Gyerek kézműves tábor: Medve ölelés kulcstartói

Avatar Gadam | 2021.01.21. 56 Views 0 Likes 0 Ratings

56 Views 0 Ratings Rate it

A gyerekeknek szóló Valentin-nap aranyos kézműves készítésről és küldésről szól valentinok. Ezért a havi kézműves táborba megmutatom, hogyan lehet elkészíteni ezeket a szerethető medve ölelés kulcstartókat. Ez egy ingyenes kézműves projekt, amely nagyszerű a gyerekeknek. De azt kell mondanom, hogy én is nagyon jól szórakoztam, amikor elkészítettem őket!

Mint mindig, bármikor használhatja a kézműves kellékeket. De összekapcsoltam az általam használt filc színeket az alábbi eszközökkel és anyagokkal együtt.

Fa, gyöngyszem Valentin?

Ezeket a medve ölelés kulcstartókat olyan egyszerűen elkészíteni lehet, hogy pillanatok alatt könnyen elkészítheti egyet magának és egy barátjának. Letöltheti az alábbi sablont, és kivághatja a filcdarabjait, így velem és vendég kézműves táborozómmal együtt elkészítheti ezen a pénteken! Ha még mindig megtanulja használni az ollót, akkor egy felnőtt segítséget nyújthat az apró nemez formák vágásához. Vagy ha hozzáfér valakihez, aki nemezel vághat a vágógépen, erre is van egy SVG fájl.

Ez a tartalom olyan linkeket használ, amelyekből jutalékot kaphatunk. Közzététel.

Eszközök

Anyagok

Utasítás

Töltse le az alábbi sablont, és vágja ki a nemezdarabokat. Ezután csatlakozzon a YouTube Live szolgáltatáshoz pénteken, 22d-én, 11:00 órakor PT!

DIY medve ölelés kulcstartók medve ölelés kulcstartó medve ölelés DIY kulcstartó kézzel készített medve ölelés kulcstartók DIY medve ölelés kulcstartó

Fedezzen fel további ingyenes gyerek kézműves termékeket Valentin-napra

Ha kézzel készített kártyát vagy ajándékot készít szeretettje számára, akkor a nap különlegessé teszi a napot, és ehhez nagyszerű módja a szívünkkel teli erdei matricák hogy letöltheti és kinyomtathatja. Ha tetszett a múlt havi kézműves tábor, amikor készítettünk monogrammágnesek zsugorfólia, akkor is élvezheti a mi összezsugorodik a filmbeszélgetés szíve.
Source link


56 Views 0 Ratings Rate it