Hogyan küldhetünk eltűnő üzeneteket az Instagram-on

Avatar admin | 2021.02.06. 9 Views 0 Likes 0 Ratings

9 Views 0 Ratings Rate it

Közvetlen üzenetek az Instagram-on
PixieMe / Shutterstock

Az Instagram a sokféle ostoba szűrőnek és lehetőségnek köszönhetően népszerű a spontán szövegek számára. Ezek olyan beszélgetések is, amelyeket nem szeretne mások végleg menteni. Így küldhet el eltűnő üzeneteket az Instagramra a Vanish Mode használatával.

Az önpusztító szövegek elküldéséhez az Instagram a „Vanish Mode” nevű szolgáltatást kínálja üzenetküldési szolgáltatásában. A Vanish módban küldött összes szöveg vagy média automatikusan törlődik, amint a címzett meglátja.

A Vanish Mode eléréséhez először győződjön meg arról, hogy az Instagram alkalmazás legújabb verzióját használja Android okostelefon vagy iPhone.

Ezután nyissa meg telefonján az Instagram alkalmazást, és húzza be az ujját a képernyő bal szélétől (vagy érintse meg a szövegbuborék gombot a jobb felső sarokban) a közvetlen üzenetek listájának megtekintéséhez.

Látogassa meg Instagram-csevegéseit

Válassza ki azt a beszélgetést, amelyhez használni szeretné a Vanish módot.

Hajtson felfelé mozdulatot a szövegmező fölött az Eltűnő mód aktiválásához. Miután ez sikeres volt, az Instagram frissíti a csevegés hátterét egy sötétebb árnyalattal, és néhány animációt dob ​​be, hogy tudassa Önnel, hogy a Vanish Mode aktív.

Kapcsolja be a Vanish Mode-ot az Instagram-on

Vanish módban folytathatja a normális csevegést és üzeneteket küldhet a megszokott formátumokban, például közvetlen történetek, hangklipek és egyebek.

Eltűnő üzeneteket küldhet az Instagram-on

A különbség az, hogy ha ismét felfelé csúsztat, hogy kilépjen a Vanish Mode-ból, és a másik személy elolvassa, amit küldött, az Instagram törli ezeket az üzeneteket.

Kapcsolja ki a Vanish Mode-ot az Instagram-on

Míg a címzett szabadon készíthet képernyőképet az üzeneteiből Vanish módban, az Instagram értesíti Önt, ha és mikor.

Ne feledje, hogy az Instagram a törlésüket követően egy órán keresztül megőrzi a Vanish Mode adathordozóit és szövegeit. Ez abban az esetben történik, ha a címzett visszaélés és zaklatás miatt jelentést tesz, és az Instagramnak a Vanish Mode adataira van szüksége a cselekvéshez.


Van még egy csomó módja annak, hogy privátabb élményt szerezhessen az Instagram-on, például annak ellenőrzése, hogy ki kommentálhatja a bejegyzéseit és a troll számlák korlátozása.
Source link


9 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok