Hogyan lehet a kalkulátort mindig fent tartani a Windows 10 rendszeren

Avatar Gadam | 2021.01.12. 45 Views 0 Likes 0 Ratings

45 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Windows 10 lebegő számológép

A Számológép azon kevés alkalmazások egyike, amelyet a Windows minden egyes verziója tartalmaz. Nyilvánvalóan sokat változott az évek során. A Windows 10 rendszerben a Számológép praktikusan képes a csúcson maradásra.

Lehet, hogy nem gondol gyakran a Windows Számológép alkalmazásra, de valójában nagyon szép. Számos különféle módja van, beleértve a tudományos, grafikonos, pénznem-beszélgetéseket és egyebeket.

Ha sokat találja magát a Számológépben, akkor tudnia kell, hogy ez bármi tetején maradhat, amit csinál. Ez a funkció csak a „Normál” módban működik, de még mindig hasznos.

Először nyissa meg a „Számológép” alkalmazást a „Start menüből” vagy bárhonnan, ahonnan általában megnyitja.

nyissa meg a számológépet

A Számológép az utoljára használt módban nyílik meg. Ha még nem Standard módban van, kattintson a bal felső sarokban található hamburger ikonra, és válassza ki azt.

válassza a normál módot

Most koppintson a top-top ikonra a „Standard” cím mellett.

tartsa a felső ikont

A Számológép felugrik egy kicsit kisebb ablakra, amely mindig a tetején marad. A felső sáv megragadásával húzhatja körbe. Fogja meg az ablak széleit, hogy kissé átméretezze.

lebegő számológép

Ez az! Ha kész, kattintson az „X” gombra az ablak bezárásához. Nincs többé váltás az ablakok között az egyszerű matematika elvégzéséhez.
[ad_2]
Source link


45 Views 0 Ratings Rate it