Páva A “SmackDown” -ot fekteti le exkluzív hozzáféréssel a WWE hálózathoz – Review Geek

Avatar admin | 2021.01.25. 5 Views 0 Likes 0 Ratings

5 Views 0 Ratings Rate it

Egy WWE színpad, ahol mindenhol világítanak a fények
Bjoern Deutschmann

A streaming szolgáltatás csak olyan jó, mint az általa kínált tartalom. Az NBCUniversal pávája Az iroda … És ennyi. Legalábbis márciusig, amikor az lesz exkluzív streaming szolgáltatás a World Wrestling Entertainment Network számára. A meglévő WWE Network előfizetők még profitálnak is a megállapodásból.

Március 18-tól a WWE hálózat leáll és egyesül a Peacock streaming szolgáltatással. Jelenleg azok az előfizetők, akik havonta 10 dollárt fizetnek, a Peacock Premium tervre költöznek havi 5 dollárért. Ez jóleső a meglévő előfizetőknek, mivel hozzáférhetnek ugyanahhoz a tartalomhoz, valamint Peacock kínálatához, fele áron.

A páva heti gyűrűs műsoroknak ad otthont, többek között NXT, NXT UK, és 205 Élő, plusz ismétlések SmackDown és Nyers. Az előfizetők hozzáférést kapnak az eredeti WWE sorozatokhoz is Undertaker: Az utolsó menet, Steve Austin Broken Skull Sessions, WWE 24, és WWE elmondhatatlan.

Összességében az NBCUniversal 17 000 óra WWE Network-t ígér új, eredeti és könyvtári programozással, 24/7 csatornával és igény szerinti tartalommal. Ez magában foglalja a WWE élő és pay-per-view (PPV) eseményeket WrestleMania és SummerSlam, külön költség nélkül. Természetesen továbbra is megnézheti a PPV eseményeket, anélkül, hogy feliratkozna a Pávára.

Az átállás március 18-án kezdődik, és az NBCUniversal szerint később további részleteket fog megosztani arról, hogy a WWE Network előfizetőinek átvitele hogyan fog működni.

Forrás: WWE hálózat
Source link


5 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok