Hogyan hámlasztja le a fejbőrét, hogy páramentes maradjon ezen a télen

Avatar admin | 2021.01.10. 10 Views 0 Likes 0 Ratings

10 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a Hogyan hámlasztja a fejbőrt, hogy páramentes maradjon ezen a télen című cikkhez

Fénykép: MRAORAOR (Shutterstock)

A tél elég durva lehet a bőrünkön – különösen azok számára, akik valahol együtt élnek kényszerített levegős fűtés. Ez nemcsak az arcunk, a kezünk és a karunk, hanem a fejünk bőrére is igaz. Így van: a fejbőr. És odafent száraz bőr = korpásodás. Ha nem rajong a megszokottért korpás samponok, vagy csak nem vágják le, érdemes egy másik módszert adni hámlasztja a fejbőrét próba. Itt van, amit tudni kell.

Kinek profitálhat a fejbőr hámlása

Mindenki bőre – beleértve a fejbőrét is – más, ezért a hámlasztás nem biztos, hogy hasznos számodra. Valójában, mint a bőrradírozás bőr az arcodon, lehet, hogy nem erre reagál a fejbőröd. De mások számára ez hasznos lehet kitisztítás a szennyeződés, olaj, termék és egyéb törmelék, amely felhalmozódhat a hajában és a fejbőrén.

Tehát hogyan lehet megmondani, hogy részesülhet-e a fejbőr hámlasztásában? Természetesen a legnyilvánvalóbb nyom, hogy korpásod van: vagy száraz pehely, amely önmagában leesik, vagy nagyobb, ragadósabb pehely, amely a hajadon és / vagy a fejbőrödön marad. A másik az a hajad “fáj” gyökerén – valamit a szennyeződés, az olaj és a termék felhalmozódása okozta gyulladás okoz.

Hogyan lehet radírozni a fejbőrt

Nem meglepő, hogy rengeteg eszköz és termék létezik most, amelyek segítenek megőrizni a fejbőr egészségét. De ez nem azt jelenti, hogy mindegyik működik vagy szükséges (erről bővebben alább). MindBodyGreen tönkrement a lehetőségek közül több.

Samponok és bozótok

A klasszikus korpásodás elleni szer sampont használ teafaolajjal vagy szalicilsavval, amely megszabadul a felépült olajtól és törmeléktől. Vannak még fejbőrradír, amelyek hasonlóan működnek, mint amiket az arcodon és a testeden használsz, ha fellazítod a fejbőr elhalt bőrét, így lemoshatod.

De mindenképpen vásároljon olyan fejbőrt, amely biztonságos a fejbőrének (és apró szemcsékkel rendelkezik), és legyen gyengéd. Függetlenül attól, hogy mit használ a hámlasztásra, használja az ujjait, és ne a körmeit, amelyek megkarcolhatják a fejbőrt, és további problémákat okozhatnak.

Tisztítás

Végül Marcia Brady valamivel foglalkozott hajkefével: ez egy másik módja annak vezesse be az elhalt bőrt és egyéb törmeléket ki a hajadból (bár nem fog megszabadulni az olajtól). Ha a fogmosás nem olyan, mint általában, érdemes elkezdeni, legalább alkalmanként.

És természetesen rengeteg különlegesség van fejbőrkefék (más néven „fejbőr masszírozóknak”) elérhető, ha ezt az utat akarja megtenni. Ezek általában kisebbek, kerekek (felül fogantyúval), sörtéjük szilíciumból vagy műanyagból készült. A MindBodyGreen rendelkezik egy dedikált útmutató a fejbőr kefék használatához, ha szüksége van némi útmutatásra.

Gyors emlékeztető

Mindezt elmondva, nem mindenkinek kell mindent megtennie a fejbőr radírozásáért. És akárhogy is, nem (és nem kellene) kell menjen ki és vegyen egy csomó új hajápolási terméket, és érezze magát durván, ha nem. A legtöbb hasonló egészségügyi / szépségápolási kezeléshez hasonlóan tegye meg azt, ami az Ön számára a legjobban megfelel, és ne érezzen nyomást arra, hogy készpénzt dobjon felesleges dolgokra.


Source link


10 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok