Hogyan fizetheti be adatait és küldhet pénzt ingyen az IRS-nek

Avatar admin | 2021.02.18. 7 Views 0 Likes 0 Ratings

7 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció: Hogyan kerülhetjük el a díjakat az adófizetéskor

Fénykép: Anna_Kim (Shutterstock)

AdóhétAdóhétAz adóbevallási idény ránk nézve a Két cent felveszi a zöld szemhéjfestékeket, és olyan történetekre összpontosít, amelyek segítenek eligazodni az adó előkészítésében, és a lehető legtöbbet hozzák ki bevallásából.

Ha te vagy az egyik Az amerikaiak 20% -a arra számítva, hogy az IRS-nek tartozik tartozással az idei adóbevallás után, elgondolkodhat azon, hogy miként lehet legjobban fizetni őket. Kiderült, hogy van néhány különböző módszer az egyenleg rendezésére az IRS-szel, és egyes lehetőségek jobbak és olcsóbbak, mint mások

Az IRS közvetlen átutalási lehetőségei mindig ingyenesek

Ha el akarja kerülni az állami pénzküldés privilégiuma fizetését, az IRS felajánlja saját elektronikus átutalási szolgáltatását, akár a Közvetlen fizetés portál, vagy a IRS2Go mobilalkalmazás. Mindkettő lehetővé teszi, hogy a befizetéseket közvetlenül az ellenőrző vagy megtakarítási számláról teljesítsék. Ennek a szolgáltatásnak azonban korlátozott ütemezési lehetőségei vannak, és minden használatkor ki kell töltenie személyes adatait, ami fájdalom. De jól működik, ha egyszeri fizetést kell teljesítenie.

A Pénzügyminisztérium által működtetett másik lehetőség az elektronikus szövetségi fizetési rendszer (EFTPS) portál, amely több ütemezési lehetőséggel rendelkezik, mint a Direct Pay. Ezt az eszközt a cégtulajdonosok gyakrabban használják rendszeres, ütemezett fizetések teljesítésére, és nagy összegű befizetéseket tesz lehetővé akár 10 millió dollárig.

Egyik szolgáltatás sem számít fel feldolgozási díjat.

Csekk vagy pénzutalvány

Küldhet egy csekket vagy fizetési utalványt az Egyesült Államok Pénzügyminisztériumának, de ellenőrizze, hogy a csekket a 1040-V forma megadva, mennyivel tartozik, és győződjön meg arról, hogy a megfelelő címre postázza, mivel ezek régiónként eltérőek. Megtalálja a helyes címet itt, és további információk erről a fizetési módról itt. Ez a lehetőség ingyenes a rendszeres csekken, de valószínűleg fizetni fog egy kis díjat a pénzutalvány megszerzéséért.

Hitel- vagy betéti kártya

Az IRS együttműködik olyan harmadik felekkel rendelkező vállalatokkal, amelyek a fizetéseket az Ön hitel- vagy betéti kártyájával dolgozzák fel (használhatja a PayUSAtax, a Pay1040 vagy az ACI Payments szolgáltatásokat is, amelyekre vonatkozó utasítások megtalálhatók) itt). Ezzel a lehetőséggel azonban a díjak elkerülhetetlenek. A betéti kártyás tranzakciók tranzakciónként néhány dollárba kerülnek, a hitelkártyák pedig még többe is kerülhetnek, mivel a díj a teljes befizetés százalékán alapul:

  • PayUSAtax: 1,96%,
  • Fizetés 1040: 1,99%
  • ACI kifizetések: 1,99%

Ha adóbevallási szoftver segítségével nyújtja be az adókat, akkor is felszámolásra kerül, ha hitelkártyával fizet, és ezek a díjak magasabbak – közelebb a 2,5% -hoz.

Még akkor is, ha olcsóbb IRS-partnert használ, mint az ACI Payments, akkor is közel 40 dollárt kell fizetnie a 2000 dolláros befizetés feldolgozásáért. Ezért kerülje a hitelkártya használatát, kivéve, ha ez szükségszerűség, vagy ha a tranzakciót arra használja jogosultak a hitelkártya üdvözlő bónuszára vagy jutalom pontjaira (ez nem ajánlott, hacsak nem tudja azonnal kifizetni a kártyát).

Csoportos beszedési megbízás

Az IRS a következővel fogadja el a fizetéseket csoportos beszedési megbízás folyószámlájáról, de csak ha az adóbevallási szoftver segítségével elektronikus úton nyújtotta be a bevallását. Óvatosan kell eljárnia ezzel a lehetőséggel, mint az adószoftver-szolgáltatók meglephetik Önt a kért díjakkal. Az IRS azt tanácsolja, hogy adóügyi nyilvántartási szolgáltatásuk részeként „kérdezze meg pénzügyi intézményét az esetleges díjakkal kapcsolatban”.

Aznapi átutalás

Egy kevésbé ismert fizetési mód arra kéri a bankját, hogy intézzen banki átutalást az IRS-hez. Kicsit fájdalom azonban, ha a IRS űrlap kitöltése—A díjak többlete a pénzintézettől függően nagymértékben változhat. Ez azt jelenti, hogy a vezetékes átutalásoknak nincs korlátja, így ideális megoldás a nagy összegű fizetések feldolgozásához.

Fizessen készpénzben személyesen

Ha személyesen szeretne fizetni, akkor fizethet készpénzzel egy részt vevő kiskereskedelmi partnernél, amely szerepel itt. Hátránya, hogy valószínűleg néhány dollárt számolnak fel díjként, és tranzakciónként csak 1000 dollárig tudnak fizetni.

Önnél is fizethet helyi IRS iroda, de a világjárvány miatt sok helyszín zárva tart, ezért győződjön meg arról, hogy a helyi irodája nyitva van, és előre megbeszél egy időpontot.


Source link


7 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok