Hogyan készítsünk ültetvényoszlopokat a húros fényekhez

Avatar admin | 2021.08.02. 9 Views 0 Likes 0 Ratings

9 Views 0 Ratings Rate it

Kávézó világít Chelsea hátsó udvarában a betonültető projektje miatt
A kávézó fényei hangulatot varázsolnak minden szabadtéri lakótérbe! Ha virágos díszítéssel párosítja őket, ez a terasz hívogatónak és fényűzőnek tűnik.

Hogyan készítsünk ültetvényoszlopokat a húros fényekhez

Családunk szeret pihenni a teraszon, és most komoly hangulatot áraszt a legújabb barkácsprojektemnek köszönhetően: ültető bejegyzések a húrfényekhez!

Szuper könnyű elkészíteni őket. Csak kell Quikrete Fast-Betonkeverék beállítása, a piros táskában, pár ültető és zsinórlámpa, és apró szerszámok.

Készen áll valami különleges létrehozására? Gyerünk!


Kellékek betonvetőgépek készítéséhez

Amire szüksége lesz:

  • Zsákok Quikrete gyorskötésű betonkeverékkel (posztonként)
  • 2-4 ültető (elegendő a kávézó fényeinek támogatásához)
  • 4-szer 4 bejegyzés (elegendő a fények támogatásához)
  • Acél csavaros horgok
  • Kávéház fényei
  • Fúró
  • Hogyan készítsünk ültetvényoszlopokat a húros fényekhez
tömítő ültetvények

Zárja le a belsejét. Nem akarja, hogy cserepes talaj vagy betonkeverék ömljön ki az ültetvényeiből (én fát használtam), ezért alkalmazza Fejlett polimer tömítetlenség vagy Fejlett polimer konstrukciós ragasztó hogy bezárja a bennük lévő réseket vagy repedéseket.

Keressen egy helyet. Helyezze a vetőgépet oda, ahol használni fogja. Győződjön meg róla, hogy sok időt fog eltölteni, és használhat egy kis fényt. (Csak hangsúlyozni szeretném: ez egy állandó elhelyezés. Nem akarja mozgatni a vetőgépet, miután beton van benne!)

Chelsea posztoló poszt

Helyezze el a posztot. Adjon hozzá egy 4-szer 4-es bejegyzést a vetőgép közepére. (Az enyémet 8 láb teljes hosszában megtartottam.) Szembe nézhet, vagy ellenőrizheti, hogy minden oldal-oldal mérés azonos.

Chelsea betont önt

Öntsük a betont. Lassan öntsön két tasak Quikrete gyorskötésű betonkeveréket az oszlop köré, hogy egyenletesen eloszoljon.

a beton nedvesítése

Lassan adjunk hozzá vizet. Körülbelül egy gallon vízre lesz szüksége 50 kg-os zsák betononként. A gyorskötésű beton nagyszerű tulajdonsága, hogy nem kell kevernie. Csak öntse bele a betont, és adjon hozzá vizet – könnyű peasy!

chelsea szintezés

Szintezze meg. Míg a beton keményedik, de még mindig laza, használjon szintet annak ellenőrzésére, hogy a húrfények minden ültetőoszlopa tökéletesen vízszintes -e. Nem szabad egyik irányba sem hajolnia.

Ismételje meg az 1-6 lépéseket. Ha szüksége van egy második vetőgépre, hogy támogassa a lámpákat, ismételje meg ezeket a lépéseket, amíg az első szárad. Mire a második szárad, az első készen áll a következő lépésre: horgok!

horog behelyezése a postázáshoz

Adjon hozzá horgokat. Eddig betonba rögzített ültetvényeink vannak. Most létre kell hoznunk a zsinórfényeink támogató rendszerét. Egy apró fúrószárral indítson el kísérleti lyukat a poszt sarkán. Ezután rögzítsen egy acél csavarkampót.

horog behelyezése a ház oldalába

Létrehozhat négy ültetvényoszlopot (négyzetbe vagy téglalapba rendezve), hogy támogassa a lámpákat, vagy fúrjon két kísérleti lyukat az otthoni homlokzatba, hogy összekapcsolja a lámpákat az ültetvényekkel.

lyukak fúrása a vetőgépbe

Hozzon létre vízelvezetést. Amíg a fúrószár a fúrógépben van, tegyen egy kis vízelvezető lyukat a vetőgép hátoldalán, a beton felett.

talajtakaró hozzáadása a vetőgéphez

Helyezze be a növényeket. Adjon hozzá virágföldet, és ültessen szép növényeket. Egyszerűsítheti az ültetvényenként egy növényt, vagy a szemet gyönyörködtető eredményekért „extra”, és hozzon létre „thriller, töltőanyag, spiller” elrendezést. (Googlezd!)

lógó húrlámpák

Ennyi kell ahhoz, hogy ültetőoszlopokat készítsünk a húrfényekhez! Most, a családi összejöveteleknek a teraszon valamivel több hangulata van, így több emléket köthettek együtt.

Adjon hozzá lámpákat. Végül tegye a zsinórlámpákat a horgokra, és csatlakoztassa őket.


További irodalom


Forrás link


9 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok