Hogyan ellenőrizhető, hogy a jel nem működik-e

Avatar Gadam | 2021.01.16. 75 Views 0 Likes 0 Ratings

75 Views 0 Ratings Rate it

Jel logó egy okostelefonon
Yalcin Sonat / Shutterstock

Is Jel le? 2021 elején, a titkosított csevegőalkalmazás új felhasználók hullámát látta, akik privát módon szeretnék megtartani a beszélgetéseiket. Így ellenőrizheti, hogy a Signal nem működik-e mindenki más számára.

Ellenőrizze a Signal Állapot weboldalát a hivatalos frissítésekért

Irány a projekt tisztviselője Signal Status webhely (status.signal.org) az esetleges leállásokkal kapcsolatos legfrissebb részletek megtekintéséhez.

A Jelszünet 2021. január 15-i leállása alatt a Signal Alapítvány folyamatosan frissítette az oldalt a problémával kapcsolatos legfrissebb információkkal: millió és millió új ember töltötte le és használja a Signalt, túlterhelve a szervereket és további hardver telepítését igényelve.

Haladjon a Detektorhoz a felhasználói jelentésekhez

Ha a Signal státusszal kapcsolatos webhelye nem állítja, hogy probléma van – vagy éppen nem töltődik be -, akkor ezt meg kell vizsgálnia a SIgnal oldalt a Downdetektoron.

Ez a webhely a tényleges felhasználók jelentéseire támaszkodik. Ha másokkal van probléma, akkor láthatja, hogy hányan jelentenek problémákat. Megtekintheti az elmúlt 24 óra problémajelentéseinek ütemtervét, hogy képet kapjon a probléma kezdetéről is.

Más szavakkal: Még akkor is, ha a Signal hivatalos webhelyét még nem frissítették semmilyen információval, a Downdetector lehet az első nyom, hogy másoknak is problémái vannak.

Nézze meg a Signal közösségi média fiókjait

A Signal a Twitteren oszt meg információkat állapotáról. A Signal Twitter-fiók egy nagyszerű hely, ahol frissítéseket kaphat a történésekről. A Signal legfrissebb frissítéseit akkor is elolvashatja a Twitteren, ha nincs Twitter-fiókja.

Valójában 2021. január 15-én a SIgnal Status webhely tweeteket helyezett be, hogy információkat osszanak meg a történtekről.

ÖSSZEFÜGGŐ: Mi a jel, és miért használja mindenki?

Source link


75 Views 0 Ratings Rate it