Hogyan készítsd el az Apple Watch-ot, húzd ki az időt

Avatar admin | 2021.01.25. 18 Views 0 Likes 0 Ratings

18 Views 0 Ratings Rate it

Khamosh Pathak

Van, amikor nem lehet megnézni az Apple Watch-ot, de mégis érdemes tudni az időt. Így érheti el, hogy az Apple Watch egyszerű mozdulattal lehívja az időt.

Az Apple Watch a Taptic Time nevű funkcióval érkezik. Haptikus visszajelzéssel olvashatja el az időt a csuklóján. Miután engedélyezte, csak annyit kell tennie, hogy felébreszti az órát (a csuklójának felemelésével vagy a képernyő megérintésével), majd két ujjal érintse meg és tartsa az óra számlapját.

A Taptic Time funkció három különböző rezgési móddal rendelkezik:

  • Számjegyek: Ez az üzemmód váltja a hosszú és a rövid érintéseket. Hosszú kopogás tíz órán keresztül, rövid kopogás minden következő órán, hosszú kopogás minden tízperces intervallumon és rövid koppintás minden egyes következő percen.
  • Tömör: A Terse üzemmódban öt óránként hosszú, minden következő órában rövid és negyed óránként hosszú kopogtatás található.
  • Morze kód: Ha rajongsz a morze kódért, használhatod ezt az üzemmódot az idő kikapcsolására a morze kódban.

A funkció beállításához nyomja meg az Apple Watch digitális koronáját, és érintse meg a „Beállítások” alkalmazást.

Itt válassza az „Óra” opciót.

Fontos megjegyezni, hogy ez a funkció nem fog működni, ha az Apple Watch be van állítva az idő kimondására. Tehát először érintse meg a „Beszélgetési idő” opció melletti kapcsolót a funkció letiltásához.

ÖSSZEFÜGGŐ: Az Apple Watch elnémítása

Alternatív megoldásként a Beszélgetés és a Taptikus idő funkciókat egyaránt használhatja. Amikor a Az óra néma üzemmódban van, akkor kihasználja az időt. Ha nincs néma üzemmódban, akkor inkább az időt mondja ki.

A Taptic Time funkció beállításához görgessen felfelé az „Óra” menüben, és válassza a „Taptic Time” lehetőséget.

A funkció engedélyezéséhez érintse meg a Taptic Time melletti kapcsolót. Ezután válasszon egy módot. Amint azt a fentiekben kiemeltük, választhat a „Digits”, „Terse” és „Morse Code” között.

Most, hogy a funkció engedélyezve van, menjen vissza az óraszámlapra, és érintse meg és tartsa két ujjal a képernyőt, hogy megtudja az időt a csuklójának megérintésével.


Nem akarja tölteni az idejét az Apple Watch tökéletes arclapjának megkeresésével és testreszabásával? Hagyja ki a kemény munkát az előre konfigurált óraszámok letöltése!

ÖSSZEFÜGGŐ: A legjobb Apple Watch Faces megkeresése és letöltése
Source link


18 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok