Foghat egy Wyze Cam v3-at a Micro Center-ből – nincs szükség előfizetésre – tekintse át a Geek alkalmazást

Avatar admin | 2021.02.25. 15 Views 0 Likes 0 Ratings

15 Views 0 Ratings Rate it

Egy Wyze Cam v3 kint esőben.
Wyze

A Wyze Cam v3 egy kiváló beltéri / kültéri Wi-Fi kamera hihetetlenül alacsony áron. Csak két probléma van. Gyakran nincs raktáron, és muszáj iratkozzon fel a Wyze Cam Plus szolgáltatásra hogy megvásárolja. Mostanáig! A Micro Center rendelkezik a fényképezőgép raktáron üzleteiben és webhelyén, és a vásárláshoz nincs szükség előfizetésre.

Abban az esetben, ha te lemaradt a felülvizsgálatunkról, a Wyze Cam v3 messze felülmúlja 30 dollár alatti árát. Beltéren és kültéren működik, éjjellátó és csillagfény-érzékelővel rendelkezik, és minőségi videókat készít, figyelembe véve a költségeket. Nehéz hibáztatni a kamerát, amikor ennyibe kerül.

De az egyik megszerzése már más kérdés. Chiphiány miatt, Wyze-nek gondjai vannak a társaság honlapján való raktározással. És amikor eladásra kerülnek, fenntartja őket a Wyze Cam Plus előfizetőknek.

Megvásárolhatja a előfizetés és a kamera együtt, hogy ezt megkerüljük, de ez 35 dollárt és plusz szállítási összeget költ. Ezt követően 24 dollár minden Wyze Cam-ért.

Ha nem szeretne felhőalapú előfizetést, akkor rendeljen meg egy Wyze Cam v3 verziót a Micro Center-től. 30 dollárt költ, ami némi pénzt takarít meg, ha egyetlen fényképezőgépet vásárol közvetlenül a Wyze-től. Egyes üzletekben van raktárkészlet jelenleg (helyi üzletünkben 25+ feletti), és ha nincs a közelben mikroközpont, szállíthatjuk.

Csak tegye a kosárba, majd állítsa át az átvételi lehetőséget szállításra. Ez megnöveli a kamera költségeit, de a Wyze-en keresztüli szállításért is fizet. Egyelőre csak így vásárolhatja meg a fényképezőgépet a Wyze-en kívül, mivel a Wyze Cam v2 csak az Amazon-on található meg.

Azt azonban nem lehet megmondani, hogy a készlet mennyi ideig fog tartani, ezért ne várja meg, ha Wyze Cam v3-ra vágyott volna.
Source link


15 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok