Gooey S’mores Skillet Brownie. – Félig sült szüret

Avatar admin | 2021.06.11. 3 Views 0 Likes 0 Ratings

3 Views 0 Ratings Rate it

Extra Gooey S’mores Skillet Brownie … ez a végső nyári háztáji desszert, amelyre mindannyian vágyunk … de még jobb is, mint képzeljük. Csak a desszert, amelyre a hétvége vágyik. Szinte semmilyen erőfeszítést nem igényel. Graham-keksz darabjaival, ragacsos édes pillecukorpelyhével és megolvasztott tejcsokoládé tócsaival minden falat őrülten szarvas és olvadékszerű. Élvezze ezt az óriási ráncos felső brownie-t melegen, közvetlenül a sütőből, egy gombóc fagyival.

Gooey S'mores Skillet Brownie |  halfbakedharvest.com

Ember, ez valóban csak önmagáért beszél. Mindenki számára ez a kedvenc ránctalanító brownie, amely a graham keksz, a mályvacukor és a Hershey tejcsokoládé darabok legédesebb kombinációjával van töltve.

Ez dekadens, de minden meleg és ostoba kanál megéri.

Őszintén szólva fogalmam sincs, mi inspirálta ezt a receptet. De az elmúlt hetekben nagyon-nagyon szerettem volna elkészíteni ezt a brownie-t a nyári éjszakákra. Szeretem még egy meleg nyári éjszakát. Ez az alapvető nyári desszert, de ez a változat még jobb.

Normális esetben távol állok a túlzottan dekadens édességektől. De akárcsak az én sütik n ‘krém csokoládé chips, a felső kategóriás desszerteknek megvan a maga ideje és helye.

Ma van a s’mores serpenyős brownie napja.

Gooey S'mores Skillet Brownie |  halfbakedharvest.com

Tehát mi a titka ezeknek a több brownie-nak?

Igazi mályvacukor (az enyém házi készítésű) és egy XL Hershey bár.

A legtöbb receptben mályvacukrot használnak, de azt szerettem volna, ha a brownie-m más és más, így, olyan kacsás. Tehát mályvacukrot használtam, és őszintén szólva ez egy játékváltó.

Most azt mondom, hogy én készítettem saját pillecukrot ezt a receptet. Megdöbbentően a legkönnyebb megtenni. De természetesen használhat bolti szöszöket is. Teljesen rajtad múlik.

Gooey S'mores Skillet Brownie |  halfbakedharvest.com

A brownie tésztára

Olyan receptemet használom, amely sok habosított tojást igényel egy ráncos tetejéhez. A tojások habverésével, mielőtt belekeverjük a tésztába, levegő keletkezik a tojásokon belül, ami elősegíti a ráncos felső rész kialakulását. Lehet, hogy felesleges lépésnek és egy tiszta tál pazarlásának tűnik, de ebben csak bízzon bennem, ez teszi nagyszerűvé ezeket a süteményeket.

Nos, ez meg a félédes csokoládé … és a vaj.

A kedvenceim.

Gooey S'mores Skillet Brownie |  halfbakedharvest.com

Most állítsd össze

Gyűjtse össze hozzávalóit. Szüksége lesz a klasszikus S’more hozzávalókra: graham keksz, mályvacukor és Hershey tejcsokoládé. Egyszerű, semmi divatos, de nagyon jó. Ha nem akar mályvacukrot használni, nyugodtan használjon mályvacukrot.

Adja hozzá a keksz és a csokoládé felét egy serpenyő vagy négyzet alakú sütőedény aljához. Ezután terítse ki a brownie tészta körülbelül felét, és tegye rá a szöszöt a tésztára. Hozzáadjuk a maradék csokoládé- és graham-keksz darabokat, és letakarjuk a maradék tésztával.

Egyszerű, de annyira NAGY lesz.

Gooey S'mores Skillet Brownie |  halfbakedharvest.com

Süt

Várjon türelmesen a sütőnél. Körülbelül huszonöt percig szeretek sütni. De szeretem a brownie-t, amely közepén olvadt és olvadt, olvasztott csokoládé zsebekkel. Meghatározottabb brownie esetén süsse közelebb huszonnyolc vagy harminc percig.

Most húzza ki a serpenyőt, és érezze a finomságot. Ha azt szeretné, hogy a pihe extra pörkölt legyen, akkor a sütőt harminc másodpercre átforralhatja és forralhatja, vagy fúvókával megpiríthatja a szöszöt. Szeretem a megégetteket.

Gooey S'mores Skillet Brownie |  halfbakedharvest.com

Hogyan tálalja ezt a több serpenyős brownie-t?

Meleg, közvetlenül a sütőből, egy gombóc fagyival és egy kanállal … vagy talán több kanállal. Ez egy desszert, amelyet a családdal és a barátokkal való megosztásra szántak. Így tökéletes a nyári éjszakákhoz a kertben.

Tudom, hogy dekadens, de nyár van, és mindannyian tudjuk, hogy a tavalyi nyár mellszobor volt. Tehát élje meg ezt az évet, túl lesz a jóon!

Gooey S'mores Skillet Brownie |  halfbakedharvest.com

Más S’more recepteket keres? Íme néhány kedvenc:

S’mores csokoládé habrudak

Végül, ha elkészíti ezt a Gooey S’mores Skillet Brownie-t, feltétlenül hagyjon megjegyzést és / vagy adjon értékelést ennek a receptnek! Mindenekelőtt szeretem hallani tőletek, és mindig mindent megteszek, hogy válaszoljak minden egyes megjegyzésre. És persze, ha mégis elkészíted ezt a receptet, ne felejts el címkézni Instagram! A kedvenc receptek fotóinak átnézése mindnyájan!

Gooey S’mores Skillet Brownie

Prep Time 15 percek

Főzési idő 25 percek

Teljes idő 40 percek

Adagok: 12.

Kalória adagonként: 206 kcal

A táplálkozási információk csak becslések. A webhelyen található receptek táplálkozási adatainak pontossága nem garantált.

Most létrehozhat egy fiókot az oldalunkon, és elmentheti kedvenc receptjeit, és bármilyen eszközön elérheti őket! Kövesse nyomon kedvenc receptjeit, és létrehozhat egy bevásárló listát a gyűjteményei receptjeihez.

Regisztráció és mentés

Már regisztrált? Jelentkezzen be most

  • 1. Melegítse elő a sütőt 350 ° F-ra. Enyhén vajazzon meg egy 10-12 hüvelykes, sütőben biztonságos serpenyőt vagy 9 hüvelykes barna serpenyőt. 2. A mikrohullámú sütőben megolvasztjuk és elsimítjuk a vajat és a csokoládé chipseket. Keverje hozzá a cukrot, a vaníliát és az instant kávét. 3. Egy kis tálban habverje a tojásokat 1 percig, amíg pezsgés lesz a tetején. Keverje hozzá a tojásokat a csokoládékeverékhez. Hozzáadjuk a lisztet, a kakaóport és a sütőport. Addig keverjük, amíg össze nem keveredik. 4. Az előkészített serpenyő aljára rendezze a graham keksz 1/2-ét és a csokoládé darabjainak 1/2-ét. Kenje meg a brownie tészta felét a kekszre. Vegyük a szöszöt a tésztára, és adjuk hozzá a maradék Hershey-darabokat. Most adjuk hozzá a maradék graham kekszet. Tetejére tesszük a maradék tésztát, óvatosan elterítve. Rendben van, ha a tészta nem fedi le az összes szöszöt. Süssük 25-28 percig, vagy addig, amíg a brownie csak a tetejére kerül, de közepén nagyon jókora. Vegye ki a sütőből, hagyja lehűlni 3-5 percig. Ha szeretné, hogy a pihe extra pörkölt legyen, akkor a sütőt harminc másodpercre átforralhatja és sütheti, vagy fúvókával megpiríthatja a szöszöt. Szeretem a megégetteket. MEGJELENNI, lehetőleg egy gombóc fagyival!

Gooey S'mores Skillet Brownie |  halfbakedharvest.com
Forrás


3 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok