Házi fertőtlenítő kendők az intelligens utazó számára

Avatar admin | 2021.04.22. 11 Views 0 Likes 0 Ratings

11 Views 0 Ratings Rate it

A tisztán tartás útközben nem feltétlenül küzdelem. Ezek a házi készítésű fertőtlenítő törlőkendők könnyedén eltávolítják a szennyeződéseket és a szennyeződéseket, miközben természetes összetevőkkel biztonságosan fertőtlenítik a kezét és a felületet. Könnyű, olcsó és finom illatú, azonnal búcsút mondjon a baktériumoknak ezekkel a barkácsoló fertőtlenítő törlőkendőkkel.

Házi fertőtlenítő törlőkendők

Az évek során fokozatosan cseréltem a bolti tisztítószereket, és úgy döntöttem, hogy saját természetes tisztítószereket készítek. Mint érzékeny a mesterséges illatokra és vegyszerekre, a természetes és házi termékek sokkal jobban működnek nekem és a családomnak.

A legjobb az, hogy a tisztaság terén nem kellett kompromisszumokat kötnöm. Az egyik általános mítosz, amelyet a természetes tisztítószerekkel kapcsolatban hallok, hogy nem működnek olyan jól, mint a kereskedelemben gyártottak. Ez egyszerűen nem igaz. Természetes tisztítószereim nemcsak hatékonyak, de a föld számára is tisztábbak.

Legújabb könyvem, Szappanok, fertőtlenítők és tisztítószerek rengeteg természetes tisztítószer van a ház minden szobájához és az útközben lévő személyek számára. Meg akartam osztani kipróbált és igaz receptjeimet, hogy Ön is jól érezhesse magát az otthon használt alapanyagok miatt. Örömmel mondhatom, hogy már elérhető az interneten a következő címen: Amazon.ca vagy itt Szabadidős művészetek ha érdekel egy papír példány.

A mai bejegyzés származik Szappanok, fertőtlenítők és tisztítószerek és tartalmazza a kötelező utazási termékemet, a házi készítésű fertőtlenítő törlőkendőket! Annak ellenére, hogy ezek a fertőtlenítő törlőkendők csinos koktélszalvétákkal készülnek, ne hagyja, hogy becsapjanak. Még mindig elég erősek ahhoz, hogy hatékonyan megtisztítsák a kezét vagy a felületét.

házi készítésű utazótörlők újrahasználható edényben levendulával

Miért készítsünk házi fertőtlenítő törlőkendőket?

Noha könnyen megvásárolhatja saját csomagját az élelmiszerboltban, én mégis inkább saját készítésű saját készítésű fertőtlenítő törlőkendőket készítek. A boltban vásárolt rendszeres törlőkendők nem bőrbarátok, tele vannak mesterséges illatanyagokkal, parabénekkel és csúnya vegyszerekkel.

Még akkor is, ha mindennapi használati tárgyakhoz használom a törlőkendőket, például ajtókilincsekhez vagy élelmiszerkocsikhoz, mégis szeretem a lehető legtermészetesebb dolgokat megőrizni! Ön sem áldoz semmilyen fertőtlenítést. Készült izopropil-alkohol, ezek a házi fertőtlenítő törlőkendők hatékonyak a baktériumok, vírusok és gombák ellen.

A törlőkendőmet a újrafelhasználható tartály a felesleges műanyag csomagolások elkerülése érdekében. Miután felhasználtam az összes törlőkendőt, új tételt készíthetek ugyanabban a tartályban. Csodálatos illatuk van, és még a kezem is puhábbnak érzi magát, miután jól megtörölte őket.

Bár nagyszerű, ha kéznél van, a fertőtlenítő nem helyettesíti a kezek mosását. A tisztítás és a fertőtlenítés két nagyon különböző dolog. Amikor szennyeződés és piszok van az ujjaimon, egy fertőtlenítő törlőkendő segít megtisztítani a kezeimet, és egyszerre fertőtleníteni őket. Ez a következő legjobb dolog a folyó vízzel és szappannal!

utazótörlők napszemüveg esetén

Mikor kell használni a házi készítésű fertőtlenítő törlőkendőket

Manapság mindenki megérti, mennyire kéznél van a fertőtlenítő törlőkendő. Csomagolja be őket az élelmiszerboltba, hogy letörölje a kosarát, vagy megtörölje a kezét a belépés előtt és után. Tartsa őket a fém tároló edény és dobja be őket a táskájába, hogy bármikor kéznél legyenek.

Az ajtónál is tarthatók, így hazaérve minden nap letörölheti a kulcsait és a telefonját. Az egész házamban használtam az enyémet gyors letörlésre, például a villanykapcsolókra, az ajtókilincsekre, a számítógépes billentyűzetekre és még a pultokra is.

Amikor eljött az ideje, hogy újra repülőgépekkel utazzunk, akkor ezek a törlőkendők nagyon hasznosak lesznek. Az utazás megkönnyítése érdekében a törlőkendőket egy újrafelhasználható Ziplock táskában tárolhatja.

Kiválóan alkalmasak bármilyen utazási kalandra is, amikor nincsenek lehetőségeid, például túrázásra és táborozásra. Használhatom őket arra, hogy gyorsan felfrissüljek, vagy akár a piszkos felszerelés letörlésére is használhatom őket.

újrafelhasználható utazótáska fertőtlenítő törlőkendőkhöz

Friss és tiszta levendulával és citrommal

E két népszerű illóolaj-illat kombinációja az egyik kedvencem a kiegyensúlyozáshoz. A nyugtató, virágos levendula és a felemelő, fényes citrom együttesen kellemes illatot hagy a kezén, ha az alkohol eloszlik.

Amikor kinyitja a barkácsoló törlőkendők utazótálcáját, minden bizonnyal el fogja érni az alkoholaroma. De miután egy törlőkendőt dörzsöl a kezére, az gyorsan eloszlik, így hátrahagyva a kókuszolaj lágyságát, valamint a levendula és a citrom illatát.

Hogyan készítsünk házi fertőtlenítő törlőkendőket

Anyagok és összetevők (a mérésekhez lásd a receptlapot)

Csináld meg!

1. lépés: Hajtsa be a szalvétákat, hogy elférjenek a tartályában.

szalvéták fertőtlenítő törlőkendőkhöz

2. lépés: Keverje össze a kókuszolaj és izopropil-alkohol. Add hozzá illóolajaidat, hogy frissítő szagot kapj.

izopropil-alkohol és illóolajok

3. lépés: Öntse a keveréket a szalvétákra, nagylelkűen bevonva mindegyiket.

Barkács házi készítésű fertőtlenítő törlőkendők

4. lépés: Tiszta kézzel nyomja le a szalvétákat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy mindegyik egyenletesen beszívta a keveréket. Csukja be a tartályt, és indulásra készen állnak!

házi fertőtlenítő törlőkendők utazótáskában

Hogyan kell használni

Távolítson el egy törlőkendőt a tartályból, és dörzsölje át alaposan a kezein vagy a megtisztítani kívánt felületen. A használt törlőkendőt dobja ki. Ne öblítse le, és ne tegye zöldhulladékba.

Meddig tartanak ezek a törlőkendők?

Az ebben a receptben szereplő alkoholtartalom megakadályozza a baktériumok és a penész növekedését. Hatékonysága azonban idővel csökken, és a törlőkendők kiszáradnak. Tartsa a törlőkendőket zárt edényben, hogy meghosszabbítsa azok eltarthatóságát. Dobja ki őket, ha kiszáradtak, vagy egy év múlva biztonságban vannak.

fertőtlenítő törlőkendő megragadása

Hogyan kell megfelelő módon fertőtleníteni a repülőülést

Ezeknek a barkácstisztító törlőkendőknek messze az egyik legkényelmesebb módja a repülőgép lesz. Bár a gyors törlés elég könnyűnek tűnik, néhány fontos dolgot meg kell jegyezni a repülőgép ülésének megfelelő fertőtlenítéséről.

Idő előtt vegye ki a törlőkendőt, és lehetőség szerint korán szálljon be. Pillanatokba telik, mire mindent megtisztítunk, és minél kevesebb időt töltesz a beszállás felállításával, annál kevésbé lesz morcos mindenki.

Fertőtlenítéskor összpontosítson az összes magas tapintású területre, például a kartámaszokra, a tálcára és a TV képernyőjére. A tálca különösen fontos, mivel lehet, hogy eszel belőle. Hagyja, hogy a felületek nedvesek maradjanak, amíg a folyadék önmagában elpárolog. Ne használja a törlőkendőket semmilyen kárpitozott szövetre, mert csak elnyeli a nedvességet és nem fertőtleníti.

Annak érdekében, hogy a repülőgépen biztonságosabb legyen, fontolja meg az ablak ülését, mivel a lehető legkevesebb interakciót folytatja az utazótársaival. Ne érintse meg az ülés zsebét és a benne lévő tárakat, mivel azok tele vannak csírákkal.

Fontolja meg, hogy az egyik házi készítésű fertőtlenítő törlőkendőt magával vigye a fürdőszobába, hogy az ajtó kinyitásakor és bezárásakor használhassa. És végül hozzon magával néhányat kézfertőtlenítő veled is! Hasznos lesz a repülőgép ülésének tisztítása és bármi elfogyasztása előtt.

További olvasmányok:

Házi fertőtlenítő törlőkendők

Nagyszerű az okos utazók számára, ezek a házi készítésű fertőtlenítő törlőkendők természetes és biztonságos alapanyagok felhasználásával fertőtlenítik a kezét és a felületét.

Utasítás

  • Hajtsa félbe az összes szalvétát, hogy elférjenek a tartályban.

  • Keverje össze az alkoholt és a kókuszolajat. Ezután adjuk hozzá az illóolajokat.

  • Helyezze az összehajtott szalvétákat a tartályba, és öntse rá a keveréket.

  • Tiszta kézzel nyomja le a szalvétákat, hogy egyenletesen telítődjenek az alkoholkeverékkel. Zárja le a tartályt, adjon hozzá egy címkét, és a törlőkendők használatra készek.

Megjegyzések

Szavatossági idő: A recept alkoholtartalma megakadályozza a baktériumok és a penész növekedését. Hatékonysága azonban idővel csökken, és a törlőkendők kiszáradnak. Tartsa a törlőkendőket zárt edényben, hogy meghosszabbítsa azok eltarthatóságát. Dobja ki őket, ha kiszáradtak, vagy egy év múlva biztonságban vannak.

Házi fertőtlenítő törlőkendők


Forrás link


11 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok