Hogyan alkalmazzuk a háttérképet – CRAFT

Avatar admin | 2021.03.14. 6 Views 0 Likes 0 Ratings

6 Views 0 Ratings Rate it

A kivehető háttérkép hozzáadásán gondolkodik, de fél a telepítéstől? Ne légy! Enyhén texturált falak vannak, és nem gondolja, hogy működni fog? Fog! Lógtam A falaknak szeretniük kell háttérkép mindkét gyerekem hálószobájában. A háttérkép ilyen hatást fejt ki minimális erőfeszítéssel. Legjobb rész? Amikor néhány év alatt megunta a hibákat, a papír rögtön lehámlik, és a falakat ugyanolyan tisztán hagyja, mint a telepítés napján! Itt található az útmutatóm a háttérkép 2 órán belüli alkalmazásához.

Hogyan kell alkalmazni a háttérképet

Megjegyzés: tehetséges tapétát kaptam cserébe, hogy írtam egy hegesztő és ragasztó háttérképet tartalmazó oktatóanyagot.

Itt van, amire szüksége van a tapéta felakasztására

  • Hámozzon és ragasszon tapétát
  • Fém egyenes él
  • Borotvapenge, amely a háttérképhez (vagy X-Acto késhez) tartozik
  • Olló
  • Nemezvégű gumibetét (Ez a Walls Need Love csomaghoz is tartozik.)
  • Csavarhúzó
  • Vonalzó
  • Létra

Felhúzhat és ragaszthat tapétát a texturált falakra?

Hámozhat és ragaszthat tapétát enyhén texturált falakra. A tapétacég nem ajánlja, de a falaim enyhén texturáltak és remekül működtek. A háttérkép 3 hónapja fennáll gond nélkül.

Hogyan kell alkalmazni a háttérképet

Hámozó és tapadó tapétát alkalmazok, nem hagyományos tapétát. A hagyományos tapéta általában olyan ragasztót használ, amelyet a papír felhordása előtt be kell áztatni vagy be kell illeszteni a falra. Az általam felhordott tapéta nem igényel áztatást vagy beillesztést, öntapadó hátlappal rendelkezik.

1. lépés – Távolítsa el a kapcsolókat

Csavarhúzóval távolítsa el az összes kapcsolót és lemezt a falról. Az alábbiakban láthatja, hogy még nem távolítottam el a falon lévő két kapcsolót.

Az ideiglenes háttérkép alkalmazása

2. lépés: Vigye fel az első darabot

Szeretek a fal tetején és egy sarokban kezdeni. Szeretem, hogy a Walls Need Love háttérképet csíkokban szállítják. Jelentkeztem hámozzon és ragasszon egy tekercsre érkező tapétát és ez megnehezíti a minta összehangolását és a tapéta irányítását. A fiam szobájához 4 nagy tapétadarabbal dolgoztam. Húzza le a hüvely 12 hüvelykjét, és tapadjon rá a fal tetejére. Miután az első 12 hüvelyk beragadt, húzza tovább a tapéta hátulját, és rögzítse a falhoz a nemezbetétes gumibetétjével.

hogyan kell alkalmazni Walls kell szerelem háttérkép

3- lépés. Folytassa a következő csíkot

Folytassa a tapéta hátoldalának lehúzását, és a filctollal rögzítse a falhoz. Menet közben levágtam a hátlapot, így az nem csomózott fel alul. Hivatkozásként az alábbi képen a hátlapot nem vágták le. Ne felejtse el átfedni a tapétadarabokat néhány centiméterrel.

hogyan kell felhordani a tapétát

4- lépés. Vágja ki a kimeneteket és az éleket

Miután az összes tapétapanel lefektetett, itt az ideje visszamenni és kivágni a kivezetéseket. Borotvapengével vágtam egy kis téglalapot a fal minden egyes kivezetésére. Nem tökéletes, mivel visszahelyezi a lemezt, és letakarja a tapéta szélét. Ezután használja az egyenes szélét és a borotvapengét a háttérkép oldalainak levágásához.

5. lépés – Csodálja meg a munkáját

Végül hátralép, és csodálja meg munkáját! Ez az aranyos kaktusz tapéta, amelyet a lányaim szobájába akasztottunk. További részletek lányai tapéta telepítése itt.

hogyan kell felakasztani a háttérképet

Aranyos háttérképek lányok és fiúk szobáihoz

Válogattam három aranyos háttérképet a gyerekszobámhoz, majd hagytam, hogy minden gyerek kiválassza a szobájához tartozó utolsó tapétát. Ezek voltak azok a háttérképek, amelyek közül választaniuk kellett:

Felakasztottál már hámozó és tapadó tapétát? Sokkal könnyebb, mint gondolnád!
Source link


6 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok