjen. Sokkal inkább azon dolgoznánk, hogy először egy medencét és egy kis külön stúdiót hozzunk létre (kértük a medence engedélyét, de ez elég lassan megy). Tehát egy olyan hely létrehozása, ahol a gyerekek pihenhetnek, könyveket olvashatnak, színesedhetnek, és csak némi hideg időre van szükségük, tökéletes „egyelőre” használatra szolgál a fedett verandán. Különösen, mivel körülbelül 56 fánk van, amelyekkel felakaszthatjuk a sátrat, miután ez a fedett veranda már nem áll rendelkezésre;)

De először … a fa padló szebb napokat látott. Vállalkozónk még áprilisban ugyanolyan fehér színűre festette, mint a ház (a legjobb tippünk az, hogy van rajta néhány csepp, és mivel azt hitte, hamarosan fürdőszobává alakítjuk, csak annyit mondott: az egész egyelőre fehér ”). De a fehér fedélzet nem a legjobb a levélfoltok és szennyeződések elrejtésére, és minden olyan dologra, amely a lábadra vagy a papucsodra kerül, amint az alább látható:


Fehérre festett verandapadló levélnyomokkal festett


Köszönet lépcsőfutó projektünk, már volt néhány belső / külső veranda és padló festék. És úgy gondoltuk, hogy egy közepesen szürke tónus csak az a dolog, hogy ezt a területet egy délután alatt ingyen felfrissítsük. Nincsenek fotóim az előkészítő munkánkról, de csak annyit tettünk, hogy az összes laza levelet és fenyőtűt lefújtuk a fedélzetről, majd nyomással megmostuk, hogy a lehető legtisztább legyen, és hagyjuk teljesen megszáradni. Ahogy az alábbi fotón láthatja, még mindig rengeteg elszíneződés és folt volt, ami nem ment fel…


John a tornác padlóján szürke padlófestékkel, az ecseten


… de szerencsére a veranda és a padló festéke mindent beborított. Ami a festék sajátosságait illeti, mi választottuk ez a tornác és padlózománc erre ajánlotta a profi a festékboltban lépcsőfutó projektünk, és a színe szürke, de szép meleg (Rekvizitaszürke, Sherwin-Williams – azt is láthatja, hogyan olvas bent a lépcsőn itt).


Görgő szürke tornácfestékkel a foltos fehér tornác padlóján


Ta daaaaaa. Sokkal jobban. Vicces, hogy mennyivel sötétebbnek tűnik fent, mint lent, de személy szerint határozottan sötétebbnek tűnik, mint amikor a fedélzet ugyanolyan fehér színű volt, mint a ház. Reméljük, hogy ez a Szükséges szürke szín jól kitart, de ennek a frissítésnek az a szépsége, hogy csak délutánra volt szüksége, így ha ez végül foltos lesz, és még sötétebbre akarunk kerülni a színnel a sorban, akkor már tudjuk, hogy ez rendkívül könnyen elvégezhető. Valójában ez az egész frissítés 3 óránál rövidebb ideig tartott (előkészítés, festés és a sátor felakasztása között).


Befejezett festett szürke veranda padló részlete


Ez a kilátás a konyha oldalsó ablakából. Imádott zöld kerítésünk az igazi MVP kültéri frissítéseinken. Erről bővebben az új, tűzálló területünk és néhány parkosítás, amelyet hamarosan a kerítés köré adtunk! Megjegyzés: ha kíváncsi a kerítés színére, akkor Sherwin Williams Halcyon Green, és többet hallhat a kerítés építéséről itt.


Függesztett kúp alakú hálósátor a festett veranda padlója felett


Ami a sátrat illeti akit kaptunk, és ez hatalmas! 60 hüvelyk széles, súlya 450 font, tehát lényegében olyan, mint egy dupla függőágy, ahol tetszőleges irányban feküdhet (valójában mindkét gyerek az alábbi képen fekszik). Ebben a kettős függőágyban az a szép, hogy stabilabb (ezt nem nagyon lehet megdönteni) – és nem gördül a közepe felé, vagy bármi más – minden gyereknek lehet helye anélkül, hogy úgy érezné, mintha sodródna középső repedésbe.

Két gyerek lefektetett tornácon függő sátorban feküdt

Gyermekeink arra használják, hogy lógjanak, olvassanak, színezzenek, könyvet csináljanak, csak játsszanak valamilyen képzeletbeli játékot, amely „autójuknak” vagy „házuknak” számít. Meg is próbáltak társasjátékokat játszani bent, és „nappali alvást” folytatni (említettem, hogy nagyon szeretnek ebben a függősátorban lenni). Ez egy jó párja a hálós fahintájuknak (ami vad és őrült hintázásra szolgál az oldalsó udvarban – láthatja hogy ebben a bejegyzésben). Este erre a függő sátorra is ráfektettem s’mores után. Ez jó.

Ami felakasztotta, azt használtuk az egyik ilyen heveder (a másik, ami a készletbe kerül, azt szoktuk felakasztani a hevederes fa lengésére). Mindez szép és biztonságos érzés – és rendkívül egyszerűen felakasztható (a fa lengése, amelyet így egy ág fölé lógattunk, ugyanolyan egyszerű volt).


Közelkép a tornác strandra tekert nejlon hevederrel, a d gyűrűkre akasztott sátorral


Maga a függő sátor egyfajta vastag, félig áttetsző szövet (sokkal erősebb, mint a puszta függöny vagy akár a háló). Bent érzed magad, de ez nem olyan, mint egy sötét lyuk. Könnyen elolvashatják és jól láthatják a dolgokat bent, de úgy érzik, hogy ez a saját kis világuk.


Részlet a függesztett tornác sátor hálóval ellátott oldalán


Ja és van egy pohártartója, amelyet az alábbi képen láthat. Ez volt John kedvenc része, amikor bemászott (ő és én vettük egy pörgetésre, hogy megbizonyosodjon róla, hogy nem esik össze, és egyenesen elbűvölte a pohártartó).


Két gyerek függő sátorban fedett verandán feküdt, zöld festett kerítéssel a háttérben


Tehát ez az egyszerű, de nagyon funkcionális kis frissítés, amelyet ez a korábban nem használt fedett veranda kapott az ünnepek alatt.Külső fehér ház éjjel függő sátor hinta fedett oldalsó tornácon

És igen, még mindig fent van a karácsonyfánk. Meg tudja mondani, hogy tetszik-e a környező ragyogás az egész évben kívüli húrlámpák számának alapján?

Ja, és csak most találtam meg ezt a fotót, majdnem pontosan ugyanabból a szögből készültünk tavaly februárban, amikor először erre a házra vetettük a szemünket. Hát nem őrült, hogy mennyi festék (és annak a régi rozoga lépcsőnek az árkolása) képes ?!

Ha szeretne többet megtudni házunk fejlődéséről az elmúlt 8 hónapban, ez az archívum a floridai házunkról szól – és minden változásra kiterjed, időrendi sorrendben, mindenki számára, aki mélyebb merülésre vágyik. És ha kíváncsi arra, hogy a leépítés milyen mértékben teljesítette és meghaladta az elvárásainkat (a legnagyobb kihívásokkal együtt, amelyekkel útközben találkoztunk) ebben a bejegyzésben megtalálhatók mindazok a részletek.

* PS Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz *


Source link


101 Views 0 Ratings Rate it