Hétfőn ingyenesen látogasson el a Nemzeti Parkba az MLK napjára

Avatar admin | 2021.01.16. 6 Views 0 Likes 0 Ratings

6 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció hétfőn ingyenes látogatás a Nemzeti Parkba címmel Martin Luther King napja tiszteletére

Fénykép: Orhan Cam (Shutterstock)

Azon kívül, hogy ifjabb Martin Luther King, hétfő egy hét kezdete, amikor az ország megteszi tart kollektív lehelete az elnöki elõtt beiktatás és lehetséges nyugtalanság. Más szóval, ez az ideális alkalom, hogy elmélkedjünk King munkáiról, beleértve az övét is béke-központú megközelítés igazságtalanságra.

Noha ez a hétvége (és a jövő hét) nem a legjobb alkalom a Martin Luther King, Jr. Emlékmű Washington DC-ben, rengeteg más park található, ahol megismerheti életét és örökségét a polgárjogi mozgalomban, vagy részt vehet a tiszteletére szolgáló szolgálati napon.. Hétfőn pedig az Egyesült Államok bármely nemzeti parkjába ingyenesen ellátogathat, megjelölés céljából King születésnapja. Itt van, amit tudni kell.

Hogyan látogathat ingyen egy Nemzeti Parkot az MLK napján

Minden évben a A Nemzeti Park Szolgálata lemond a belépési díjakról minden helyszínükre – beleértve a parkokat, valamint egyéb történelmi és kulturális helyszíneket – egész évben hat napon keresztül. Január 19., hétfő ezek közül az első 2021 ingyenes napjai. Még öt van ebben az évben, ezért jelölje meg a naptárakat:

Ha szeretne meglátogatni egy olyan parkot vagy történelmi helyet, ahol többet tudhat meg Kingről, íme néhány javaslat:

Természetesen ne feledje ezt még mindig járvány folyik, ezért feltétlenül ellenőrizze a park vagy a történelmi hely weboldalát az utazás megtervezése előtt, mivel egyes részek (például a fedett terek) zárva lehetnek.

Ugyancsak hagyománnyá vált, hogy ifjabbik Martin Luther King-t szolgálati cselekedetekkel töltik – és vannak ilyenek is sok lehetőségeket a Nemzeti Park Szolgálatán belül.


Source link


6 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok