Hogyan halad a Walmart + az Amazon Prime ellen? – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.02.07. 36 Views 0 Likes 0 Ratings

36 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Walmart + promóciós oldal
Walmart

Amazon Prime már egy ideje létezik, és rengeteg nagy előnnyel jár, de tavaly év végén, A Walmart kiadta a „Walmart +” -t– hasonló szolgáltatás, amely a Prime számára néhány kulcsfontosságú területen tűnik elragadónak. Tehát kérdés, hogy érdemes-e Walmart + -ra váltani az Amazon Prime-ról? Megkapja mindkettőt? Vagy talán egyikük sincs, és meg akarja állapítani, hogy egy ilyen szolgáltatás még megéri-e. Nézzük meg közelebbről.

A hasonlóságok

Walmart + oldal az ingyenes szállításhoz
Walmart

Kezdjük az árral, mivel az Amazon Prime és a Walmart + ebben a tekintetben nincsenek messze egymástól. Jelenleg az Amazon Prime havi 12,99 dollárba vagy évi 119,99 dollárba kerül, a Walmart + pedig havi 12,95 dollárral vagy évi 98 dollárral alulbírálja. A Walmart + éves tervének olcsóbbá tétele figyelemre méltó előnyt jelent a Prime-mal szemben, és arra is érdemes emlékezni, hogy az Amazon a múltban és a jövőben is néhányszor megemelte a Prime árát – bár ez pár év a legutóbbi növekedés óta.

Az Amazon Prime hírnevét az ingyenes kétnapos szállítás biztosítja, és ez a legnagyobb átfedés a Walmart + -val is, ha az előnyökről van szó. Mindaddig, amíg az Ön által megtekintett termék rendelkezik a „Walmartból szállított” címkével, számíthat rá Ingyenes másnapi vagy kétnapos szállítás bármely elemre. Ez kizár minden nagy vagy harmadik fél által értékesített árut, de a program révén továbbra is nagy a választék a termékekről.

A gyorsabb és ingyenes szállítás mindig jó, de a Walmart + nem igazán nyújt ennek egyedi tulajdonságait, hogy önmagában jobb legyen, mint az Amazon Prime. Érdemes megjegyezni, hogy valószínűleg nehezebb lesz homályosabb elemeket találnia a Walmart + -on keresztül, mint az Amazon Prime, de ez nem befolyásolhatja Önt, attól függően, hogy általában mit rendel.

Az előnyök

Walmart + céloldal, az összes felsorolt ​​előnnyel
Walmart

Tehát, ha a szállítási megállapodás meglehetősen hasonló az Amazon Prime-hoz, mit kínál a Walmart + egyedülállóbb? A legvonzóbb előny a legtöbb számára valószínűleg a ingyenes élelmiszer-szállítás legalább 35 USD összegű megrendeléseket. Ezeket a megrendeléseket a következő napra, vagy akár az adott napra is ütemezheti bizonyos területeken (de ne feledje, hogy az idősávok érkezési sorrendben érkeznek). Ennek apropóján egy Walmart közelében kell laknod, hogy ez működjön (lehet ellenőrizd az elérhetőséget Walmart webhelyén).

Amazon is élelmiszer-kiszállítást biztosít, de sokkal korlátozottabb, mint amit a Walmart + kínál – különösen azért, mert a Whole Foods-on keresztül fut, ami közel sem olyan közhelyes, mint a Walmart. A Walmart + kínál még néhány olyan előnyt, amelyek a tégla- és habarcsüzletekhez kapcsolódnak. Bármely Walmart és Murphy benzinkutak, öt centet kap minden gallonból, és megkapja a tagsági árakat a Sam’s Club benzinkutaknál (még a Sam’s Club tagság nélkül is). Sétálhat bármelyik Walmartba, és használhatja a mobil szkennelés és menés funkció keresztül Walmart alkalmazás ha Walmart + tag vagy. Ez lehetővé teszi, hogy vonalkódokat szkenneljen be telefonjával, miközben sétál a boltban a fizetésért, de a fizetés véglegesítéséhez meg kell állnia az önkiszolgáló pénztárnál – még mindig jó időmegtakarító, ha be kell lépnie az üzletbe.

Összességében elmondható, hogy a Walmart + rengeteg nagyszerű funkcióval rendelkezik, de ez nem jelenti azt, hogy nem fog lemaradni néhány dologról, ha az Amazon Prime-ról a Walmart + -ra ugrik.

A hátrányok

amazon

Az Amazon Prime sokkal több, mint az ingyenes szállítás igénybevételének módja – a Prime égisze alatt sok szolgáltatás található. Népszerűbb szolgáltatások, mint Prime Video és Első olvasás nagyszerű bónuszok, amelyek sok szórakozást nyújtanak Önnek, de kevésbé használt dolgok, mint pl Amazon Music Prime nem szabad figyelmen kívül hagyni.

Amazon Key, amely lehetővé teszi az Amazon kézbesítői számára, hogy leadják a megrendeléseket a garázsban, az első kapu vagy akár az autó mellett, nagyszerű lehetőség a szállítások terén. Kockázatmentesen kipróbálhatja a ruhákat Prime szekrény, korlátlan számú fényképet tárolhat a Amazon Photos, igényelhet ingyenes videojátékokat Prime Gaming, és még a Kindle még kiadatlan könyveihez is hozzáférhet Az Amazon először olvassa el. A Prime leginkább az online interakcióra összpontosít jellemzőivel, mint a Walmart +, amely online és bolti juttatásokat is végez.

Természetesen a Prime kiegészítő szolgáltatásainak többsége egyszerűen bónusz, valószínűleg nem azokra számít fel, amelyekre előfizet, és valószínűleg nem használják fel őket – ha tudná, hogy eleve léteznek ilyenek. Ettől függetlenül ez még mindig fontos szempont, amelyet figyelembe kell venni a szolgáltatások.

Mi az ítélet?

A Walmart + és az Amazon Prime is rengeteg dolgot kínál, hogy megkülönböztethessék egymást, tehát melyik a jobb ajánlat az Ön számára? Az ár visszafizetése érdekében az Amazon Prime havi 12,99 dollárba vagy évi 119,99 dollárba kerül, a Walmart + havonta 12,95 dollárba vagy évi 98 dollárba kerül. Míg a havi tervek gyakorlatilag megegyeznek, a Walmart + éves terve lényegesen olcsóbb, mint a Prime-é, ami vonzóbbá teszi ezt a lehetőséget.

De csak azért, mert valami olcsóbb, még nem jelenti azt, hogy ez a jobb üzlet, és a nap végén ez nem egy az egyhez viszonyítás – a szolgáltatások eléggé különböznek ott, ahol a személyes preferenciák és szokások lesznek döntéshozó. A Walmart + nagyszerű ajánlata a szállítás, az ingyenes élelmiszer-szállítás és az árengedmény miatt a legtöbb ember számára vonzó előfizetéssé teszi, de ugyanez elmondható a Prime széles bónuszpalettájáról is ugyanazon szállítási ügylet mellett.

Mindkét szolgáltatás megszerzése garantálja, hogy nem hagyja ki ezeket a funkciókat, és ezt ajánljuk a legtöbb embernek – de ha csak egyet tud kapni, akkor nehéz döntést kell hoznia. Ha egy Walmart közelében lakik, és teljes mértékben ki tudja használni a Walmart + összes előnyét, akkor nehéz azt állítani, hogy a szolgáltatás nem fantasztikus – a Walmart mindenütt jelenlévő kényelme nagy lendületet ad a Walmart + -nak.

Ha azonban a Walmart egy kicsit távolabb van, vagy inkább a Prime által kínált homályosabb választékot kínálja, akkor valószínűleg az a legjobb, ha marad az Amazon mellett. Bármelyikük nagyszerű ajánlat, és sok ember számára a Walmart + a jobb választás. De általában véve a Prime mindenképpen többet ad neked a pénzért, ami elegendő ahhoz, hogy előnyt biztosítson a magasabb ár ellenére. Remélhetőleg, ahogy a Walmart + fejlődik, láthatjuk, hogy több funkciót vezet be, hogy az Amazon jobban futhasson pénzéért.[ad_2]
Source link


36 Views 0 Ratings Rate it