Hajradír Házilag: 3 eszméletlenül jó megoldás

Avatar Gadam | 2022.12.17. 302 Views 0 Likes 0 Ratings

302 Views 0 Ratings Rate it

Hajradír Házilag

Szabadulj meg a hajfestéktől egyszerűen. Átkutattuk a netet a legjobb hajradír házilag megoldásért. Jelentjük, sikerrel jártunk. De nem bírtunk választani a legeslegjobb közül, ezért elhoztuk a 3 legszuperebbet.

Hajradír Házilag #1. Szódabikarbóna paszta.

A szódabikarbóna hatékony módja lehet a tartós hajfesték házi eltávolításának, mivel világosító tulajdonságokkal rendelkezik. Próbáld meg a szódabikarbónát citromlével keverni (amely savas), hogy pasztát hozz létre. Ezután dolgozd át a pasztát a hajadon, hagyd hatni öt percig, majd alaposan öblítsd le.

Hajradír Házilag #3. Fehér ecet vízzel.

A citromléhez hasonlóan az ecet is savas és jó tisztító hatású. Sokan használják az ecetet fejbőrtisztítóként, de a hajfestéket is eltávolíthatod vele házilag, ezért óvatosan bánj vele, ha nem ez a célod. Ha mégis, akkor a fehér ecetet összekeverheted meleg vízzel, és a hajadra kenve eltávolíthatod a hajfestéket. Hagyd hatni tíz-tizenöt percig, majd öblítsd le.

Hajradír Házilag: A Legjobb videók.

A hajfesték házi eltávolítását több videó is bemutatja. Tapasztalt lányok, nők mutatják meg Neked a saját módszerüket. Nézd meg, és válaszd ki a Neked tetszőt.

 

 

 

Forrás: How to Remove Permanent Hair Dye Naturally: 3 Methods (tomsofmaine.com)


302 Views 0 Ratings Rate it