Fülcsoportok létrehozása az Android Chrome böngészőjében

Avatar Gadam | 2021.01.29. 16 Views 0 Likes 0 Ratings

16 Views 0 Ratings Rate it

határozatlan

Pillanatkép: David Murphy

A Chrome egyik legjobb funkciója a szervezettség megőrzéséhez az Android elérése: a mindenható fülcsoportok,” melyik lehetővé teszi, hogy a füleket hasznosabb darabokra csomózza, nem pedig véletlenszerűen szétszórva őket böngészőjében – vagy telefonján be van kapcsolva külön lapokat. Előfordulhat azonban, hogy engedélyeznie kell egy félig rejtett zászlót a böngészőben, hogy ma elérje ezt a hasznos funkciót.

A kezdéshez győződjön meg arról, hogy a legújabb verzióját futtatja Króm androidos eszközén, a Google Play Áruházon keresztül frissíthető. Aztán, lindítsa el a böngészőt, és írja be ezt a címsávba: chrome://flags

Ekkor a következő képernyőre kerül:

határozatlan

Pillanatkép: David Murphy

Gyorsan keressen rá a „Tab Rács” kifejezésre, koppintson a elem legördülő menüjére Tab Rács elrendezése jelölőnégyzetet, és válassza a szokásos „Engedélyezve” lehetőséget. Indítsa újra a Chrome-ot, és érintse meg a címsávtól jobbra található négyzetet néhány új lap megnyitásához. Rögtön látja, hogy mostanra szerveződtek a rácsszerkezet, megjelenítés helyett oldalak ülnek egymással.

határozatlan

Pillanatkép: David Murphy

Hogyan csoportosíthatja ezeket a füleket? Könnyű. Egyszerűen nyomja meg hosszan az egyiket, és húzza át a másikon. RTovábbi lépések hozzáadása a fülhöz csoport:

határozatlan

Pillanatkép: David Murphy

Érintheti magát a csoportot is, és a „+” ikon segítségével új lapokat vehet fel a csoportba ahogy jónak látja. Ha több lapot szeretne egyszerre csoportosítani anélkül, hogy mindegyiket külön-külön kellene hosszan megnyomnia, érintse meg a képernyő jobb felső sarkában található hárompontos ikont, és válassza ki az új Csoportok lapok választási lehetőség. Ezután egyszerűen megérintheti az összes ingyenes lapot, amelyet csoportba szeretne rendezni, majd érintse meg a gombot Csoport gombot, hogy új barátokká váljanak.

határozatlan

Pillanatkép: David Murphy

Végül, ha te hosszan nyomja meg bármelyik hiperhivatkozást a normál Chrome ablak, látni fogja az új lap megnyitásának lehetőségét egy csoportban:

határozatlan

Pillanatkép: David Murphy

Koppintson rá, és az Ön által megtekintett eredeti oldal mostantól csoportosul az új linken, amelyet hosszan megnyomott, és mindkettőhöz tartozó ikonokat lát a Chrome böngésző alján. Ez az egyszerű módszer a csoport tabulátorai közötti navigálásra, és a „+” jobb oldali ikon további lapok gyors hozzáadásához.

határozatlan

Pillanatkép: David Murphy

Természetesen, ha nem tetszik a rács elrendezése vagy a tabulátorcsoportok, akkor bármikor újra kikapcsolhatja a funkciót ugyanazt használva Tab Rács elrendezése zászló, mint korábban. Egyszerűen állítsa „letiltva” értékre, és a böngésző visszaáll a korábbi állapotra – egyelőre.


Source link


16 Views 0 Ratings Rate it