Felfedezték az eredeti ‘Tomb Raider’ lejátszható PSP-feldolgozását – Review Geek

Avatar admin | 2021.01.10. 16 Views 0 Likes 0 Ratings

16 Views 0 Ratings Rate it

A Tomb Raider: 10. évforduló képernyőképe

Annak ellenére, hogy a mai szabványok meglehetősen elavultak, az eredeti Tomb Raider akkoriban úttörő volt. A PC / PlayStation akciójáték a 3D platformozás, a felfedezés és a harc keverékével megtörte a formákat, Lara Croft főhős pedig médiaikon. Tíz évvel az 1996-os PC-s debütálása után tervezték a PlayStation Portable glam-up feldolgozását, de soha nem jelent meg.

Most ennek a játéknak egy alfa verziója, címmel Tomb Raider: 10. évforduló, szuperrajongók fedezték fel a Tomb-of-Ash.com. A törölt játék PSP ROM-ját PC-n lehet lejátszani letöltéssel, javítással és szabványos vezérlővel. Elég alapos, üres szintjei nélkülözik az ellenséget és a párbeszédet, de a játékosok oldalirányban ugrálhatnak Peruban (Görögország) és a Croft Manernél, hogy megnézzék a játék friss látványát.

Tomb Raider: 10. évforduló selejtbe került, amikor az Eidos kiadó az eredeti fejlesztői Core Designról a Crystal Dynamicsra költöztette a franchise-t, amely 2006-ban kiadott egy újraindító játékot (Tomb Raider Legend) és az eredetinek átfogóbb feldolgozása (egyszerűen „ÉvfordulóNéhány évvel később az alaptervezést lezárták. A törölt játékkal kapcsolatos munka egy ponton egy cím nélküli felé fordult Indiana Jones projekt (ironikus, mert Tomb Raider nagyon inspirálta ezek a filmek), mielőtt teljesen feldobták volna.

Ez az újra előállított játék egy lábjegyzet a sorozat történetében, és az eredeti újraszerzőjeként nem különösebben figyelemre méltó, ha az eredeti fejlesztők készítették. Az eredeti Tomb Raider két folytatása pedig továbbra is PC-n elérhető és lejátszható.

Forrás: Ash sírja keresztül PC Gamer
Source link


16 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok