Újrafedés és tetőcsere: Hogyan takaríthatunk meg energiát és pénzt

Avatar admin | 2021.02.08. 11 Views 0 Likes 0 Ratings

11 Views 0 Ratings Rate it

Denver és Alexis Damron dél-alabamai otthona, frissen felújítva, új fémtetővel
A minőségi fém tetőfedő felszerelése most recesszióbiztos beruházás, amely több mint 50 évig is eltarthat.

Kétszer gondolkodni felújítja az otthonát? Gyakori dilemma. Tudja, hogy otthonát frissíteni kell, a tetőjét pedig cserére van szükség, de a gazdasági bizonytalanság megfagyasztja a továbblépéstől.

Sajnos az otthonok nem várják meg a recesszió végét. A tetőfedés kopik és súlyos időjárás sztrájkol. Tehát nincs idő a jelenhez hasonlóan intelligens fejlesztésekre.

Fontolja meg ezeket a pontokat, mielőtt nagyobb felújítást tervezne.


A munkások új fém tetőfedést szerelnek fel aszfalt zsindely fölé
Az újrafedés – új tető telepítése egy meglévőre – költséghatékony alternatíva a tetőcserével.

1. Ismerje meg a lehetőségeit

Akarni pénzt takaríthat meg a közüzemi számlákon? Az újrafedés – vagyis egy új tető telepítése a meglévőre – biztos módszer erre.

A minőségi fémanyagokkal történő újrafedés – az energiahatékonyság növelése érdekében bevont – akár 40 százalékkal is megtakaríthatja az éves fűtési és hűtési költségeket.

Még az alap, festetlen fémtetők is több napsugárzást tükröznek, mint az aszfalttetők. Az alacsony tükröződésű, bizonyos színű és bevonatú fémtetők többnyire nem látható, infravörös és ultraibolya sugarakat tükröznek. Ezek a legtöbb hőt termelik és a legtöbb kárt okozják.

Gyakori kérdés: “Mennyibe kerül egy ház felújítása?” Ez sok tényezőtől függ, beleértve az új tetőfedő anyagot, annak jellemzőit és a kivitelezőt. Az újrafedés azonban általában olcsóbb, mint a tetőcsere, amely a régi tető és az ezzel járó összes költség kibontásával jár, és az új tető felszerelésével jár.

Régi tető eltávolítása hátráltathatna 1-5 dollár négyzetlábonként, ami azt jelenti, hogy az átlagos eltávolítás 1000-1500 dollárba kerülhet a HomeAdvisor szerint. Ha a tetőfedő vállalkozó óránként számít fel, akkor várhatóan óránként 40-80 dollárt kell fizetnie. A meglévő tető és a tetőfedés állapotától függően további költségek merülhetnek fel.

Az új tetőfedés megszünteti e költségek egy részét, mert új tetőt rak a régire. Általában csak a meglévő tető hibáinak kijavításáért és az újak felszereléséért kell fizetnie. Az újrafedés azért is jobb a környezet számára, mert az aszfalt zsindelyt tartja távol a hulladéklerakótól.

Csak ellenőrizze a terület építési szabályzatát, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az új tetőfedés az otthoni lehetőség.

A tetőfedés megfelelő telepítése elengedhetetlen. Ez azt jelenti, hogy van megfelelő szigetelés, légáramlás és szellőzés minden évszakra. Bár csábító a tetőtérbe nézni, ellenőrizze, hogy vannak-e csupasz foltok, és megvásárolja-e a szigetelést, hogy kitöltse őket, először ellenőrizze a terület építési szabályzatát, hogy a szigetelés megfelel-e vagy meghaladja-e a normákat.

A jó előestéjű és gerinces szellőztető rendszerek segítenek fenntartani a tető állandó hőmérsékletét, függetlenül a tetőfedő anyagtól. Ezeknek a telepítési részleteknek a lefedése megelőzheti a drága problémákat, mint pl jéggátak hideg időjárási régiókban.


Fém tetőfedés, ahogy a hegyek felett látható
A fémtetők sokféle stílusban kaphatók, beleértve a rázkódásokat is. (Kép az MRA tag EDCO Products jóvoltából)

2. Vegye figyelembe a hosszú távú költségeket

Olyan nagyszabású házfejlesztéseknél, mint az újrafedés, a legolcsóbb becslés kiválasztása csábító. De a mondás igaz: Megkapod, amiért fizetsz. Az alacsonyabbrendű anyagok és munkaerő sarkainak csökkentése később sokkal többe kerülhet.

Míg az aszfalt zsindely borítja otthonát és elvégzi a munkát, korlátozott élettartamuk miatt nagy összegeket dobnak ki a tető ismételt cseréjéért. Nem is beszélve az ezzel járó fejfájásokról és gondokról.

Gondoljon így: Háromszor cserélhet egy 15 éves aszfalttetőt – és aggódhat az övsömör cseréje miatt az enyhe vagy súlyos viharok miatt -, vagy vásárolhat egy minőségi fémtetőt, amely akár több mint 50 évig is tarthat.

A legjobb? A stabilitás érdekében nem kell feláldoznia a stílust. A fémtetők sokféle stílusban kaphatók, például rázkódások, pala és cserép.

Tehát a választás a tiéd. Most fizessen többet előre, csökkentse a folyamatos karbantartási költségeket és spóroljon a hosszú távú kiadásokon, vagy válasszon alacsony árú anyagokat, fizessen több hosszútávon, és több karbantartással számoljon.


Jégeső károsodása a tetőn
A jégeső pusztítást okozhat az aszfalt zsindelytetőkön.

3. Készüljön fel a súlyos időjárásra

Jégeső okozta kár, a hurrikánok, a tűzesetek és a téli viharok nőnek a Harvard Egyetem Közös Lakástanulmányi Központja szerint.

Valójában, katasztrófákra fordított kiadások 1996-1997 között mindössze 14 milliárd dollár volt, majdnem megduplázódott (27 milliárdra) 2016-2017-ig. Ez volt a legújabb időszak, amikor a központ adatokat gyűjtött.

A fa rázkódás vonzó tetőfedő anyag, de különösen sebezhetővé teszi otthonát a tűzvészek idején. A tartósabb megoldás a tűzálló fém tetőfedés.

És bár a jégeső jelentéktelennek tűnhet a hurrikánokhoz képest, pusztítást okoznak az aszfalt zsindelyeken. A jégeső közvetlen találata zsindelyt repíthet. Ezután víz szivárog, ami idővel komoly károkat okozhat.

Egyes területeken háztulajdonosok biztosítása nem is fedi a vihar okozta károkat, ezért fontos, hogy most végezzünk fejlesztéseket a védekezés érdekében szélsőséges időjárási később. Kezdheti úgy, hogy befektet a lehető legjobb minőségű tetőbe, amelyet megengedhet magának.

A Fém Tetőfedő Szövetség, nonprofit szervezet, segíthet. Az MRA, a fémtetőfedés vezető hatósága összeköti a lakástulajdonosokat tapasztalt, ellenőrzött, megbízható gyártókkal, vállalkozókkal és szerelőkkel.

Az MRA eredményei nyugalmat és biztosítékot nyújtanak, függetlenül attól, hogy az otthoni fejlesztési tervei újratetést vagy tetőcserét igényelnek-e.

Szeretne többet megtudni? Letöltés Az MRA ingyenes fémtetős vevői útmutatója ma vagy látogasson el www.metalroofing.com.

Tartalomvédelem: DMCA.com

Source link


11 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok