Lenyűgöző fehér arcfesték házilag

Avatar Gadam | 2022.11.07. 1621 Views 0 Likes 0 Ratings

1621 Views 0 Ratings Rate it

fehér arcfesték házilag

Fehér arcfesték több okból készíthető házilag. Ha Halloween bulira készülsz, mindenképp jól jöhet. De más esetekben is. Mutatunk egy lenyűgöző és egyszerű megoldást. Tedd könnyebbé az életed. Kövesd a tanácsokat.

Ahhoz, hogy otthon elkészíthesd a fehér arcfestéket, önts egy tálba egy-egy csésze vizet, kukoricakeményítőt és lisztet, valamint 1/4 teáskanál növényi olajat és némi arckrémet. Ezeket addig kevergesd, amíg el nem éri a megfelelő állagot, és ha szükséges, adj hozzá még vizet. Most már hozzáadhatod a fehér ételfestéket is. Keverd jól össze, és a felesleget tárold légmentesen záródó edényben.

Tanácsok házilag készített fehér arcfestékhez

Ahhoz, hogy az arcodra fesd, először simítsd ki a hajat az arcodból, és rögzítsd. Használj keskeny, tiszta ecsetet, és egyenletes, felfelé irányuló mozdulatokkal fesd fel a fehér festéket. Kezdd könnyű réteggel, és hagyd megszáradni, mielőtt egy második vagy harmadik réteget is felvinnél. Mindig jó ötlet, ha Halloween előtt gyakorolod az arcfestést, és mindig legyen kéznél plusz készlet.

Egy másik lehetőség, amit kipróbálhatsz, a fehér alapozó smink használata. Ez drágább lesz, mint más megoldások, de olcsóbb, mint a professzionális jelmezes smink. Jó eredményt érhetsz el, ha legalább három-négy árnyalattal világosabb alapozót használsz, mint a bőrszíned. Nem kell merőben fehérnek lennie ahhoz, hogy jól nézzen ki.

A házilag gyártott fehér arcfestéknek a bőröddel ellentétes alaptónusúnak kell lennie. Ha tehát vöröses bőrtónusod van, keress olyan termékeket, amelyek sárga tónusúak. A közepes, sötét és mélyebb bőrtónusúak ijesztően néznek ki a melegebb, sárga tónusú sminkekkel.

A házilag készített fehér arcfesték eltávolítása

Kezdje a babafürdetővel vagy babasamponnal. A fehér arcfesték eltávolításához használhatsz gyengéd szappant vagy arclemosót is. Légy óvatos a szemed körüli területen, miközben dolgozol. Használd az ujjaidat és egy tiszta kendőt.

Ha marad maradék, fogj egy vattakorongot, és kenjél rá egy kis babaolajat, babakrémet vagy olívaolajat. Dörzsöld ezt a foltokra. Az olajoknak képesnek kell lenniük arra, hogy levegyék a festéket. Ha azonban még mindig maradt arcfesték az arcodon, használj sima sminklemosót vagy sminklemosó kendőt, hogy az utolsó foltokat is eltávolítsd anélkül, hogy irritálnád a szemed vagy a bőröd.

Forrásunk: How to Make White Face Makeup | eHow


1621 Views 0 Ratings Rate it