Hogyan állíthat be saját alapértelmezett betűtípust a Microsoft Word programban

Avatar admin | 2021.05.04. 6 Views 0 Likes 0 Ratings

6 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a saját alapértelmezett betűtípusának beállításához a Microsoft Word-ben

Pillanatkép: David Murphy

Mondd, hogy nem így van, Calibri. Mindig is kedveltem A Microsoft alapértelmezett Word betűtípus– sokkal inkább, mint legalább a Times New Roman, amelyet a Microsoft Calibri módon váltott fel vissza az Office 2007-be. És while a Microsoft végre újra fel akarja rázni a dolgokat új alapértelmezett betűtípussal, nem kell követnie Redmond szeszélyeit. Beállíthatja tetszőleges betűtípust A Word alapértelmezett. (Calibri örökre.)

A kezdéshez nyissa meg a Word programot, és hozzon létre egy új dokumentumot. Cnyalogassa a pici nyilat – a „Betűtípus párbeszédpanel indító,”Ahogy a Word nevezi –a szalag „Betűtípus” szakaszának jobb alsó sarkában. Itt láthatja:

határozatlan

Pillanatkép: David Murphy

Ez az ablak fel kell ugrania:

határozatlan

Pillanatkép: David Murphy

Itt az ideje, hogy kiválassza a Microsoft Word által használni kívánt betűtípust alapértelmezettként, amikor új dokumentumot nyit meg. Kísértésbe merülhet, ha valami hasonlót választasz Szárnyak, nagyon öregek lesznek, nagyon gyorsan. (Könyvjelzővel látja el ezt az ötletet későbbre, mert remekül csalja a gyanútlan barátokat vagy kollégákat.)

Miután kiválasztotta kattintva a választott betűtípus neve, ne felejtsen el kattintani a bal alsó sarokban található „Beállítás alapértelmezettként” gombot. Ezután megkérdezzük, hogy be szeretné-e állítani a választást alapértelmezettként az aktuális dokumentumhoz (nem) vagy minden dokumentumot „a Normal.dotm sablon alapján” (igen).

Ha munkahelyi számítógépet használ, és ez a választás nem áll fenn, akkor lehetséges, hogy cége megtiltja az említett sablon szerkesztését. Mint a Microsoft jegyzetek, ellenőrizheti, hogy ez a helyzet a Windows 10 gyors keresésével a „Normal.dotm” kifejezésre a Start menüben. Kattintson a jobb gombbal az eredményre, és nyissa meg a fájl helyét, majd kattintson a jobb gombbal a fájlra, és válassza a lehetőséget Tulajdonságok. Győződjön meg róla “csak olvasható” nincs bejelölve a fájlban Tábornok fülre, és törölje a jelölést, ha van.

Ezután kattintson a Biztonság fülre, és győződjön meg arról, hogy Ön (vagy a csoport, amelyben a fiókja van) rendelkezik írási engedéllyel a fájlhoz. Ha nem, akkor elakadhat, hacsak nem aki irányítja irodai PC hajlandó és képes hogy segítő kezet nyújtsak neked.

Hogyan lehet help Microsoft válassza ki a következő alapértelmezett betűtípust

Ezen túl, ha segíteni akar a Microsoftnak a választásban új alapértelmezett betűtípus a következőhöz: mindenki használni, most, hogy elegem lett belőlem édes Calibri, legyen a hangod ismertté a közösségi médiában. A Microsoft öt új betűtípussal rendelkezik, amelyek az Office csomag jövőbeli verziójába kerülnek; mint Highlander, csak egy lehet alapértelmezett.

Tenorit

Bierstadt

Skeena

Seaford

Grandview

Nagyon biztos, hogy ezek közül néhány nem betűtípus, hanem termék címen eladva IKEA. Lehet, hogy ‘s csak én.


Forrás link


6 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok