Felt Wild Roses sablon és bemutató

Avatar admin | 2021.08.16. 9 Views 0 Likes 0 Ratings

9 Views 0 Ratings Rate it

Nem tudunk túllépni azon, milyen gyönyörűek ezek a nemez vad rózsák, amelyeket Krista tervezett! Nincs túl sok darab, így ez egy remek filc virág kezdőknek. Oktatóanyagunk megmutatja, hogyan kell elkészíteni a teljes csokrot – a teljes virágzástól a zárt rügyeken át a zöldbe.

A kezdéshez nézze meg az alábbi eszközök és anyagok listáját. Ezután töltse le a virágmintát és az oktatóanyagot a bejegyzés legvégén.

A DIY vad rózsákat és rügyeket érzett

Szeretjük a rózsáinkat, és sohasem fogyunk el a sokszorosítható fajtákból. Ez a projekt bemutatja, hogyan lehet három szárát filc vadrózsából készíteni kedvenc rózsáink segítségével. Mint egy igazi vadrózsa, ezek a nemezvirágok mindössze öt sziromból állnak, mindegyik jelzővel és egy kis PanPastel -szel, hogy rózsaszín ombre -t hozzon létre.

Egy rózsa és egy rügy nagyon csinosan néz ki együtt egy vázában. Vagy tehet többet a teljesebb elrendezés érdekében. Szeretnénk látni a filc rózsáit, ezért feltétlenül ossza meg velünk a tagok Facebook -oldalán, vagy jelölje be a #MadeWithLia Instagram -ot.

Képességszint: Kezdőbarát

Kézműves tipp: Javasoljuk, hogy a végén tiszta fixáló spray -t használjon a szín megőrzése, valamint a szirom alakjának könnyű megtartása érdekében.

Ez a tartalom olyan linkeket használ, amelyekből jutalékot szerezhetünk. Közzététel.

Eszközök

Anyagok

Hogyan készítsünk nemez vadrózsákat

  1. Gyűjtse össze kézműves eszközeit és anyagait. Ezután töltse le az alábbi virágmintát.
  2. Vágja ki a filcet a minta szerint Cricut Maker (opcionális) vagy olló segítségével. A PDF -ben feltüntetett összegek minden vadrózsa virágra vagy rügyre vonatkoznak. Összesen 3 rózsaszárat készítettünk, amelyekhez felhasználtunk: 4 vadrózsát (2 rózsakvarcban, 2 pirosító filcben), 3 rózsabimbót és 21 levelet.
  3. Ragassza fel és tekerje a kisebb porzódarabot egy 18-as méretű virágszál végére.
  4. Vágja le a felső széleket, hogy enyhén lekerekített formát kapjon.

A teljes oktatóanyag elérhető tagjai alább letölteni.

vad rózsák bemutatója Lia Griffith
rózsaszín filc vad rózsák és rügyek
vad rózsákat érzett
A DIY vadrózsákat érzett
kézzel készített nemez vad rózsák

További információ

Szeretsz filccel dolgozni? Böngésszen gyűjteményünkben virágokat éreztem további ötletekért, hogy mit készítsen. Vagy fedezze fel mindannyiunkat filc kézműves projektek.
Forrás link


9 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok