Hogyan készítsünk képernyőképet az Oculus Quest 2-ről

Avatar Gadam | 2021.03.13. 159 Views 0 Likes 0 Ratings

159 Views 0 Ratings Rate it

CynthiaAquino / Shutterstock

Ha valami epikus dolgot csinál új Oculus Quest 2-jén (vagy eredeti Quest-jén), hihetetlenül könnyű képernyőképet készíteni, hogy megossza azokat barátaival. Így készíthet képernyőképet a VR fejhallgatóból.

Képernyőkép készítése az Oculus Quest 2 készüléken majdnem olyan egyszerű, mint vesz egy okostelefonon. Egyszerűen tartsa lenyomva az Oculus gombot (amely úgy néz ki, mint egy ovális ikon) a jobb Quest Touch vezérlőn, majd nyomja meg a ravaszt mindkét vezérlőn.

Nyomja meg a jobb vezérlő Oculus gombját, és nyomja meg bármelyik ravaszt.

Miután elkészült a képernyőkép, hallani fog egy képernyőképet (hasonlóan a fényképezőgép redőnyéhez), amelyet valószínűleg más eszközökön is hallott. Értesítést is kap, amely megerősíti, hogy a képernyőkép elkészült.

Ha az első módszer nem működik az Ön számára, van egy második, nehezebb módszer a képernyőkép készítésére.

Kezdésként nyissa meg a rendszermenüt a jobb Touch vezérlő Oculus gombjának megnyomásával. Innen válassza az alsó tálcán a „Megosztás” fület.

Az alsó tálcán válassza a Megosztás lapot

Ezután kattintson a „Fotó készítése” gombra. Megjelenik egy kis piros pont, amely öt másodpercig villog. Miután a visszaszámlálás befejeződött, egy képernyőkép készül.

Válassza a lehetőséget "fotót készíteni"

Ha nem biztos abban, hogyan tekintheti meg ezeket a képernyőképeket, navigáljon a Főmenübe a vezérlő Oculus gombjának megnyomásával. Képernyőkép készítéséhez válassza a „Megosztás” fület (mint mi tettük). Most a „Fotó készítése” kiválasztása helyett válassza az „Összes megtekintése” lehetőséget.

Válassza az Összes megtekintése lehetőséget

Innen megtekintheti az összes elkészített képernyőképet.

Ha kiválaszt egy képernyőképet, akkor törölheti a képet, vagy megoszthatja másokkal.

ÖSSZEFÜGGŐ: Képernyőkép készítése szinte minden eszközön
Source link


159 Views 0 Ratings Rate it