Hogyan készítsek Slack fiókot?

Avatar Gadam | 2020.03.16. 82 Views 0 Likes 0 Ratings

82 Views 0 Ratings Rate it

home office

Miért kiváló a slack?

Egyrészt van ingyenes verziója, amivel rendesen ráver a Microsoft Teams-re. Az ingyenes verzióban 10.000 üzenetet enged a munkatársak között, 10 másik platformmal, köztük a Google Drive-val és az Office-szal, és 1:1 videóhívást egy kollégáddal.

Ha a cég beruház havi 6 dolláros költségbe, akkor akár 15-en is kommunikálhatnak egy időben, korlátlan az interakció az emberek között.

A SLack-en valójában közös csatornákon át folyik a munka. Létrehoztok egyet, amelyhez aztán minden érintett kolléga csatlakozik, és ott mehet az igazi meló. Privát beszélgetés, fájlmegosztás. Minden azon nyomban megjelenik, amelyről email értesítést is küld a rendszer. Hívhatjátok is egymást a SLack-en belül, ahogy azt fentebb is említettük.

Hogyan készítsek Slack fiókot?

Legelsőként menj a Get started-ra fönn. Aztán el kell döntened, hogy egy meglévő csapathoz csatlakozol vagy te magad hozod létre az újat. Ez utóbbi esetben az alsó választási lehetőségre klikkelj. Vagyis arra, hogy „My team isn’t using SLack yet”. Azaz A csapatom még nem használja a SLAck-et. Nézzük ábrás bemutatóval.

Ezt követően csak meg kell adnod az email címedet majd az oda érkező linken visszaigazolni, hogy te vagy az, és máris indulhat a munka. Persze azért csatlakozzanak a többiek is.

 

Célszerű lenne, ha a cégvezető, vagy csoportvezető regisztrálná a fiókját ily módon, főleg, ha a cég úgy dönt, belefér neki erre a legrosszabb esetben néhány hónapra vesztegzár alá vetett home office-os dolgozók minél hatékonyabb munkájának segítése, és rászánja magát a havi hat dolláros kontóra, hogy szélesebb funkciókat használhassatok, és még inkább kiaknázhassátok a rendszer előnyeit.

Akinek ez nem szimpatikus, megpróbálkozhat a Microsoft Teams-zel.


82 Views 0 Ratings Rate it