VaccineFinder adatlap

Avatar Gadam | 2021.01.28. 19 Views 0 Likes 0 Ratings

19 Views 0 Ratings Rate it

VaccineFinder képernyőkép. A bemutatott szöveg a következő: COVID Helymeghatározás. Frissítse a vakcinakészletet. Fájl feltöltés. Naplózása manuálisan. 1. lépés: Töltse le a készlet táblázatot. 2. lépés: Frissítse a táblázatot a jelenlegi készletével. Mentse el és nevezze át a fájlt a mai dátumra. 3. lépés: Húzza ide a mai táblázatot. Vagy tallózással töltse fel a fájlt. Tallózás. Feltöltés.

Az új COVID Locating Health Provider Platform lehetővé teszi az egyszerű jelentéstételt

A VaccineFinder egy webalapú rendszer, amely lehetővé teszi a COVID-19 oltást nyújtók számára az ellátás szintjének jelentését. Ezen túlmenően, miután a COVID-19 vakcina széles körben elérhető, a VaccineFinder segít a nyilvánosság számára az oltást kínáló szolgáltatói helyek felkutatásában. További információk a VaccineFinderről a COVID-19 oltástervezők számárakülső ikonra.

A VaccineFinder szerepe a COVID-19 válaszban

A VaccineFinder és az egészségügyi szolgáltatók felkutatása két szerepet tölt be a COVID-19 oltási programban.

 1. Készletjelentés (minden szolgáltató számára kötelező): A COVID-19 oltásszolgáltatók minden nap jelentést készítenek a COVID-19 oltóanyagról.
 2. Növelje a hozzáférést a COVID-19 vakcinákhoz (opcionális a szolgáltatók számára): Ha elegendő mennyiség áll rendelkezésre, a COVID-19 oltást biztosító szolgáltatók dönthetnek úgy, hogy láthatóvá teszik tartózkodási helyüket a VaccineFinder-en, megkönnyítve ezzel a nyilvánosság számára, hogy megtalálja azokat a szolgáltatói helyeket, ahol elérhető a COVID-19 vakcina. A CDC arra fogja utasítani a nyilvánosságot, hogy használja a VaccineFinder-et a COVID-19 vakcinát kínáló helyek megtalálásához.

Mit kell tudni a szolgáltatóknak

A COVID-19 oltási program szolgáltatói megállapodása előírja a szolgáltatók számára, hogy a CDC utasítása szerint tegyenek jelentést az oltásellátásról. A COVID-19 vakcinát kapó szervezeteknek vagy szolgáltatóknak naponta jelenteniük kell a szállítási információkat a VaccineFinder-nek az online COVID Locating Health Provider Portal segítségével. Az oltásszolgáltatók manuálisan jelenthetnek a biztonságos COVID Locating Health Provider Portalon keresztül; vagy automatizált, biztonságos adatátvitel útján közvetlenül a COVID Locating Health Platform-ra.

Ha a COVID-19 vakcinakészlet korlátozott, a közölt adatokat csak az oltásleltár információinak felhasználására használják fel – nem pedig a lakosság oltalmának megkönnyítésére szolgáló forrásként. Amikor az oltás szélesebb körben elérhető, a szolgáltatókat értesíteni fogjuk arról, hogy a VaccineFinder nyilvános webhelyét bekapcsolják, hogy megmutassák a COVID-19 oltási helyeket. Ez lehetővé teszi a lakosság számára, hogy megtudja, merre lehet COVID-19 oltást kapni. A szolgáltatók megválaszthatják, hogy a helyük megjelenjen-e a webhelyen. A részt vevő szolgáltatók számára a VaccineFinder webhely megmutatja a szolgáltató helyét és elérhetőségét, valamint jelzi, hogy a szolgáltató rendelkezésére áll az oltás. A konkrét nyilvántartási információk nem lesznek elérhetők a nyilvánosság számára.

A VaccineFinder beillesztése és jelentése

Az alábbi folyamat a VaccineFinder beillesztését és jelentését vázolja fel a COVID Locating Heath szolgáltató portálon keresztül. Az egyes szervezetek által választott jelentési struktúrát a COVID-19 védőoltási program időtartama alatt fenn kell tartani.

 1. A COVID-19 oltást nyújtókat be kell jegyezni a CDC vakcinakövető rendszerébe (VTrckS). A VTrckS-be regisztrált szolgáltatók e-mailt kapnak a COVID Helymeghatározó Egészségügyi Szolgáltató Portálról, amelyben utasításokat tartalmaz a beiratkozási folyamat befejezéséhez. Ezt az e-mailt a szolgáltató szervezet e-mail címére küldjük, amelyet a szolgáltatói regisztrációs űrlapon küldtek be.
 2. A szervezetek meghatározzák, hogy jelentenek-e napi kézi készletet az összes szolgáltatójuk nevében (pl. Egy klinika székhelyének irodája a műholdas klinikák nevében), vagy az egyes szolgáltatók helyei felelősek-e ezen információk jelentéséért. A döntés meghozatala után a COVID-19 oltási program időtartama alatt fenn kell tartani.
  • Azok a szolgáltatói helyszínek, amelyeket szervezeteik leltárkészlet-jelentési entitásként jelölnek ki, utasításokat kapnak a COVID Locating Health Provider Portal regisztrációs folyamatának befejezéséhez.
 3. A COVID Locating Health Provider Portalba beiratkozott szervezetek megtekinthetik jóváhagyott szolgáltatói helyeik adatait és frissíthetik a készletet a portálon. A készletjelentést tevő entitásokként azonosított szolgáltatói helyek beiratkoznak a COVID Locating Health Provider Portal fiókjuk eléréséhez és a napi COVID-19 oltásleltár jelentéséhez.
 4. További részletek a lépések a fedélzetrekülső ikonra elérhetőek.

Meglévő VaccineFinder-számlák: Mi van, ha már a meglévő Locating Health fiókomon keresztül jelentem a rutin vakcinák adatait? Csak használhatom ezt a fiókot?

Minden COVID-19 vakcinázónak új fiókot kell létrehoznia a COVID Helymeghatározó Egészségügyi Szolgáltató Portálon, kifejezetten a COVID-19 oltási információkkal kapcsolatban.

 • Kezdetben két egészségügyi szolgáltató-portál lesz (tervek vannak arra, hogy ezeket a szolgáltatói portálokat egy platformba integrálják a következő hónapokban):
  • Az egészségügyi szolgáltató portáljának felkutatása a szezonális és rutin vakcinák rendelkezésre állásának jelentésére
  • COVID Az egészségügyi szolgáltató portáljának felkutatása a kézben lévő COVID-19 vakcinakészlet-mennyiség szükséges napi jelentésére
 • Ha manuálisan jelentesz:
  • A szervezetek továbbra is hozzáférnek a meglévő helymeghatározó egészségügyi szolgáltató portálhoz, hogy frissítsék az influenza és más rutinszerű oltások és gyógyszerek elérhetőségét.
  • A szervezetek bejelentkezés céljából bejelentkeznek az új COVID helymeghatározó egészségügyi szolgáltató portálra napiCOVID-19 vakcina-leltárjelentések minden részt vevő szolgáltató helyéről (online űrlap vagy kötegelt feltöltés).
 • Ha automatizált jelentést használ:
  • A szervezetek továbbra is adatfájlokat küldenek a VaccineFinder-nek, hogy frissítsék az influenza elleni vakcinák, valamint a rutin felnőtt és gyermek vakcinák és gyógyszerek elérhetőségét a szolgáltató helyén.
  • A COVID-19 jelentésekhez a szervezetek hozzáadják a COVID-19 oltási szolgáltatókat és a COVID-19 vakcinák mennyiségét a meglévő adatállományukhoz, és a szokásos eljárással elküldik a VaccineFinder-nek.

Kötegelt jelentés: Tudnak-e jelenteni a joghatóságok szolgáltatóik nevében?

Ha a joghatósága közegészségügyi ügynöksége a meglévő platformokon (pl. Immunizációs információs rendszer vagy IIS, pandémiás modulok) keresztül napi nyilvántartási jelentéseket gyűjt a szolgáltatóktól, az Ön joghatósága dönthet úgy, hogy a napi kézi COVID-19 oltási jegyzéket kötegelt jelentések útján nyújtja be a VaccineFinder számára. a COVID helymeghatározó egészségügyi szolgáltató portálon keresztül. Kérjük, vegye figyelembe a következő fontos szempontokat a készletjelentéshez a joghatóság szintjén:

 1. Az e jelentési módszer iránt érdeklődő joghatóságoknak e-mailt kell küldeniük a címre iisinfo@cdc.gov (tárgy: VaccineFinder-IIS) 2020. november 16-i beszállás előtt.
 2. Ez a jelentési lehetőség csak a COVID-19 oltási program kezdetekor lesz elérhető. Azoknak a joghatóságoknak, amelyek ezt a jelentési módszert választják, a COVID-19 oltási program időtartama alatt folytatniuk kell a használatát.
 3. A kötegelt jelentések használatát választó joghatóságoknak naponta be kell nyújtaniuk a kézikönyvet a joghatóságuk alá tartozó összes COVID-19 oltási szolgáltató számára, akikre a VTrckS-ben rendelnek.
 4. A joghatóságoknak azonosítaniuk kell egy elsődleges és másodlagos kapcsolattartó pontot (név és érvényes e-mail cím), hogy fiókot hozzanak létre a COVID helymeghatározó egészségügyi szolgáltató portálon. Ezek a személyek lesznek felelősek a napi készletjelentéseknek a szolgáltatói portálon keresztül a VaccineFinder részére történő benyújtásáért.

Hogyan használja a nyilvánosság a VaccineFindert

A VaccineFinder célja, hogy megkönnyítse az emberek számára a közeli hely megtalálását, ahol be lehet oltani. 11 éve a VaccineFinder webhely segített az embereknek olyan klinikákat találni, amelyek szezonális influenzát, valamint rutin felnőtt és gyermek oltásokat kínálnak. Miután a COVID-19 vakcinák széles körben elérhetőek, a VaccineFinder segít az embereknek megtalálni azokat a helyeket, ahol COVID-19 vakcinát kaphatnak.

A weboldalkülső ikonra, egy személy megadhatja irányítószámát, és kereshet egy szolgáltatót, amelynek van egy adott oltása a területén. A VaccineFinder megjeleníti a helyek és az oltóanyagok elérhetőségének feltérképezett eredményeit.

1VaccineFinder (www.vaccinefinder.orgkülső ikonra) az HealthMap (https://healthmap.orgkülső ikonra) a CDC-vel és a Castlight Health-szel együttműködve.

Helyének regisztrálása a VaccineFinder alkalmazásban:A COVID-19 oltáshoz egyeztetnie kell szervezete vagy joghatósága immunizációs programjával.

A szokásos oltásokhoz regisztráljon a https://locating.health/registerkülső ikonra.


Source link


19 Views 0 Ratings Rate it