Hogyan keressünk YouTube-videókat a Hashtag segítségével

Avatar admin | 2021.02.22. 13 Views 0 Likes 0 Ratings

13 Views 0 Ratings Rate it

youtube logó hashtag-el

Nagyon sokféleképpen lehet valamit találni a YouTube-on. Kereshet címeket, szűkítheti csatornák szerint, vagy akár szűrheti a dolgokat a videó hossza és dátuma szerint. De tudta, hogy kereshet YouTube-videókat hashtag alapján?

A hashtagek nem annyira prominensek a YouTube-on, mint az olyan platformokon, mint a Twitter és az Instagram. A hashtageket tartalmazó videók a videó címe felett jelenítik meg őket. Ezek a hashtagek a YouTube webhelyén és a mobilalkalmazásokban láthatók.

hashtag egy videón
Hashtag egy YouTube-videón

A videók hashtag-alapú megtalálásának számos módja van. A leggyakoribb módszer az, hogy egyszerűen kiválaszthat egy hashtaget egy megtekintett videóból. Csak érintse meg vagy kattintson a cím fölötti hashtagre.

koppints a hashtagre

Erre a hashtagre egy külön céloldalra kerül. Az oldalon megmutatja, hogy hány videó tartalmazza a hashtaget, és hány csatorna használja.

hashtag céloldal

Az is lehetséges, hogy egyszerűen beírja a hashtaget a YouTube keresőmezőjébe. Ez nem a legjobb módszer, mert a hashtaghez kapcsolódó eredményeket kap, nem csak a hashtaget használó videók.

keresés hashtag szerint

Ha igazán konkrétumot szeretne megadni, hozzáfűzheti az URL-t www.youtube.com/hashtag/ bármilyen megnézni kívánt hashtaggel. Ez csak akkor működik, ha a YouTube-ot webböngészőben nézi, és nem a (z) mobilalkalmazásában Android, iPhone, vagy iPad.

csatolja az URL-t

Ez közvetlenül a hashtag céloldalára vezet (mint ez).

hashtag céloldal

A hashtag céloldalai nincsenek időrendben rendezve. A YouTube automatikusan a „legjobb” videókat tartja fent.


Nagyjából ennyi. A hashtagek nem a legjobb módja a videók megtalálásának a YouTube-on, de ott vannak, ha használni szeretnéd őket.

Source link


13 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok