Hogyan javasolhat új időpontot egy Google Naptár eseményre

Avatar admin | 2021.03.14. 10 Views 0 Likes 0 Ratings

10 Views 0 Ratings Rate it

Google Naptár logó

Mentsen el magának telefonhívást vagy e-mailt, ha át akarja ütemezni az értekezletet. Val vel Google Naptár, javasolhat új időpontot vagy dátumot közvetlenül az esemény meghívójából a beépített „Új idő javaslata” funkció használatával.

Javasoljon új időt a Google Naptár Online szolgáltatásban

Ha a kívánt módszer a A Google Naptár webhelye a Windows 10 PC-jén, Mac-en vagy Linux-számítógépén található, a funkció használatával egyszerűen más időpontot vagy dátumot javasolhat.

Nyissa meg az eseményt a naptárában. A jobb alsó sarokban kattintson a lefelé mutató nyílra, és válassza az „Új időpont javaslata” lehetőséget.

Kattintson az Új idő javaslata elemre

Új oldal nyílik meg, amely megmutatja a naptári esemény aktuális dátumát és idejét, valamint az adott napirendet. A bal oldalon, a „Javaslat” alatt kattintson a módosítani kívánt kezdési vagy befejezési dátumra vagy időpontra. Ha új dátumot szeretne választani, egy kis naptár jelenik meg. Erre az időre görgethető listája van.

Kattintson a Dátum vagy Idő elemre, hogy újat válasszon

Miután kiválasztotta a javasolt új időpontot, hozzáadhat egy opcionális üzenetet a mezőbe. Ha végzett, kattintson a „Javaslat küldése” gombra.

Kattintson a Javaslat küldése az új idővel elemre

Amikor a szervező megtekinti az eseményt, meglátja az Ön által elküldött üzeneteket (a javasolt változtatással együtt), és az eseményablakban rákattinthat a „Javasolt idő áttekintése” gombra.

Kattintson a Javasolt idő ellenőrzése elemre

Ha elfogadják a módosítást, akkor egyszerűen kattintson az esemény részletei képernyő tetején található „Mentés” gombra az új idővel és / vagy dátummal. Ez minden résztvevő számára átütemezi az eseményt, és opcionálisan üzenetet is küldhetnek.

Kattintson a Mentés gombra a javasolt idő elfogadásához

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan lehet megakadályozni, hogy a spammerek megtámadják a Google Naptárát

Javasoljon új időt a Google Naptárban Androidon, iPhone-on vagy iPaden

A Google Naptár mobileszközön történő használata nagyszerű módja annak, hogy menet közben lépést tartson. Az új időpontra vonatkozó funkció a Google Calendar okostelefon- és táblagép-alkalmazásban érhető el, és ugyanúgy működik Android, iPhone, és iPad.

Nyissa meg az eseményt a Google Naptár alkalmazásban, és koppintson a jobb alsó sarokban található nyílra. Koppintson az „Új idő javaslata” elemre.

Koppintson az Új idő javaslata mobilra elemre

Használja a dátum és idő részt alul a javaslat kiválasztásához. Opcionálisan üzenetet is felvehet, akárcsak online. Érintse meg a kék küldés ikont, amely nyílnak tűnik, amikor befejezi.

Válassza ki az Új dátum vagy idő lehetőséget, és koppintson a Küldés elemre

Amikor a szervező meglátja az eseményt, látni fog minden üzenetet, amelyet a javasolt változtatással elküldött, és megérintheti a „Javasolt idő ellenőrzése” lehetőséget.

Koppintson a javasolt idő áttekintése elemre

Ha el akarják fogadni a javaslatát, kékre koppintanak a pipa ikonra, és a következő képernyőn kiválasztják a „Mentés” lehetőséget, amely az eseményt új dátummal és / vagy idővel menti.

Érintse meg a pipát, és mentse az Új idő elfogadásához


Sokszor kénytelenek vagyunk átütemezni egy értekezletet vagy eseményt. Szerencsére a Google Naptár megkönnyíti az új dátum vagy idő javaslatát. És ne felejtsen el mindent belefoglalni a résztvevőknek fájlok csatolása a Google Naptár eseményeihez.

ÖSSZEFÜGGŐ: Fájlok csatolása a Google Naptár eseményeihez
Source link


10 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok