Filc sütőtök DIY minta és bemutató

Avatar Gadam | 2021.09.11. 13 Views 0 Likes 0 Ratings

13 Views 0 Ratings Rate it

Nagyon izgatottak vagyunk az újdonságok miatt tök kézműves most ősszel! Akár hiszed, akár nem, soha nem készítettünk saját filc sütőtököt, ezért Krista nekilátott a munkának, és összeállította ezt az oktatóanyagot szeptemberi kollekciónkhoz. Az alábbi mintánk két méretet tartalmaz, a nagy tök körülbelül 8 hüvelyk széles.

Ez egy egyszerű minta kézzel vágható. De természetesen bármikor használhatja Maker vagy Cameo 4 készülékét, ha úgy tetszik.

A projekt nagyszerűsége az, hogy most elkészítheti ezeket a filc tököt, és díszként használhatja őket november végéig (vagy amikor készen áll a karácsonyi vagy téli díszítésre). Csak varrjon fel néhányat, hogy díszítse a kandallóját, a belépőasztalt vagy akár az asztal középpontját. A nagyobb tök jazzéhez Krista hozzáadott egy kis filclevelet a tetejéhez, amelyet a mintába illesztettünk.

Képességszint: Közbülső. Mivel a tök 16 darabból áll, ez a projekt kissé időigényes, de az építés egyáltalán nem nehéz.

Formázási tippek: Dekorációs inspirációra van szüksége? Miután elkészítette a nemezes sütőtököt, a miénkünkkel formázhatja őket punci fűzfaágak, papírgombos páfrány, és a miénk hímzőselyem grafika.

Ez a tartalom olyan linkeket használ, amelyekből jutalékot szerezhetünk. Közzététel.

Eszközök

Anyagok

Hogyan készítsünk filc sütőtököt

  1. Gyűjtse össze kézműves eszközeit és anyagait. Ezután töltse le az alábbi mintát.
  2. Vágja ki a filcet a minta szerint vágógéppel (opcionális) vagy ollóval. Vegye figyelembe, hogy két minta létezik, két különböző méretben.
  3. Rögzítsen két oldalsó darabot, a széleket illessze össze. Összekeverjük az öltést a belső görbe mentén 2 szál megfelelő hímzőselyem segítségével. Ez lesz a tök belseje.
  4. Ismételje meg, hogy 8 varrott párt készítsen.

A teljes oktatóanyag elérhető tagjai alább letölteni.

kézzel varrott filc sütőtök bemutatója Lia Griffith
DIY filc tök és punci fűzfaágak
kézzel varrt filc sütőtök barkács punci fűzfaágakkal és papírgombos páfránnyal
filc sütőtök papírgombos páfránnyal
nemez tök és hímzőselyem grafika

További információ

Szeretsz filccel dolgozni? Fedezze fel mindannyiunkat filc kézműves projektek további ötletekért, hogy mit készítsen. Te is lásd más Halloween projekteket és itt az őszi dekoráció.
Forrás link


13 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2022. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok