Hogyan jelenítsük meg könyveit kifinomultabb felnőttként

Avatar admin | 2021.04.29. 13 Views 0 Likes 0 Ratings

13 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a Hogyan jelenítsd meg könyveidet kifinomultabb felnőttként című cikkhez

Fénykép: MagicBones (Shutterstock)

A könyvespolcok a Zoom-bemutatók hivatalos nem hivatalos hátterévé váltak. Nem tudom megszámolni azon találkozók számát, ahol láttam, hogy a hangszóró egy stratégiai elhelyezésű könyvfal előtt ül, és van értelme: A szép megjelenésű könyvespolcok profinak tűnnek. Elegáns, egyenletes. Megmutatják a kifinomultság érzését, amelyet mások is észrevesznek.

Vegye ki a Twitter-fiókot Könyvszekrény hitelességepéldául a könyvespolc elrendezésének elsajátításának (és megítélésének) kiváló helyeként. Ez művészet, nem tudomány. Tehát itt az ideje, hogy rendet tegyen. Íme néhány ötletes módszer a könyvek rendezésére, hogy erős benyomást keltsen.

Fontolja meg a könyveinek szín szerinti elrendezését

Carrie az otthoni szervezet helyéről Limonádé szereti levenni a könyvek ujját, hogy leleplezze a könyvek természetes megjelenését és színét. Az ujjak eltávolítása után az egyes könyveket a saját színük alapján rendezheti. Minden kék könyvének együtt kell lennie, piros könyveknek, sárga könyveknek stb. Carrie elmagyarázza, hogy szeret szín szerint csoportosítani a könyveket, de nem feltétlenül szivárványos sorrendben, néhány könyvet az oldalukra fókuszálva és a szoba elpattanásának módjaként.

A szervezők, mint Clea Shearer és Joanna Teplin of Az Otthoni szerkesztés szeretnek hűségesen ragaszkodni az általuk hívott szivárványos rendhez ROYGBIV módszer. “Az agyunk veleszületetten felismeri ezt a mintát, és érthetővé teszi, hova tegyük a dolgokat” – magyarázza a duó. A könyveket méret szerint rendezheti az áramlás elősegítése érdekében.

Könyveit fali dobozokban jelenítse meg

A könyvek megjelenítésének karcsúbb módja a dekoratív fali dobozok. Először vegye különböző méretű dobozok és rendezze el őket, ahogy tetszik a falain. Hozzon létre egy nagy dobozt a kisebb dobozokkal, vagy lépjen felfelé a falakon – melyik kombináció inspirálja a legjobban. Helyezzen néhány könyvet minden dobozba – nem annyira, hogy kitömöttnek tűnjön, és nem is olyan keveset, ahol látszik, hogy valami hiányzik. Az ilyen megjelenítéshez válassza ki azokat a címeket, amelyeket az emberek észre akarnak venni, mivel a megjelenítő dobozok lehetőséget kínálnak arra, hogy megmutassák ízlésünket.

Nyilatkozathoz használjon felfüggesztéses könyvespolcot

A könyvek megjelenítésének egyedülálló módja a felfüggesztés könyv állvány. Ezzel az egyedi kijelzővel a Zoom lesz a beszéde, ahol a falra egy fasíkot akasztanak fel, díszes ruhacsipeszekkel, és a huzatokat beburkolják könyvei borítójába, hogy lógjanak. (Ne aggódjon, ez a függesztési módszer nem fogja károsítani a könyveit.) Megtalálhatja ezt a szokást függesztőrendszer az Etsy-n, de ennek az egyedinek kell lennie, minimum 160 dollárt futtatva, amit találtam.

Készítsen dohányzóasztalokat és éjjeliszekrényeket nagyobb könyvekkel

A könyvek túlcsordulása összezavarhatja a könyvespolcokat, ezért amíg a könyvtárat vagy az otthoni irodát takarítja, vigye el az elutasított könyveket egy egyedi éjjeliszekrény vagy dohányzóasztal elkészítéséhez. A lucfenyő azt javasolja, hogy csak keménykötésű könyveket használjon, hogy biztos szerkezete legyen. Miután gerincével kifelé halmozta könyveit, csak tegyen egy deszkát fából vagy üvegből a tetejére. A stílus jó lehetőséget kínál a színkódolási módszer beépítésére is, mivel fényesebb könyvekkel ragyogó fókuszpontot hozhat létre, vagy sötétebb könyveket a sötétebb erdőkhöz.
Forrás link


13 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok