Hogyan készítsük el a tökéletes ehető virág jégkockákat + Hogyan használjuk őket

Avatar admin | 2021.05.07. 57 Views 0 Likes 0 Ratings

57 Views 0 Ratings Rate it

Ezek az ehető virág jégkockák lenyűgöző show-t kínálnak egy kerti koktélban. Használja őket olyan különleges eseményeken, mint esküvők vagy zuhanyzók, vagy csak azért, hogy egy kis csinosat adjon a pohár vízhez vagy kedvenc italához!Ehető virág jégkockák

Milyen virágokat tehet jégkockákba?

Bármely ehető virág jól használható virágos jégkockákhoz. Valószínűleg vannak már a kertben. Nézze meg néhány listámat kedvenc ehető virágom növekedni és megnézni, van-e valami hasznos, amellyel virágjégkockákat, például rózsát, nasturtiumot, levendula, sőt még pitypang. Mindannyian csodálatosan működnek ehető virágként italokhoz, színes színeket és még egyedi ízt adva hozzájuk.

Szeretem a brácskákat az íze miatt, de azért is, mert a méret tökéletesen elfér egy jégkocka tálcában. Az egyetlen egynyári növény, amelyet általában a kertemben termesztek, ehető. Amikor először kóstoltam brácskákat, tudtam, hogy ez a lenyűgöző növény élénk virágokkal lesz elöl és középen.

Míg olyan gyakran ültetik őket csak a virágágyások és a konténerkertek feltöltése érdekében, miután megkóstoltad az édes, szinte borsószerű ízt, a lakás mellett fogod vásárolni őket. Nem csoda, hogy ezeket gyakran kulináris ibolyának hívják (botanikailag, brácsa az ibolya, brácsa és árvácskák kollektív csoportjának neve).

brácsa virág jégkockákhoz

A virág jégkockák használata

Szeretem ezeket a virágjégkockákat hozzáadni a nyári koktélokhoz. Nem csak csinosak, de észreveheti finom ízüket az ital ízprofiljában. Van egy teljes listám kerti témájú koktélok minden bizonnyal hozzáadhatja ezeket a jégkockákat, és valóban lenyűgözi a vendégeket.

Szeretem ezeket a jégkockákat is hozzáadni bármilyen virágos italomhoz, például az én-mhez házi gyömbéres sör, levendula szóda, és az én hibiszkusz jeges tea. A jégben lévő virágok jól illenek a témához, és még szórakoztatóbbá teszik az ivást.

Valóban egyedi megjelenést kölcsönöznek italainak különleges eseményeken, például esküvők, születésnapok, zuhanyzók stb. Ügyeljen arra, hogy tiszta poharat használjon italaihoz, hogy a virág jégkockák teljes dicsőségben értékelhetők legyenek!

pohár virág jégkockát

Hogyan készítsünk virág jégkockákat

Az egyik legnagyobb kérdésem, hogy hogyan készít tiszta jeget virággal? Az a trükk, hogy a jég tiszta legyen, az, hogy először forraljuk fel! A csapvíz általában zavaros kockákat hoz létre, hacsak nem a teaforralón vagy a főzőlapon vezeti át, és nem forralja fel.

Ne zavarja azonban a felhős jeget. Szeretem mindkét fajtát. A tiszta kockák mutatják a legjobban a virágokat, a felhősek azonban üvegszerű repedéseknek tűnő képződményeket mutatnak.

Hasznos tippek a jég elkészítéséhez

Ehető virágos jégkockák készítése egyszerű, de íme még néhány trükk, amelyek segítenek a lehető legjobb megjelenítésben.

 1. Szedje be a virágokat, mielőtt felhasználni kívánja őket. A frissesség csúcsán kell őket szedni, és nem mutatják rosszullét jeleit.
 2. Válassza szét a szirmokat a nagyobb virágoktól, hogy könnyebben elférjenek. Rendezze őket vissza a jégkockatálca celláiba.virágok jégkocka tálcán
 3. Kóstolja meg őket! Igen, sok virág közül választhat, de vigyázzon arra, hogy az általuk átadott íz működjön a hűlni kívánt itallal. A retekvirágok nagyon szépek és ízletesek lesznek egy Bloody Mary-ben, de lehet, hogy nem annyira egyezik a limonádéval!
 4. Fagyasztva rétegenként. Kezdje azzal, hogy félig feltölti a jégkockatálcát vízzel, és helyezze a virágot a felszínre. Óvatosan öntsön néhány csepp vizet a virágra, hogy amikor lefagyasztja, a virág a helyén marad. Fagyassza le 12-24 órán át, majd öntsön még egy réteg vizet, hogy megtöltse a jégkockatartókat. Gyorsan dolgozzon, hogy ne olvadjanak meg. Fagyassza le 12-24 órára, és készen áll a használatukra!tál virág jégkockát
 5. Tiszta italokban tálaljuk a legjobb eredmény elérése érdekében.

Meddig tart a virágjég?

Csakúgy, mint a legtöbb kerti fej, hamarabb jobb, ha ezeket a csinos kockákat használja. Gyakran kérdeznek tőlem meddig tartanak a virág jégkockák? Bár technikailag egy-két hónapig rendben lehetnek, az íz és a szín az első napokban a legjobb. Azt javaslom, használja a jégkockákat 2 héten belül

Próbáld ki ezeket a virágjégkockákat, és az alábbi megjegyzésekben tudasd velem, hogyan alakulnak!

hogyan lehet virág jégkockákat készíteni

Szeretne többet megtudni az ehető virágokról? Olvassa el ezeket:

Hogyan készítsünk virág jégkockákat

Megtanulják, hogyan kell olyan virágjégkockákat készíteni, amelyek gyakorlatilag minden italhoz csinos popot adnak.

Hozzávalók

 • forralt víz hogy tiszta jég legyen
 • ehető virágok brácsa, rózsa, nasturtium, levendula, pitypang

Utasítás

 • Szedjen virágokat a frissesség csúcsán.

 • Félig töltse fel a jégkockatálcát vízzel.

 • Tegyen virágokat a jégkocka tálcába. Ha szükséges, különítse el a szirmokat a nagy virágoktól, hogy könnyebben elférjenek.

 • Öntsön néhány csepp vizet a virágok tetejére, hogy segítsen nekik a helyükön maradni, majd fagyassza le körülbelül 24 órán át.

 • Vegye ki a jégkockatálcát a mélyhűtőből, és azonnal adjon hozzá még hideg vizet, hogy a tálca feltöltődjön.

 • Frissítsen és élvezze!

Ehető virág jégkockák


Forrás link


57 Views 0 Ratings Rate it

 • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok