{Gluténmentes, Vegán} Jaffa sütemény recept

Avatar Gadam | 2021.02.08. 17 Views 0 Likes 0 Ratings

17 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

GYIK


Alakíthatom a jaffa süteményeket pite vagy rúd formában?

Bár az eredeti Jaffa sütemények 2 hüvelyk átmérőjű keksznek tűnnek, szórakoztató lehet más formát adni nekik. Készíthet egy óriási Jaffa tortát, akkora, mint egy szokásos pite. Vagy alakítsa a receptet bárokká vagy akár cupcakes-ként.

Az összetevők aránya változatlan marad, kivéve talán a lekvárt és a csokoládét, az öntet területétől függően.

Az egyik tipp, amelyet adhatunk, az, hogy a fenti receptünk szerint próbáljuk megtartani a piskóta vastagságát. Ez lehetővé teszi, hogy ugyanazt a sütési időt használja, mint mi, anélkül, hogy túlsütés / alulsütés veszélye lenne.

Ha vastagabb alapot választ, süssön még egy kicsit, és használja a „fogpiszkáló” tesztet a megfelelő főzési idő megtalálásához.

Milyen gluténmentes lisztet használhatok a mandulaliszt mellett?

A mandulalisztet, amelyet gluténmentes jaffa sütemények készítéséhez használtunk egyenlő tömegben, lecserélhet kókuszlisztre vagy zablisztre.

Alternatív megoldásként használhat 50% rizst, 50% hajdinát, de tudja, hogy a hajdina íze meglehetősen erős, és nem mindig alkalmas édességekre.

Hogyan kell tárolni / meddig fognak tartani a Jaffa sütemények?

Sok más vegán süteményünkhöz hasonlóan ezek a jaffa sütemények is nagyon jól megőrződnek a hűtőben és kívül is, feltéve, hogy légmentesen lezárt edényben tárolják őket.

Hűtőszekrényben legfeljebb 1 hétig, vagy legfeljebb 3 napig szobahőmérsékleten tárolandó.

Az eredeti Jaffa sütemények vegánok és gluténmentesek?

Az eredeti Jaffa sütemények tojást és tejterméket, valamint búzalisztet tartalmaznak. Tehát sem vegánok, sem gluténmentesek. Sőt, tartósítószerekkel és finomított cukrokkal vannak tele. Ennek ellenére finom ízzel pótolják mindezt, ami csalogatott bennünket! De a fenti receptünkkel megtarthatja a finomságot, és ehelyett egészséges, vegán és gluténmentes ételeket élvezhet.

Hány Jaffa süteményt fogyasszon?

A jaffa süteményeink valamivel nagyobbak, mint az eredetiek, az összetevők mennyiségének majdnem háromszorosa. Ennek ellenére nagyjából azonos kalóriákkal és jobb táplálkozási profillal rendelkeznek. Ez az általunk kiválasztott egészséges összetevőknek köszönhető.

Úgy gondoljuk, hogy napi 2 Jaffa süteményt fogyaszthat egy kiegyensúlyozott étkezés részeként, gond nélkül.

[ad_2]
Source link


17 Views 0 Ratings Rate it