Hogyan lehet streamelni a „modern családot” kábel nélkül

Avatar Gadam | 2021.02.19. 170 Views 0 Likes 0 Ratings

170 Views 0 Ratings Rate it

Modern család
ABC

11 évadon keresztül az ABC sitcom Modern család a TV egyik legnépszerűbb műsora volt. Mióta véget ért, továbbra is családbarát kedvenc a kényelmes megtekintés érdekében. Így streamelhet Modern család még miután levágta a zsinórt.

Hulu

Modern család a Hulun
Hulu

Feliratkozók Hulu (5,99 USD + havonta egy 30 napos ingyenes próbaidőszak után) megnézheti a (z) 250 epizódját Modern család. Vegyük magunkra a Pritchett / Dunphy klán különféle kiterjedt ágainak bohóckodását, Jay családi pátriárkától (Ed O’Neill) egészen fiatalabb gyerekeikig és unokáikig, akik közül néhány a csecsemőktől serdülőkorig nő a sorozat során.

Páva

Modern család a páván
Páva

Fizetett előfizetők Páva (4,99 USD + havonta egy hétnapos ingyenes próbaidőszak után) szintén elkaphatja a (z) 250 epizódját Modern család. A nem előfizetők bármikor megtekinthetik a 12 epizód váltakozó válogatását a szolgáltatás ingyenesen, hirdetés által támogatott réteg. Nézze meg, hány malapropizmust és a szleng kijátszását foghat el Phil Dunphy (Ty Burrell) bambuló apától.

ÖSSZEFÜGGŐ: Mi az NBC Peacock Streaming szolgáltatása, és mit kínál?

amazon

Modern család az Amazon-on
amazon

Minden évad és epizód Modern család digitális vásárlási lehetőség (1,99 USD + epizódonként, 24,99 USD + évadonként) amazon. Figyelje a show úttörő ábrázolását Cameron (Eric Stonestreet) és Mitchell (Jesse Tyler Ferguson) meleg párról, beleértve két gyerek örökbefogadását és házasságukat a show ötödik évadja alatt.

iTunes

Modern család az iTunes-on
iTunes

Digitálisan megvásárolhatja a Modern család (64,99 USD) iTunes. Kihúzza az elejétől a végéig, hogy megtapasztalja egy egész generáció számára a kényelmetlen együttléteket, a szívmelengető pillanatokat, az ostoba félreértéseket és a családi mérföldköveket.

A Google Play

Modern Family a Google Playen
A Google Play

Mind a 250 epizódja Modern család digitális vásárlásra kaphatók (1,99 USD + epizódonként, 24,99 USD + szezononként) a Google Play Áruház. Figyeld, ahogy mind a három Dunphy gyerek (Sarah Hyland Haley, Ariel Winter Alex és Nolan Gould Luke) kínos serdülőkből magabiztos (ha alkalmanként még mindig kínos) felnőttekké nő.

ÖSSZEFÜGGŐ: Mi a Google Play Áruház?

Vudu

Modern család a Vudu-n
Vudu

Digitálisan vásárolhat minden évadot és epizódot Modern család tól től Vudu (1,99 USD + epizódonként, 24,99 USD + évadonként). Nézze meg az Emmy-díjas előadásokat több stábtagtól, köztük Julie Bowen, Ty Burrell és Eric Stonestreet.

Egyéb digitális szolgáltatások

Merüljön el a családi dinamikában Modern család (köszönhetően a műsor meghitt mockumentary megközelítésének) digitális vásárlással FandangoNow (1,99 USD + epizódonként, 24,99 + évadonként), Microsoft (1,99 USD + epizódonként, 24,99 USD + évadonként), vagy Redbox (1,99 USD + epizódonként, 24,99 USD + évadonként).
Source link


170 Views 0 Ratings Rate it