Az Android „Heads Up” funkciója emlékezteti Önt arra, hogy ne járjon és ne szövegeljen – Tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2021.04.13. 12 Views 0 Likes 0 Ratings

12 Views 0 Ratings Rate it

Android "Fel a fejjel" a Digital Wellbeing szolgáltatásban

Ha bűnös, hogy séta közben sms-t küld, akkor az Android új Heads Up funkció segíthet elkerülni a véletlen ütközést. Az új digitális jóllét szolgáltatás, miután engedélyezte, figyelmét felhívja a figyelemcsavargók„- akik séta közben üzennek -, hogy felnézzenek és figyeljenek.

A funkciót először Jay Prakash Kamat észlelte Twitter, aki megosztotta a képernyőképeket. A szolgáltatás rövid magyarázatot és figyelmeztetést nyújt a felhasználóknak: „Figyelje a lépéseket a Heads Up segítségével. Ha telefonja közben sétál, kérjen emlékeztetőt, hogy összpontosítson a körülöttetek lévő dolgokra. Óvatosan használja. A Heads Up nem helyettesíti a figyelmet. A funkció rendszeres értesítéseket küld Önnek, emlékeztetve arra, hogy maradjon éber és figyelje, merre lép.

A szolgáltatás jelenleg a Digital Wellbeing bétaverziójába kezd, és XDA fejlesztők jelentést tesz úgy tűnik, hogy a szolgáltatás először érkezik a Pixel eszközökön. A Google még nem osztotta meg, hogy a funkció később elérhetővé válik-e más Android-felhasználók számára. Ha van Pixel telefonja, és nem akarja megvárni a bevezetést, frissíthet a legújabb bétaverzióra, ha csatlakozik a Google bétaprogramjához.

keresztül A perem
Forrás link


12 Views 0 Ratings Rate it