Hogyan érezhesse otthonát szállodája (jó értelemben)

Avatar admin | 2021.06.20. 5 Views 0 Likes 0 Ratings

5 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a cikkhez: Hogyan érezhesse otthonát szálloda (jó értelemben)

Fénykép: Checubus (Shutterstock)

Bár az emberek több mint hat hónappal ezelőtt utaznak, mégsem mindenki képes arra, hogy néhány nap szabadságot vegyen igénybe és visszarúgjon egy szállodába. De ez nem azt jelenti, hogy nem élvezheti a szállodák által kínált szebb dizájn funkciókat. Ban ben cikk a BobVila.com-hoz, Miranda Siwak megoszt néhány tippet, amellyel otthona derűs hellyé válhat, amely csúcskategóriás menekülést érez. Íme néhány javaslata.

Ablakkezelések

A szállodák általában kétféle ablakkezelést alkalmaznak: sötétítő függönyök, majd vagy puszta függönyök, vagy valamilyen típusú állítható árnyalatok. Ez lehetőséget nyújt arra, hogy teljes sötétségben aludjon, de nappal kinyitja az ablakokat (a puszta függönyök használatával), és fenntartja a magánélet bizonyos aspektusait. Az otthoni hálószobában a hasonló beállítások telepítése viszonylag egyszerű és olcsó módszer a szálloda mély alvásának a megzavarására.

Legyen szimmetrikus

Emberként a szimmetria rajongói vagyunk, és ezt kapjuk egy szállodai szobában. Ez nemcsak a szemnek tetszik, de Siwak szerint egy szimmetrikus helyiség sokkal szívesebben érezheti magát. “Például a megnyugtató esztétika javítása érdekében általában azonos éjjeliszekrényeket helyeznek el, mindegyikben lámpa van, az ágy vagy a kanapé mindkét oldalán” – írja.

Hozzon létre egy mini-t társalgó

A legtöbb szállodai szoba rendelkezik valamilyen típusú ülősarokkal, amely mindenre használható, a látogatók szórakoztatásától kezdve, a távolról történő munkavégzésen át, egészen a külső ruhák viseléséig. Ez egy olyan helyet is biztosít, ahol időt tölthet a hálószobájában, ami nem az Ön ágya – például, ha inkább egyedül szeretne dolgozni vagy olvasni, de nem feltétlenül szeretne ágyba kerülni. Per Siwak:

Ön is szállodai hangulatot teremthet, ha meghitt ülősarkot alakít ki a hálószobájában vagy a nappaliban. További helyek elhelyezése a helyiségben szintén nagyszerű módja annak, hogy textúrát és mintákat hívjon a térbe egy kis vizuális érdeklődés érdekében.


Forrás link


5 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok