Hogyan ellenőrizhető valaki elérhetősége a Google Naptárban

Avatar Gadam | 2021.04.04. 61 Views 0 Likes 0 Ratings

61 Views 0 Ratings Rate it

Google Naptár logó

Ha valaki megosztja Google Naptárát veled, és találkozni akar velük, ellenőrizze elérhetőségüket. Anélkül, hogy megnézné a naptárukat, megtekintheti az ajánlott időpontokat, hogy összejöjjön a Google Naptár online.

Ellenőrizze a rendelkezésre állást a Google Naptár Online szolgáltatásban

Ha a Google Naptárt használja Windows 10 PC-jén vagy Mac-jén, a vendég elérhetőségének ellenőrzése egyszerű. Irány a A Google Naptár webhelye és jelentkezzen be a használni kívánt Google-fiókkal.

A bal oldalon kattintson a „Személyek keresése” mezőre, és kezdje el megadni vendége nevét vagy e-mail címét. Válassza ki őket a listából, és megjelennek a mezőben.

Írjon be egy nevet vagy e-mail címet az Emberek keresése mezőbe

Kattintson a bal felső sarokban található „Létrehozás” lehetőségre az esemény beállításához az adott vendéggel. Írja be a kívánt dátumot és időpontot a tetejére. Ezután kétféleképpen lehet megfelelő időt találni a találkozásra.

Hozza létre az eseményt, és adja hozzá a dátumot és az időt

Először az „Idő keresése” gombra kattintva megtekintheti a vendég naptárát a sajátjával együtt a kiválasztott dátumra és időre.

Kattintson az Idő keresése elemre a két naptár megtekintéséhez

Másodszor rákattinthat a „Javasolt idők” lehetőségre az esemény részletei képernyő vendégterületén. Ez egy legördülő listát jelenít meg, amikor a vendég elérhető. Kiválaszthat egyet, és az esemény ideje hozzá fog igazodni.

Kattintson a Javasolt idők lehetőségre az elérhető idők listájához

Az esemény részleteinek oldal teljes nézetében megtekintheti a vendégek számára javasolt időket is. Itt is kap egy legördülő listát, és kiválaszthat egy időpontot a listából.

Az esemény részleteinek oldalán kattintson a Javasolt idők elemre

Válasszon időpontot, és kattintson a „Mentés” gombra a tetején, vagy folytassa a részletek hozzáadásával vagy csatoljon egy fájlt az eseményhez.

ÖSSZEFÜGGŐ: Fájlok csatolása a Google Naptár eseményeihez

Ellenőrizze a rendelkezésre állást a Google Naptárban mobileszközén

A Google Naptár alkalmazásban is ellenőrizheti, hogy valaki elérhető-e iPhone, iPad, és Android. Bár nem láthatja a javasolt időpontokat, mint online, mégis láthatja, hogy szabadon találkozhatnak-e az Ön által kiválasztott időpontban és időpontban.

Nyissa meg eszközén a Google Naptár alkalmazást, koppintson a jobb alsó sarokban található „+” ikonra, majd az „Esemény” elemre.

Koppintson a pluszjelre, majd az Esemény elemre

Írja be a dátumot és az időt a tetejére, majd érintse meg alatta az „Emberek hozzáadása” lehetőséget. Keresse meg vagy válassza ki a hozzáadni kívánt személyt, és koppintson a „Kész” gombra.

Koppintson az Emberek hozzáadása elemre, és keresse meg a vendégét

Visszatérve az esemény részletei képernyőre, koppintson a vendégmenü „Menetrendek megtekintése” elemére. Ezután megjelenik a dátum és az idő nézete a naptárban, az Önnek és vendégének megfelelő színekkel.

A rendelkezésre állás megtekintéséhez koppintson az Ütemezések megtekintése elemre

Amint a fenti képernyőképen láthatja, az akkori elérhetőségem zöld és nyitott. A vendégem színe barna, és találkozójuk van arra az időre, amikor találkozni szeretnék. Ez lehetővé teszi számomra, hogy az adott napra beállítsam azt az időpontot, amikor a vendégem rendelkezésre áll, vagy válasszak egy másik dátumot, és ellenőrizzem az elérhetőségüket.

A dátum és az idő beállításakor koppintson a „Mentés” elemre, vagy folytassa az esemény részleteinek hozzáadásával.

Ha lehetősége van ellenőrizni, hogy valaki elérhető-e a Google Naptárban, mielőtt ütemezi az eseményét, ez megmenti Önt és vendégeit attól, hogy megfelelő időt találjon. Tehát ne feledje ezt megosztott naptárak használatakor.


Érdemes egy pillantást vetni arra is, hogyan kell állítson be különböző időzónákat a Google Naptárban ha távolról dolgozik másokkal szerte a világon.

ÖSSZEFÜGGŐ: Különböző időzónák beállítása a Google Naptárban
Forrás link


61 Views 0 Ratings Rate it