Hogyan lehet barkácsot és építőanyagokat beszerezni a Covid-19 zárolása alatt

Avatar Gadam | 2021.02.02. 27 Views 0 Likes 0 Ratings

27 Views 0 Ratings Rate it

Úgy tűnik, hogy a világ az elmúlt hetekben fejjel lefelé fordult, úgyhogy itt van az útmutatónk ahhoz, hogy végezzünk munkát ezekben az őrült időkben. Lényegében 2 vagy 3 elem lehet megválaszolni a „Hogyan lehet a lakásfelújítást elvégezni a lezárás során” kérdéseket:

 • Kaphat kereskedőt?
 • Meg tudja szerezni a munkához szükséges anyagokat?
 • És ha szükséges, bérelheti a szükséges üzemet vagy eszközöket?

Ezeket a kérdéseket sorban megvizsgáljuk – és ez nem olyan egyszerű, mint gondolnád!

Beszerezhet egy kereskedőt az Ön számára a Covid19 lezárása során?

Nem világos, hogy az építőknek és a kereskedőknek szabad-e dolgozniuk, vagy szabad-e „dolgozniuk” a lezárás során. Skóciában a helyzet kevésbé egyértelmű, mivel minden építési munkát leállítottak.

Az angol útmutatás szerint az „alapvető munka” addig folytatódhat, amíg a társadalmi távolságtartó intézkedéseket megteszik. Michael Gove, a Kabinetiroda minisztere kijelentette, hogy a „nemzet és a gazdaság életében kritikus jelentőségű munkáknak továbbra is működniük kell”, és hogy a „meghitt kapcsolat valakinek otthonában”, például felújítás vagy javítás során, „nem megfelelő”. ”.

A munka leállt a lezárás során
A munka megállt, ha egyszer biztonságos és biztonságos

Ami azonban elengedhetetlen, ott van a vita. Hayley Lorimer, az Építőmesterek Szövetségének (FMB) tagsági szolgáltatásainak igazgatója azt javasolja, hogy minden munkát le kell állítani, ha a munka biztonságos helyre ér, és a helyszín biztonságos és időjárásálló. Ez az értelmezés azt sugallja, hogy csak a kórházakban, börtönökben stb. Folytatott, vagy az emberek számára azonnali kockázatot jelentő munkát kell folytatni.

A kormány irányelvei dióhéjban

 • Csak akkor folytassa a munkát az emberek otthonában, ha ez elengedhetetlen javítás vagy karbantartás
 • 2m Társadalmi távolságtartási irányelveket és kézmosást kell végrehajtani
 • A munkavállalóknak abba kell hagyniuk, ha nekik vagy háztartásuk tagjainak tünetei vannak
 • A járműveket szellőztetni és rendszeresen tisztítani kell, különösen az üzemeltetők között
 • A telephelyen dolgozókat minimálisra kell csökkenteni, különösen zárt területeken
 • Az érintési pontokat gyakran meg kell tisztítani, és az anyagokat a minimális alkalmazotti létszámnak kell kezelnie

Mások úgy értelmezték az irányelveket, hogy ha betartja a kifejezetten az építési munkálatokra meghatározott intézkedéseket, akkor visszatérhet a munkába. Ez a lazább értelmezés nehezebben alkalmazható az otthoni munkavégzésre (kivéve a sürgősségi munkát), de érthetőbb nagyobb telephelyeken és kívül.

Ha vészhelyzetben van, és be kell hívnia valakit, hogy segítsen Önnek, javasoljuk, hogy fokozottan vigyázzon, mivel mivel ők továbbra is dolgoznak, sokkal több kapcsolatba kerülnek más emberekkel, mint más elzárt kereskedőkkel. Ez nagyobb kockázatot jelent számukra, mivel tudjuk, hogy a koronavírus tünetei legfeljebb egy hétig vagy annál hosszabb ideig jelentkezhetnek, még akkor sem, ha megfertõzték a vírust. De ha vészhelyzetről van szó, akkor a szükségletekre is szükség van.

Óvintézkedések, amikor otthon végez munkát

Javasoljuk, hogy:

 • Ellenőrizze, hogy nincsenek-e tüneteik, és hogy az elmúlt 14 napban nem kerültek kapcsolatba valakivel, akinek tünetei vannak
 • Biztosítson kézmosási lehetőséget számukra, mielőtt az ingatlanba lépnének
 • Győződjön meg arról, hogy betartja az összes javasolt társadalmi távolságtartási irányelvet, és hagyja őket a lehető legnagyobb mértékben egyedül dolgozni
 • Ne kínáljon nekik teát és kávét. Nagyon valószínűtlen, hogy megsértődnének, megértik és hálásak lesznek megértésedért, hogy ez veszélyezteti a vírus átadását, ezért ne kockáztasd
 • Tartsa munkaterületüket a lehető legkisebb helyen, és távozáskor tisztítsa meg az összes érintési pontot
 • Noha nincs végleges tanács, megnyugtató lehet, ha maszkot viselnek otthonában (de ne feledje, hogy az NHS-dolgozóknak az egyéni védőeszközöket helyezik előtérbe).
Védő arcmaszk
Maszkok viselése jelenleg nem szükséges – de ez megnyugtató lehet!

Vannak építési specifikus irányelvek amelyeket az Építési Vezetési Tanács készített, amelyek nagyon hasznos útmutatók.

Ha tudsz várni – várj. Ha nem tud, akkor itt talál kereskedőket, de készen áll arra, hogy a szokásosnál kicsit tovább várjon.

Magad csinálva – honnan szerezheted be az anyagokat

Ha talál valakit, aki felkészült a munka elvégzésére, kihívást jelent az anyagok azonnali beszerzése. És még nehezebb lesz, ha magad akarod megszerezni őket, mivel nem lesz hozzáférésed a legtöbb kereskedő rendelkezésére álló kereskedelmi számlákhoz.

Az Építők Kereskedői Szövetsége (BMF) közzétette azon tagjaik listáját, akik válaszoltak egy közvélemény-kutatásra, és megkérdezték tőlük, hogy nyitottak-e, és ha igen, vannak-e korlátozások a szolgáltatással kapcsolatban. Ez számos regionális és kisebb kereskedőre kiterjed. Ezt a listát itt tekintheti meg.

Az építőkereskedők döntő többsége vagy bezárt, vagy részben bezárt, korlátozott szolgáltatást kínál, bár az idő múlásával egyre többen, bár korlátozásokkal nyitnak. Megállapítottuk, hogy sokan csak a meglévő kereskedelmi számlákkal rendelkező ügyfeleket szolgálják ki, és akkor is el kell szállítania vagy el kell jönnie gyűjteni az előírt gyűjtési idő alatt.

Építők Kereskedői Szövetsége
Építők Kereskedői Szövetsége

Ez a megközelítés hasonló a nemzeti DIY Shed-ekhez. A B&Q és Wickes korlátozzák a weboldalakhoz való hozzáférést, gyakran több mint egy órán keresztül. Amikor képes feljutni az oldalukra, korlátozott tartományt kínálnak Önnek, bár úgy tűnik, ez gyorsan pihentető.

Megkaphatja a kézbesítést, de nagyon nehezen tudják felhívni a figyelmet arra, hogy ez valószínűleg soha nem látott kereslet miatt késik. Vagy használhat kattintási és gyűjtési szolgáltatást az üzleteken kívülről vagy „érintés nélküli gyűjtési eljárással”.

Wickes építők kereskedők

A Screwfix (a Kingfisher Group része a B&Q-val) emellett szállítmányokat és kattintás és gyűjtés szolgáltatást is működtet, bár sok üzlet bezárt vagy csökkentett munkaidőben működik.

A zsidók minden fiókot bezártak, és kézbesítési szolgáltatást kínálnak csak korlátozott fiókokból származó számlákra. Megrendeléskor (csak e-mailben) igazolnia kell, hogy a munka elengedhetetlen, és csak a kormány által elengedhetetlennek ítélt oldalakra szállítanak.

Travis Perkins szintén csak az alapvető helyekre szállít. Ha webhelye megfelel a felsorolt ​​feltételeknek, megrendelhet szállítást telefonon vagy e-mailben.

A Homebase bezárta az összes üzletét, de továbbra is kínálja a szállításokat, bár nehezen tudják rámutatni, hogy ezek valószínűleg késni fognak a nagy kereslet miatt.

DIY Doctor Toolstore

Saját szerszámüzletünk ismét nyitva van, bezárt, miközben mi szerveztük, mely termékeket tudjuk értékesíteni. Mint minden más kiskereskedőnél, nálunk is hosszabb és kiszámíthatatlanabb szállítási időnk lesz, részben a kereslet miatt, hanem azért is, mert korlátozottak vagyunk a társadalmi elhatárolódási irányelvek betartásával, ami lelassítja a szedés és csomagolás tevékenységét. Itt böngészheti az eszköztárunkat.

Visszatérések és sérült elemek

A legtöbb üzlet nem teljes visszatérési szolgáltatást nyújt a sérült vagy nem kívánt termékekhez, ezért érdemes óvatosan megrendelni. A bolti visszatérések, ahol az üzletek nyitva vannak, nem érhetők el vagy szigorúan korlátozottak. Ez azt jelenti, hogy sok esetben a visszatérítéseket nem dolgozzák fel.

Szerszámboltunk esetében nincs változás a visszatérési irányelvekben és folyamatokban, mivel nincs fizikai üzletünk. Minden visszaküldést el kell küldeni vagy visszafutározni nekünk, de kérjük, vegye fel a kapcsolatot, ha bármilyen kérdése van.

Szerszám- és növénybérlés

Nagyon hasonló történet a szerszámkölcsönzők számára. A HSS 3 üzletét kivéve bezárta az összes üzletét, és csak az alapvető szolgáltatásokhoz nyújt szállítási szolgáltatást. A Speedy Hire felhagyott 4 órás szállítási ígéretével az NHS projektek kivételével.

Sok kisebb regionális bérlet vagy teljesen bezárult a lezárás során, vagy sokkal csökkentettebb szolgáltatást kínál hosszabb átfutási idők mellett.

Ha bármilyen szükséges munkához szerszámot vagy üzemet kell bérelnie, akkor fel kell hívnia a helyi kölcsönzőt, hogy megerősítse, miben tudnak segíteni.

Összefoglalva: csak olyan kereskedőket szabad bevonni, akik segítséget nyújtanak Önnek az alapvető projektekben. Ha azonban a barkácsolásról van szó, feltéve, hogy vigyázol, hogy ne sértsd meg magad, ezáltal felesleges nyomást gyakorolva az NHS-re, akkor ezt meg lehet tenni a „lezárás” során.

A kézbesítési projektek kézbesítése akkor tehető meg, ha a kiskereskedő támogatja a futárhálózatán keresztül. A tömeges anyagszállítás megszerzése nagyobb kihívást jelent, ezért a tonna homokot, fát stb. Igénylő projekteket a válság után el kell halasztani.

Vegye fel a kapcsolatot, és az alábbi visszajelzésben közölje velünk tapasztalatait és véleményét.


Source link


27 Views 0 Ratings Rate it