Hasbro új, 700 dolláros Optimus Prime mindent átalakít önmagában – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.04.10. 260 Views 0 Likes 0 Ratings

260 Views 0 Ratings Rate it

Optimus Prime játék humanoid formában.
Hasbro

A legjobb az a tulajdonos, hogy a Transzformátorok a játék… nos, átalakítja őket. De ez a legrosszabb is, mert soha nem szórakoztató folyamat. Hasbro legújabb játéka sok pénzért megoldja ezt a problémát. „Csak” 700 dollárért kaphat egy Optimus Prime amely átalakítja önmagát és hangutasításokat fogad el.

A transzformátoros játékok kétféle ízben kaphatók: vagy olyan egyszerűek, hogy alig hasonlítanak a forrásanyaghoz, vagy olyan hihetetlenül bonyolult, hogy egy kukába rúgják. Vedd el tőlem, egy apától, aki bármikor fél, amikor a fia segítséget kér átalakító Darázs.

Optimus Prime játék teherautó formában.
Hasbro

De a robotika erejének köszönhetően ez az Optimus Prime „átalakít” az Ön számára. Hasbro együttműködött a Robosen Roboticsszal (amely már készítette Transzformátor-szerű játékok) az Optimus Prime felépítéséhez. Körülbelül 5000 alkatrésze van, köztük 27 szabadalmaztatott szervomotor és 60 csatlakoztatott mikrochip a hatás elérése érdekében.

Ő is hangvezérelt, és számos paranccsal érkezik. Amikor Prime teherautó üzemmódban van, megkérheti, hogy hajtson végre, és ő elhajt. És beszél, és örömmel fogod tudni, hogy Peter Cullen (az Optimus Prime igazi hangja) szolgáltatta a hangot. Ha nincs kedve hangparancsokat használni, akkor vezérelheti őt egy alkalmazással, sőt programozhat is néhány műveletet.

Várnia kell egy ideig, hogy megszerezze ezt a bonyolult Optimus Prime-ot, ha hajlandó elválni 700 dollártól. Most előrendelheti a Hasbro Pulse oldal, és a becsült szállítási dátum 2021. augusztus 2.
Forrás link


260 Views 0 Ratings Rate it