Itt vásárolhat összetevőket a nemzetközi receptekhez és konyhához

Avatar Gadam | 2021.03.20. 13 Views 0 Likes 0 Ratings

13 Views 0 Ratings Rate it

Példák olyan ételekre, amelyeket online nemzetközi élelmiszerboltoktól szerezhet be, például olajokat, különféle készleteket és buborékos teáskészleteket.
Eataly / La Tienda / Yamibuy

Akár sokat utazott a világban, akár csak a szomszédos ramen boltba, valószínű, hogy van legalább egy külföldi étel, amiről naponta álmodik. Így lehet az ételt közvetlenül az ajtóhoz szállítani.

Lehet, hogy ez egy dan dan tészta, amelyet Kínában kipróbált, chorizo ​​taco, amelyet egy kaliforniai dél-kaliforniai úton tett, vagy az Olaszországban kipróbált olívaolaj, amelyet ihatott volna közvetlenül a palackból. Akár egy közel-keleti étel, akár egy kelet-ázsiai étel része volt a csemege, akkor biztosan megtalálja az interneten.

És ha az utóbbi időben a konyhában eltöltött összes extra idő magabiztosságot adott arra, hogy megkísérelje otthon elkészíteni kedvenc ételeit, ez a bejegyzés az Ön számára. Még a nagyvárosokban is nehéz nehéz homályos külföldi összetevőket találni, ezért összegyűjtöttük a legjobb helyeket a nemzetközi élelmiszerek online megtalálásához. Mindig érdemes először a helyi ázsiai élelmiszerboltban vagy a török ​​pékségben kezdeni, mert a szükséges összetevő lehet, hogy az utcán van, de akkor keresse fel ezeket a weboldalakat, ha még mindig nem találja meg azt, amire szüksége van. Gyerünk vásárolni!

Olaszország: Eataly

Eataly

Tól től ínycsiklandó tészta a fantasztikus borhoz nagyon sok szeretni való az olasz étel. Készítse el saját Insta-méltó ételeit otthon az élelmiszerekkel Eataly. Ezt a céget az olaszországi Torinóban alapították, miután a tulajdonos könnyebben szerette volna elérni a kiváló minőségű olasz alapanyagokat. Most 35 helyszínnel rendelkezik a világ minden tájáról.

Hosszú listát találhat a kamrából, például tészta, olajbogyó, konzerv paradicsom. Friss és pácolt húsokat, valamint számos sajtlap lehetőséget kínálnak. Az online áruházuknak még egy része olívaolajnak szentelt. Bármilyen olasz terméket keres, itt megtalálja.

India: Khana Pakana

Khana Pakana

India étele merész fűszerekről és minden falat intenzív ízéről ismert. Irány ide Khana Pakana nagy választékban találhatunk olyan fűszereket, mint a currypor, a garam masala és az őrölt kurkuma. Hordoznak autentikus rágcsálnivalókat, konzerv chutney-kat és illatos basmati rizst is.

Találhat még néhány más indiai terméket, például hennát, füstölőt és testolajokat. A weboldal rendelkezik egy csevegési funkcióval is, ahol kérdéseket tehet fel bizonyos termékekről vagy receptekről.

Spanyolország: La Tienda

La Tienda

Spanyolország élelmezési paradicsom. Irány ide La Tienda ha hiányzik az ország bármelyik népszerű étele. Kiváló olíva választékot, érlelt sajtokat és kézműves kenyeret kínál. Akár egy egész jamón-t (spanyol sonkát) is vásárolhat, amelyet otthon tálalhat.

És természetesen ne felejtsük el a paella készleteket sem, hogy kedvenc éttermét saját konyhájában készíthesse el. Online véleményük tele van olyan ügyfelekkel, akik esküsznek, hogy az étel visszaviszi őket Barcelonába vagy Madridba.

Mexikó: MexGrocer

MexGrocer

Akár a tökéletes forró mártást, akár a tamalék készítéséhez szükséges összetevőket keresi, MexGrocer a mexikói élelmiszerek meglátogatásának helye. Szószok, salsák és fűszerek széles választékát kínálják minden olyan ételhez, amelyet fel akar főzni. Talál cukorkát, harapnivalókat és sütiket is. Még különféle friss ételeket is hordoznak magukban, mint a kukorica masa, a chorizo ​​és az aprított csirke.

Ha nem rendelkezik az összes szükséges eszközzel az étel elkészítéséhez, még néhány főzőeszközt is megtalálhat, például tortilla prést, mozsár és mozsártörőt.

Közel-Kelet: Nouri testvérek

Nouri testvérek

Nouri testvérek fizikai bevásárlóközpontként indult, amely annyira népszerű lett, hogy egy online áruházra is kiterjedt. Itt olyan hagyományos összetevőket találhat, mint Irán, Izrael, Örményország, Törökország és más országok a Közel-Keleten.

Olyan kapcsokat hordanak, mint tahini a hummushoz és pitakenyér, valamint sült diófélék, sütemények és fűszerkeverékek. Főzéshez szükséges kiegészítők, ékszerek és elektronika is kapható.

Kelet-Ázsia: Yamibuy

Yamibuy

Ha Japánból, Koreából és Kínából származó ételeket keres, irány: Yamibuy. Ez a kaliforniai székhelyű vállalat egyablakos ügyintézés ázsiai élelmiszerek, háztartási cikkek és szépségápolási termékek számára. A jól bejáratott vállalat több ezer terméket szállít az Ön igényeinek kielégítésére, akár buborék teára, akár koreai hajkezelésekre vágyik.

Megtalálja azonnali tésztát, zabkeveréket és ételízesítőket, amelyeket bárhol máshol nehéz megtalálni. Ugyancsak vannak harapnivalók, édességek és italok, amelyeket Tokió sarki piacain talál. Fogjon ki egy pár maszkot a kijáratnál, és megkapja az összes ázsiai terméket, amire egy ideig szüksége lesz.
Source link


13 Views 0 Ratings Rate it