DIY Easy Planter átalakítása | Fall For DIY

Avatar admin | 2021.01.16. 8 Views 0 Likes 0 Ratings

8 Views 0 Ratings Rate it

Sokan éppen az elmúlt hónapokat töltöttük ugyanazon a négy falon bámulva. Úgy érzem, hogy otthonom frissítésre szorul, de az itt-ott furcsa kiegészítőn kívül nem akarok mindent elkezdeni cserélni, ami a tulajdonomban van, amikor a valóságban csak többet kell kijutnom a házból!

Talán a tavaszi idő van, de több színre vágyom, és szórakoztatónak mondhatom magam a lakberendezésemben! Azt hiszem, szükségem van valamire, hogy egy kis örömet szerezzek a mindennapok hétköznapjaiban. Sajnálom, ez annyira melodramatikusan hangzik, de jelenleg a kis válogatottaknak élek. Ami véletlenül mindig kézműveskedés számomra. Olyan kielégítően könnyű ültetvényeket létrehozni, hogy a folyamat ugyanolyan terápiás, mint az eredmény!

Az egyik kedvenc termékemet használom, hogy ezeket a részleteket hozzáadjam az ültetőgépeimhez. Kitaláltad! Sugru! Az én utolsó bejegyzés Sugruval rávilágított arra, hogyan lehet az öntvény ragasztóval ideiglenesen rögzíteni tárgyakat egy konyhai hátlapra. Ezúttal megmutatom, hogy hogyan teheti azt műsor helyett!

Görgessen tovább az oktatóanyagért.

Anyagok:

  • Sugru
  • Ültetőgépek / edények / konténerek

1. Nyissa ki a Sugru csomagot, és ellenőrizze a szín egyezését az ültetőgéppel (alternatív megoldásként kontrasztos színeket is létrehozhat, amelyek mellőzik a következő lépést).

2. A Sugru keverhető új színek létrehozásához. Összekevertem egy csomag fehéret és szürkét, hogy létrehozzam ezt az árnyalatot. A rózsaszín ültetvényen fehéret, barnát és vöröset használtam. Amikor kevered, mindig kezdj hozzá egy kis mennyiségű sötétebb színt a világosabbhoz. Könnyű sötétebbé tenni a színeket, de világosabbá tenni sokkal nehezebb.

3. Törje le a Sugru darabjait, és tekerje őket gömbökbe, csövekbe vagy pontokba. Finoman nyomja az ültetőgép felületére. Könnyen fognak tapadni.

4. Készítse el a mintát, majd hagyja állni 24 órán át!

Lehetőségeit csak a fantáziája korlátozza! Ha nem tetszik az eredmény, csak vágja le a Sugrut egy éles késsel, és kezdje újra.

További projektötletekért iratkozzon fel a Sugru hírlevélre, és élvezze az első megrendelés 10% -os kedvezményét!


Source link


8 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok