Hogyan jelentkezhet bárki önkéntesként az afgán menekültek elhelyezésére az Airbnb -n

Avatar admin | 2021.08.28. 8 Views 0 Likes 0 Ratings

8 Views 0 Ratings Rate it

Kép az önkéntes afganisztáni menekültek házába szállításához az Airbnb -n, még akkor is, ha nem házigazda

Fénykép: Appz Dreamer (Shutterstock)

A két hét alatt, amióta a tálibok elfoglalták Afganisztán fővárosát, Kabult, nagyjából 105 ezer ember kiürítették, az Egyesült Államok történetének egyik legnagyobb légiszállítójában. Míg egy becslések szerint 5100 a kitelepítettek amerikai állampolgárok, a többiek afgán személyek és családok, sokan most lakhatási bizonytalansággal néznek szembe.

Ha a segítségnyújtás módjait keresi – és előfordul, hogy van szabad helye otthonában -, akkor fontolja meg az afgán menekültek ideiglenes befogadását. Ennek egyik módja az Airbnb. Az önkénteskedéshez azonban nem kell, hogy a webhely házigazdája legyen. Íme, mit kell tudni a folyamatról.

Hogyan lehet az afgán menekülteket elszállásolni az Airbnb -n keresztül?

A múlt héten az Airbnb bejelentette, hogy ingyenes, ideiglenes lakhatást kínál 20 000 afgán menekült világszerte. Azóta, – mondja a társaság amely fogadásokat fogadott a házigazdáktól, valamint olyan emberektől, akik még soha nem használták a nyaralóhelyet, és megkérdezték, hogyan tudnak helyet biztosítani otthonaikban a humanitárius válság miatt kitelepített embereknek. Ha köztük vagy, akkor ott most néhány válasz.

Kezdésnek, ha te még nem Airbnb -házigazda, szüksége lesz rá hozzon létre egy fiókot és adatlapot amelyet kizárólag ingyenes tartózkodások biztosítására fognak használni a katasztrófavédelemhez. A meglévő házigazdáknak lehetőségük van ingyenesen vagy kedvezményesen felsorolni ingatlanjaikat. Szokás szerint a a házigazdák képesek dönteni hogy elfogadja -e valaki tartózkodási kérelmét vagy sem.

A foglalás után a házigazda biztosítania kell vendégeinek az alapvető szükségleteket, többek között:

  • Vécé papír
  • Szappan
  • Ágynemű / lepedő
  • Foglalt vendég esetén legalább 1 törölköző
  • Foglalt vendég esetén legalább 1 párna

Végül az Airbnb szerint a cég biztosítja házigazdák a közösségi támogatás és nonprofit források az élményben való navigáláshoz, valamint akár 1.000.000 dollár értékű vagyoni károk elleni védelem abban az esetben, ha bármi előfordulna. A programról bővebben olvashat a cég honlapján.


Forrás link


8 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok