Hogyan lehet elkerülni az orr webkamera nézetet – Tekintse át a Geek-et

Avatar admin | 2021.01.27. 30 Views 0 Likes 0 Ratings

30 Views 0 Ratings Rate it

Logitech C920 webkamera monitorra szerelve kék és zöld háttérrel
Logitech

Tehát már készen áll arra, hogy csatlakozzon a videotalálkozójához, de végre rájött – a fényképezőgép szöge nem túl hízelgő, igaz? Mint a legtöbb ember, valószínűleg csak sok gondolkodás nélkül helyezte el a fényképezőgépet az íróasztalra, de a produkált kameraállást nem a legkellemesebb megnézni. Szerencsére rengeteg módja van a rettegett orvoslásának fel az orra kamera szög.

A szög rögzítése

Ami a probléma megoldását illeti, a legjobb megoldás is a legkönnyebb: Emelje fel a kamerát. Magának a fényképezőgépnek ideális esetben kissé a szemmagasság felett kell lennie a szép szög érdekében. Ha táblagépet vagy telefont használ, akkor a probléma megoldásának legegyszerűbb módja az, ha csak magasabbra tartja az eszközt. De ha laptopot használ, vagy csak nem akarja az egész értekezleten tartani a készülékét, akkor is van néhány dolog, amellyel javíthatja a dolgokat.

Emelje fel a készüléket

HUANUO Monitor Riser
HUANUO

A fényképezőgép felemelésének néhány módja van, de ha el akarja kerülni az extra felszerelések beszerzését, akkor egyszerűen meg kell tennie néhány könyvet egymásra, kartondobozt, vagy a jelenleginél magasabb felületet kell használnia.

Amellett, hogy, monitor állványok az eszközök emelésére készültek, általában állíthatók, és további előnyük van az asztali beállítások ergonómiájának javításában. A karok és a tartóelemek kiválóan működnek a készülék felemelésénél is, de kissé jobban érintett beállítást igényelnek, amelyet általában egy felületre kell rögzíteni. Telefonok és táblagépek esetében rengeteg lehetőség kínálkozik arra, hogy a készüléket tetszés szerint pozicionálja – ez a videohívás megtekintését is kényelmesebbé teheti az Ön számára. A Lamicall kiváló karokat kínál telefonok és tabletek amelyek jól állíthatók és támogatniuk kell a legtöbb modellt.

Ami a laptopokat illeti, meg kell győződnie arról, hogy a megvásárolt tartó a megfelelő mérethez van-e felszerelve és súlya a laptop. A kikapcsoltak közül bármelyik katasztrofális lesz, és nem csak rögzítendő kameraállást hagyhat maga után. A WALI gyárt egy egyszerű, de masszív anyagot laptop kar képes támogatni a 22 font alatti laptopokat.

Állítsa be webkameráját

Logitech C920x webkamera
Logitech

Ha asztali számítógépet használ, akkor valószínűleg már dedikált webkamerát használ, amely sokkal nagyobb szabadságot biztosít a kamera elhelyezésében. A webkamera elhelyezése a monitor tetején általában működik – különösen, ha a monitor állványon van, de könnyen beállíthatja állványra vagy állványra a hozzáadott magasság érdekében (ezek a webkamerára jellemzőek lesznek). Csak légy óvatos, ha a mikrofon webkamerájától is függ, nem akarja, hogy a tiszta hang érdekében túl messze legyen.

Ha jó fényképezőgépet kell elővennie, javasoljuk a népszerűt Logitech C920. Sajnos webkamerát telefonhoz vagy táblagéphez nem lehet csatlakoztatni, ezért inkább a korábban említett ötleteket kell választania.

Szoftver megoldások

Ez egy újabb javaslat laptop és asztali felhasználók számára – nézze meg, hogy webkamerájához érkezett-e szoftver a szerkesztésre. Ha drasztikusan megváltoztatja a webkamera helyét és szögét, akkor nagy eséllyel mostantól a kamera látókörébe kerülhet néhány dolog, amelyet nem szeretne sugározni.

Sok webkamerában van szoftver, amelyet letölthet a vágás és a keretezés beállításához. Bár ez önmagában nem oldja meg a kamera szögével kapcsolatos problémát, segíthet abban, hogy megbizonyosodjon arról, hogy amit csak keretben szeretne, az az egyetlen dolog a keretben.


Sokat igényelhet, hogy a legjobban nézzen ki egy videohívás során, de a nap végén az erőfeszítés megéri. Idén sokunk számára a videohívások jelentették a legfontosabb kommunikációs eszközt, ezért fontos megbizonyosodni arról, hogy ez jó élmény önmagának és azoknak az embereknek, akikkel beszél. És csak az itt felsorolt ​​javaslatok közül egyet kell megoldani.
Source link


30 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok